Μπάιντεν για debate με τον Τραμπ: «Φτιάξε μου τη μέρα φίλε, όρισε ημερομηνίες»

17:27 15/5/2024 - Πηγή: NewsIt

Την ώρα που ο Τζο Μπάιντεν και ο Ντόναλντ Τραμπ εμφανίζονται να ισοψηφούν στις προτιμήσεις των ψηφοφόρων, σύμφωνα με δημοσκόπηση του Reuters/Ipsos, αναζωπυρώνεται η συζήτηση για πιθανό debate των δύο διεκδικητών της προεδρίας των ΗΠΑ στις εκλογές του Νοεμβρίου του 2024.

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ

Τζο Μπάιντεν δήλωσε σήμερα ότι είναι πρόθυμος να αντιμετωπίσει τον Ρεπουμπλικανό αντίπαλό του για την προεδρία Ντόναλντ Τραμπ σε δύο τηλεοπτικές συζητήσεις (debate) πριν από τις εκλογές της 5ης Νοεμβρίου.

«Ο Ντόναλντ Τραμπ έχασε δύο ντιμπέιτ με μένα το 2020. Από τότε δεν έχει εμφανιστεί για debate», ανέφερε ο Μπάιντεν σε ένα μήνυμα βίντεο που αναρτήθηκε στο X. «Τώρα ενεργεί σαν να θέλει να κάνει πάλι debate μαζί μου. Μετά χαράς (φτιάξε μου τη μέρα), φίλε. Θα το κάνω ακόμη και δυο φορές».

Στο βίντεο ο Δημοκρατικός πρόεδρος αναφέρθηκε στα νομικά προβλήματα του Τραμπ με μια έμμεση αναφορά στο πρόγραμμα του δικαστηρίου στη δίκη του Τραμπ στη Νέα Υόρκη.

«Άρα ας διαλέξουμε τις ημερομηνίες, Ντόναλντ. Ακούω πως είσαι ελεύθερος τις Τετάρτες», είπε ο Μπάιντεν.

Donald Trump lost two debates to me in 2020. Since then, he hasn’t shown up for a debate.

Now he’s acting like he wants to debate me again.

Well, make my day, pal. pic.twitter.com/AkPmvs2q4u

— Joe Biden (@JoeBiden) May 15, 2024

 

Το επιτελείο της προεκλογικής εκστρατείας του Τραμπ δεν απάντησε προς το παρόν σε αίτημα για σχόλιο.

Ο Τραμπ, που αρνήθηκε την τηλεοπτική συζήτηση με τους αντιπάλους του στις προκριματικές αναμετρήσεις των Ρεπουμπλικανών, προκάλεσε τις τελευταίες εβδομάδες τον Μπάιντεν να δεσμευθεί σε μια αντιπαράθεση μαζί του, προσφερόμενος να κάνει debate με τον Δημοκρατικό πρόεδρο «οποτεδήποτε, οπουδήποτε».

To άρθρο Μπάιντεν για debate με τον Τραμπ: «Φτιάξε μου τη μέρα φίλε, όρισε ημερομηνίες» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα