Διαψεύδει τον Γιάννη Καλλιάνο ο γιατρός του πατέρα του για το φακελάκι με τα 500 ευρώ - «Εξωφρενικό ψεύδος, θα προσφύγω στη Δικαιοσύνη»

10:13 27/4/2024 - Πηγή: NewsIt

Διαψεύδει τον Γιάννη Καλλιάνο για το φακελάκι των 500 ευρώ ο θεράποντας γιατρός του πατέρα του βουλευτή της ΝΔ και καθηγητή Αγγειοχειρουργικής.

Με δήλωσή του μέσω των δικηγόρων του ο θεράποντας γιατρός του πατέρα του Γιάννη Καλλιάνου υποστηρίζει πως «ουδέποτε αποδέχτηκε προσφορά 500 ευρώ από την σύζυγο του θανόντος».

Μάλιστα, ο ίδιος κάνει λόγο για «εξωφρενικό ψεύδος». 

«Είναι εξωφρενικό ψεύδος να τεχνουργείται, ότι

δήθεν δέχθηκε δώρο από την μητέρα συναδέλφου του ιατρού και βουλευτού. Πέραν της αναλήθειας, ένας κοινοβουλευτικός οφείλει να αποτρέπει να γίνονται τέτοιες προσφορές σε δημόσιους λειτουργούς», τονίζει. 

Πιο αναλυτικά, η ανακοίνωση των δικηγόρων του Μιχάλη Δημητρακόπουλου και Γιάννη Παπαριστείδη έχει ως εξής:

«Ο εντολέας μας, σεβόμενος το πένθος της οικογένειας του Δημήτριου Καλλιάνου δεν απάντησε στις επαναλαμβανόμενες συκοφαντικές επιθέσεις των μελών αυτής. Περιμένει–καρτερικά-την διενέργεια της Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης του Νοσοκομείου, κατά την διάρκεια της οποίας θα αξιολογηθούν επιστημονικά τα προβλήματα υγείας του αποθανόντος καθώς και οι ιατρικές πράξεις, που έλαβαν χώρα, με ακρίβεια λεπτού, καθ’ όλη την διάρκεια της νοσηλείας του.

Η σημερινή όμως όψιμη -ακραία -συκοφαντική επίθεση της οικογένειας Καλλιάνου σε βάρος ενός Καθηγητή Πανεπιστημίου, με διαχρονικό διεθνές επιστημονικό αποτύπωμα, που πλήττει την ηθική του υπόσταση και επιχειρεί την κοινωνική του εξόντωση ,υποχρεώνει τον εντολέα μας να απαντήσει: ουδέποτε αποδέχτηκε προσφορά 500 ευρώ από την σύζυγο του θανόντος.

Είναι εξωφρενικό ψεύδος να τεχνουργείται, ότι δήθεν δέχθηκε δώρο από την μητέρα συναδέλφου του ιατρού και βουλευτού. Πέραν της αναλήθειας, ένας κοινοβουλευτικός οφείλει να αποτρέπει να γίνονται τέτοιες προσφορές σε δημόσιους λειτουργούς.

Ο εντολέας μας άμεσα θα προσφύγει στην Δικαιοσύνη, γιατί είναι η μόνη θεσμική οδός για να αποτραπεί η ειδεχθής απόπειρα δολοφονίας χαρακτήρα σε βάρος του».

«Η μητέρα μου ένιωσε την ανάγκη να κάνει ένα δώρο στον γιατρό»

Υπενθυμίζεται πως χθες, Παρασκευή (26.04.24) ο Γιάννης Καλλιάνος δήλωσε μιλώντας στο MEGA και στο Live News ότι «η μητέρα μου ένιωσε την ανάγκη να δώσει ένα χρηματικό ποσό στον θεράποντα γιατρό, σαν δώρο».

Αποκάλυψε δε πως έστειλε μήνυμα στον γιατρό και του ζήτησε να δώσει πίσω στη μητέρα του τα χρήματα, ύστερα από τον θάνατο του πατέρα του, με τον καθηγητή Αγγειοχειρουργικής να του απαντά: «ντροπή σου!».  

Νωρίτερα την Παρασκευή, μιλώντας στον Alpha και στο T-live η μητέρα του Γιάννη Καλλιάνου τόνισε για τον θεράποντα γιατρό, καθηγητή Αγγειοχειρουργικής, ότι «πήρε τον φάκελο με τα χρήματα για να καλυτερεύσει τη ζωή του άντρα μου και τελικά τον πέθανε».

«Χάσαμε δέκα μέρες που θα μπορούσε τώρα να ζει. Για τα καλά χέρια ήρθαμε εδώ. Τέτοια αλαζονεία, τέτοιο χάλι σε μάνα επιστημόνων δεν το έχω ξαναδεί», πρόσθεσε η ίδια.

To άρθρο Διαψεύδει τον Γιάννη Καλλιάνο ο γιατρός του πατέρα του για το φακελάκι με τα 500 ευρώ - «Εξωφρενικό ψεύδος, θα προσφύγω στη Δικαιοσύνη» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Διαψεύδει, Γιάννη Καλλιάνο, 500, Εξωφρενικό,diapsevdei, gianni kalliano, 500, exofreniko