Απελυσαν τους εργαζομενους και εδωσαν τη δουλεια στους εργολαβους καθαριοτητας με 5πλασιο κοστοσ! αποκαλυψη αυτη την κυριακη στο χωνι‏

Δέρνουν τις καθαρίστριες κάθε 24 ώρες…
Περιμένουν να "συμμορφωθούν" μόνο με τις δικαστικές αποφάσεις που τους βολεύουν…
Γιατί τέτοια εμμονή με την απόλυση των καθαριστριών του υπουργείου Οικονομικών;
Γιατί; Το έχει ήδη κάνει ο Αβραμόπουλος στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας. Απέλυσαν τους εργαζόμενους για να δώσουν τις δουλειές στους εργολάβους καθαριότητας με πενταπλάσιο κόστος (ως και 454%)!
Αυτή την Κυριακή, μια μεγάλη αποκάλυψη από Το ΧΩΝΙ.
Τα ντοκουμέντα που δείχνουν τι έχει γίνει ήδη με το κόστος της καθαριότητας σε άλλους φορείς του Δημοσίου που πρόλαβαν κιόλας να απαλλαγούν από τις δικές τους «καθαρίστριες». Και δίνουν απολύτως πειστική απάντηση στο γιατί τέτοια εμμονή για την απόλυση των καθαριστριών του υπουργείου Οικονομικών.
Γιατί μετά τη διαθεσιμότητα έχει στηθεί ένα ολοκαίνουριο πάρτι στο Δημόσιο, γεμάτο ευκαιρίες για τους πολυαγαπημένους τους εργολαβους!
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ ΣΤΟ ΧΩΝΙ
Δες πόσο κατάντησε
να αξίζει το ακίνητο σου!

Δεν είναι μόνο τα χαράτσια που έχουν γονατίσει τους ιδιοκτήτες ακινήτων. Το σχέδιο των τροϊκανών προβλέπει και την πλήρη απαξίωση της περιουσίας των Ελλήνων (ώστε να μπορούν να την παίρνουν για ένα κομμάτι ψωμί οι ξένοι...).

ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ Στο ΧΩΝΙ: Δες πόσο κοστίζει πλέον το ΔΙΚΟ ΣΟΥ ακίνητο. Συνειδητοποίησε το μέγεθος της κατρακύλας της αξίας του.
Keywords
Τυχαία Θέματα