Σήμερα ξημέρωσε μια καινούργια μέρα για όλους εμάς, για τα πενήντα επτά θύματα των Τεμπών όμως;

Του Κώστα Πρώιμου

Tον γιό του Μητσοτάκη δε θέλετε κυβερνήτη ως πολίτες-συμμετέχοντες σε μια σαδομαζοχιστική τύπου πολιτική σχέση μέχρι να σβήσει ο ήλιος; Ωραία. Στο κράξιμο για τα μυαλά που όλοι κουβαλάμε μέχρι να κατέβουν εξωγήινοι θα επιμείνουμε εμείς!

Ιερή και συνάμα επετειακή η χθεσινή μέρα. Πριν ένα χρόνο στη χώρα των «αρίστων» σκοτώθηκαν στα καλά καθούμενα με μιας πενήντα επτά συμπολίτες μας. Νέοι στην πλειοψηφία τους. Σε μια ευρωπαϊκή Ελλάδα

σύμφωνα με την εικονική πραγματικότητα που προάγουν οι έγκριτοι βιαστές της δημοσιογραφίας, ωστόσο χωρίς τηλεδιοίκηση στη σκληρή πραγματικότητα – υπό συνθήκες επιεικώς τριτοκοσμικής χώρας ήταν επόμενο να συγκρουστούν μετωπικά δύο τραίνα. Θα μπορούσαν οι άτυχοι επιβαίνοντες να ήταν αδέρφια μας, ξαδέρφια μας. Ακόμη και εμείς οι ίδιοι.

Η χώρα χθες θύμιζε άλλες εποχές και ανέσυρε μνήμες από περιόδους σοβαρών πολιτικών αναταραχών. Αρκετός κόσμος παρέστη σε διαδηλώσεις, συμμετείχε σε απεργίες, έγιναν και τα συνήθη μικροεπεισόδια με τις «δυνάμεις καταστολής».

Όσοι (που ήταν πολλοί) δε μπήκαν στον κόπο να αφήσουν το γραφείο ή τον κοινωνικό τους τάφο δηλαδή τον καναπέ τους εκκίνησαν διαμαρτυρίες και διατύπωναν διαδικτυακά μανιφέστα κατά της αδικίας, της συγκάλυψης, καταδικάζοντας το πρωτόγνωρο έγκλημα των Τεμπών. Τι αναρίθμητα λάικς, τι καρδούλες, τι  σύμπνοια απόψεων και  ομοφωνία καταδικών! Πω πω πω!

Το πιο εντυπωσιακό όμως στην περίπτωση των Τεμπών έχει να κάνει με τη χαροκαμένη μάνα, την κυρία Καρυστιανού. Κατάφερε με δικές της πρωτοβουλίες να συλλέξει ήδη περισσότερες από ένα εκατομμύριο υπογραφές που θεωρητικά θα σηματοδοτήσουν με τη σειρά τους πολιτικές διαδικασίες εντός και εκτός κοινοβουλίου δίνοντας ξεκάθαρα διεθνείς διαστάσεις στην πάταξη της ατιμωρησίας μέσω της βουλευτικής ασυλίας. Αντιλαμβάνεστε τι θα είχε συμβεί αν υπήρχαν άλλες δέκα Καρυστιανές;

θα είχε εξαιρετικό ενδιαφέρον αν γινόταν να εφαρμοστεί μια έγκυρη επιστημονική μέθοδος ώστε αρχικώς να αποτυπωθεί και εν συνεχεία να ελεγχθεί ενδελεχώς από ψυχιάτρους και ειδήμονες των πολιτικών επιστημών το στοιχείο της μόνιμης διαστροφής που ταλανίζει μεγάλα τμήματα του ψηφοφορικού σώματος. Τι υπονοώ; Μα, να είχαμε τη δυνατότητα να διαπιστώσουμε πόσοι από όσους υπέγραψαν διαδικτυακά το σχετικό ψήφισμα εν τούτοις θα ρίξουν δαγκωτό Νέα Δημοκρατία στις επικείμενες ευρωεκλογές.

Για να αντιληφθείτε το μέγεθος της επαίσχυντης αλληλοκάλυψης αρκεί να εξετάσουμε το θλιβερό γεγονός ότι εμφανίστηκε ανήμερα ο πρωθυπουργός ο πρωτοσύγκελος της συγκάλυψης στο έγκλημα των Τεμπών για να μας διαβεβαιώσει πως οι ένοχοι θααα τιμωρηθούν. Ποιος; Ο νούμερο ένα πολιτικά υπαίτιος!

Η στοιχειώδης ευθιξία και οι άγραφοι ηθικοί κώδικες της πολιτικής επιτάσσουν παραίτηση. Προφανώς δε διδάσκονται αυτά στο Χάρβαρντ. Πρώτος σε μια εθνικών διαστάσεων εγκληματική πράξη, παραιτείται στις ευνομούμενες χώρες ο πρωθυπουργός και φυσικά ακολουθεί  ο αρμόδιος υπουργός. Ουκ ολίγα τα σχετικά παραδείγματα για πιο ασήμαντες πράξεις σε άλλες χώρες της ΕΕ.

Τι βγήκε με μια «διακριτική» θρασύτητα να μας πει ο Κώστας Καραμανλής του Αχιλλέα; Ότι κλαίει ακόμη ενώ μας υπενθύμισε πως τότε παραιτήθηκε. Ναι, όμως ξέχασε να συμπληρώσει στη δήθεν απολογία του ότι τόλμησε με υβριστικό τρόπο να θέσει εκ νέου υποψηφιότητα. Όπως αντιλαμβάνεστε, αν βέβαια σας επιτρέπει σε κάποιους ο ορίζοντας της πολιτικής σας σκέψης σκοτίστηκαν αν μερικοί υπήκοοί τους έχασαν τα παιδιά τους.

Όπως αδιαφορούν για την πρωτοφανή επέλαση της φτώχειας στα περισσότερα μικρομεσαία νοικοκυριά. Έχουν φέρει το παιχνίδι στα μέτρα τους. Μας θέλουν πολιτικά αδιάφορους, οικονομικά κατεστραμμένους και αιχμάλωτους-δέσμιους στην ευτελιστική επιδοματική πολιτική τους και κυρίως αποστασιοποιημένους. Μόνο τον Αριθμό Φορολογικού Μητρώου μας αξιολογούν θετικά και υπολογίζουν.

Γνωρίζουν καλά τις αδυναμίες και τις ανασφάλειές μας. Αν στα επόμενα «Τέμπη» (εκεί πρέπει να φτάσουμε;) χάσουμε όλοι από ένα αγαπημένο πρόσωπο ενδέχεται να συγκλονιστούμε και πραγματικά να αφυπνιστούμε, ώστε να συνειδητοποιήσουμε το κακό ψυχρό και σκοτεινό τους πρόσωπο που πρεσβεύει ανενδοίαστα έναν αναρχοκαπιταλισμό ο οποίος τρέφεται και δυναμώνει από τις σάρκες και τις ψυχές των οικονομικά και κοινωνικά αδύναμων.

Σήμερα, ξημέρωσε μια καινούργια μέρα για όλους εμάς, για τα πενήντα επτά θύματα των Τεμπών όμως;

The post Σήμερα ξημέρωσε μια καινούργια μέρα για όλους εμάς, για τα πενήντα επτά θύματα των Τεμπών όμως; appeared first on antinews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Σήμερα, Τεμπών,simera, tebon