Μπελάδες και με το νόμο για Μέγκαν και Χάρι! «Παραβατικό» το φιλανθρωπικό τους ίδρυμα Archewell

10:28 14/5/2024 - Πηγή: NewsIt

Μπλεξίματα για τον πρίγκιπα Χάρι και την Μέγκαν Μαρκλ αφού το ίδρυμα Archewell χαρακτηρίστηκε «παραβατικό».

Στις 3 Μαΐου εστάλη επιστολή στο φιλανθρωπικό ίδρυμα του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ, στην οποία αναφέρεται ότι το ίδρυμα «καταγράφεται ως παραβατικό» λόγω της μη υποβολής ετήσιας έκθεσης αλλά και τη μη καταβολής τελών εγγραφής.

Η εισαγγελική επιστολή ανέφερε ότι η φιλανθρωπική οργάνωση που έχουν ιδρύσει ο Χάρι και η Μέγκαν, θεωρείται

σε «όχι σε καλή κατάσταση» και δεν επιτρέπεται πλέον να προχωρά σε δραστηριότητες που σχετίζονται με συγκέντρωση ή διανομή χρημάτων.

«Ο οργανισμός μπορεί επίσης να υπόκειται σε κυρώσεις και η εγγραφή του μπορεί να ανασταλεί ή να ανακληθεί», προσθέτει ο εισαγγελέας της Καλιφόρνια στην επιστολή του.

Το ίδρυμα Archewell πρέπει τώρα να υποβάλει τα αρχεία του για να δείξει τον λόγο για τον οποίο καθυστέρησε να πληρώσει τα τέλη εγγραφής.

Πιστεύεται ότι το φιλανθρωπικό ίδρυμα έλαβε γνώση του γεγονότος μόνο όταν δημοσιεύθηκε η ειδοποίηση για την παράβαση, αναφέρει το Skynews.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταφέρει η Mirror, το ίδρυμα έχει υποβάλει αίτηση για παράταση, αλλά το επίσημο μητρώο της Καλιφόρνια εξακολουθούσε να δείχνει το Archwell ως παραβατικό μέχρι το βράδυ της Κυριακής (12.05.2024).

Πηγή ανέφερε στη Mirror, ότι το ίδρυμα κατέβαλε έγκαιρα τα τέλη που όφειλε μέσω επιταγής που όμως δεν εξαργυρώθηκε και «μόλις το ίδρυμα πληροφορήθηκε για το πρόβλημα, εξέδωσε αμέσως άλλη μια επιταγή».

Τώρα που έχει ταχυδρομηθεί νέα επιταγή, το ίδρυμα αναμένει ότι το ζήτημα θα επιλυθεί και αυτό θα αποτυπωθεί στα αρχεία εντός επτά εργάσιμων ημερών.

«Η ομάδα του Χάρι και της Μέγκαν ελπίζει ότι αυτό θα επιλύσει γρήγορα το πρόβλημα», πρόσθεσε η πηγή.

Το Ίδρυμα Archewell είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός που δημιουργήθηκε από τον Χάρι και τη Μέγκαν το 2020.

Στον ιστότοπό του, το ίδρυμα λέει ότι αποστολή του είναι να «να κάνει το καλό».
Ο οργανισμός αυτός πραγματοποιεί φιλανθρωπικές δράσεις, αλλά και κερδοσκοπικές δραστηριότητες όπως είναι η παραγωγή οπτικοακουστικού περιεχομένου μέσω της Archewell Audio και της Archewell Productions.

Πληροφορίες από Skynews, Mirror

To άρθρο Μπελάδες και με το νόμο για Μέγκαν και Χάρι! «Παραβατικό» το φιλανθρωπικό τους ίδρυμα Archewell δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μπελάδες, Μέγκαν, Χάρι Παραβατικό, Archewell,belades, megkan, chari paravatiko, Archewell