ΤΡΙΚΥΜΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΟΒΡΥΧΙΕΣ ΜΙΖΕΣ. Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΠΟΠΗ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΕΧΕΙ ΖΗΤΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΔΟΕ ΝΑ ΕΛΕΓΞΕΙ ΤΟ «ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ» ΤΩΝ ΦΥΣΙΚΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΠΟΥ ΕΜΠΛΕΚΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ HDW ΚΑΙ FERROSTAAL

Μέσα στο επόμενο 15ήμερο αναμένεται να στείλει το ΣΔΟΕ την αναφορά του για τις μίζες, που είχαν δοθεί για τα γερμανικά υποβρύχια τύπου «214» στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών, Πόπη Παπανδρέου.Ωστόσο, είναι αμφίβολο εάν μέσα στο χρονικό διάστημα που απομένει, θα καταφέρουν να συγκεντρώσουν όλες τις κίνησεις των ύποπτων λογαριασμών, των προσώπων και των εταιρειών, που σύμφωνα με τη γερμανική Δικαιοσύνη εμπλέκονται σε «χρήσιμες πληρωμές» προκειμένου να κλείσει το μεγάλο ντιλ για τα υποβρύχια με την HDW και τη Ferrostaal.


Η έρευνα περιλαμβάνει 10 εταιρείες και 70 φυσικά πρόσωπα. Για αυτούς έχει ζητηθεί από τις τράπεζες στην Ελλάδα και στις χώρες, όπου φέρονται να έχουν συναλλαγές, οι κινήσεις των λογαριασμών τους από το 1999, ένα χρόνο πριν από την υπογραφή της συμφωνίας του ελληνικού Δημοσίου με τις γερμανικές εταιρείες.
Διαβάστε περισσότερα »
Keywords
Τυχαία Θέματα