Πληροφορίες για το remake του Prince of Persia: Sands of Time

Η Ubisoft δημιούργησε μια FAQ σελίδα για το remake του Prince of Persia: Sands of Time όπου απαντάει σε μερικά από τα ερωτήματα της κοινότητας σχετικά με την καθυστέρηση και το μέλλον του remake του τίτλου της.

«Πολλοί από εσάς μας ρωτάτε για το Prince of Persia: the Sands of Time

Remake», έγραψε η Ubisoft στο Twitter. «Δημιουργήσαμε ένα άρθρο για να βοηθήσουμε στην ενοποίηση των απαντήσεων. Σας ευχαριστούμε για τη συνεχή αγάπη και τον ενθουσιασμό σας για αυτόν τον τίτλο. Είναι ιδιαίτερα σημαντικό για εμάς».

Many of you have been asking us about Prince of Persia: the Sands of Time Remake. We have created an article to help consolidate the answers to a single place. https://t.co/GaTzANR4jj

Thank you for your continued love and excitement for this title. It means the world to us! pic.twitter.com/tAQ4M2aB4m

Prince of Persia (@princeofpersia) November 7, 2022

Η FAQ σελίδα  μεταξύ άλλων αναφέρει ότι “το Prince of Persia: The Sands of Time Remake δεν έχει ακυρωθεί, αντιθέτως, βρίσκεται σε εξέλιξη αυτήν τη στιγμή στην Ubisoft Montréal“.

Τον Ιούνιο, η Ubisoft επιβεβαίωσε ότι το παιχνίδι είχε δοθεί πλέον στο κύριο στούντιο της στο Μόντρεαλ, αφού προηγουμένως είχε περάσει από τα χέρια, τόσο της Ubisoft Pune,  όσο και από την Ubisoft Mumbai.

Όσον αφορά την ημερομηνία κυκλοφορίας το FAQ αναφέρει: “Προς το παρόν, δεν έχει οριστεί νέα ημερομηνία κυκλοφορίας, θα μοιραστούμε σύντομα νέες πληροφορίες σχετικά με αυτό το θέμα, όταν θα είμαστε έτοιμοι“.

The post Πληροφορίες για το remake του Prince of Persia: Sands of Time appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα