Το παρακράτος Βαρδινογιάννη – Καραμανλή – Καμμένου

Όπως έλεγε ο Bill το Antinews ανήκει στους αναγνώστες του. Άρα θα ήταν έγκλημα κατά του λαού να μην αποκαλυφθεί η αλήθεια και τα παιχνίδια που παίζονται στην πλάτη του.

Όλες οι κυβερνήσεις της μεταπολίτευσης εκλέχθηκαν υποτιθέμενες ότι υπηρετούσαν τον λαό. Όμως όπως έχει αποδειχτεί μονό τον λαό δεν υπηρέτησαν , για αυτό φτάσαμε στο σημερινό τέλμα .

Μόνο ένας ηγέτης υπήρξε και αυτόν τον φάγανε γιατί δεν ήταν χρήσιμος στην εκτέλεση των σχεδίων τους. Και το όνομα αυτού

Αντώνης Σαμαράς.

Ας τα πάρουμε, όμως, τα πράγματα από την αρχή.

Πως στήθηκε η υπόθεση Κόκκαλη

Ως γνωστόν ο Καραμανλής έγινε πρωθυπουργός με την σημαία του πολέμου κατά της διαπλοκής. Άσχετα αν όταν ανέβηκε στην εξουσία τα ξέχασε όλα και αρκέστηκε στο να καταδικάσει τους νταβατζήδες, γνωρίζοντας ότι οι χαχόλοι θα τον ακολουθήσουν γιατί δεν ξέρουν τι τους γίνεται. Αλλά ας πάμε στην ουσία. Σύμφωνα με πληροφορίες του Antinews, την υπόθεση Κόκκαλη την έστησαν οι Βαρδινογιάννης- Καραμανλής- Καμμένος. Αληθεύει ότι οι διώξεις κατά του Κόκκαλη έγιναν έπειτα από συνεννόηση του Καμμένου με τον Αγγέλου και τον Καρμανλή;

Αληθεύει επίσης ότι καθ' όλη την εξέλιξη της υποθέσεως ο

Καμμένος ήταν σε ανοιχτή γραμμή με τον Jigger;

Πως έπεσε ο Σαμαράς

Ο Σαμαράς ήταν και είναι ο μοναδικός ηγέτης ανάτασης του έθνους. Για αυτό κι έπρεπε να φαγωθεί. Μόνο κάποιος να ανατρέξει στα εξώφυλλα της «Real» και της «Κόντρα» θα αντιληφθεί το μένος κατά του Σαμαρά.

Είναι ηλίου φαεινότερο, ότι τον Σαμαρά τον φάγαν γιατί χαλούσε τα σχέδια τους.

Υ.Γ: Ας κάνουν όσες μηνύσεις και αγωγές θέλουν. Έχουμε και κασέτες...

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα