Αλλαγές στην ηγεσία του PlayStation

Οι Hermen Hulst και Hideaki Nishino θα αναλάβουν τα καθήκοντα των διευθυντικών στελεχών της Sony Interactive Entertainment, διαδεχόμενοι τον Jim Ryan, ο οποίος παραιτήθηκε από τη θέση αυτή στο τέλος του περασμένου Μαρτίου. 

Ο Nishino θα αναλάβει το Platform Business Group, που περιλαμβάνει τις τεχνολογίες και το hardware πίσω από τις κονσόλες της Sony,

τα περιφερειακά, το PlayStation Network και της σχέσης της εταιρείας με τους third-party publishers, και indie studios. Ο Nishino δουλεύει στη Sony από το 2006 σε διάφορους ρόλους μέσα σε αυτή. 

Ο Hulst θα ηγηθεί της καινούργια ομάδας που ακούει στο όνομα “Studio Business Group”, η οποία περιλαμβάνει όλες της first-party ομάδες του PlayStation, και τις μεταφορές των IPs του PlayStation σε άλλα μέσα, όπως ο κινηματογράφος και οι τηλεοπτικές σειρές. Ο Hulst ήταν ήδη επικεφαλής των PlayStation Studios, και πριν είχε δουλέψει στην Guerrilla Games ως συνδημιουργός των Horizon και Killzone.

Οι δύο νέοι CEOs θα αναφέρονται στον πρόεδρο της Sony Interactive Entertainment, Hiroki Totoki, και θα ξεκινήσουν στις καινούργιες τους θέσεις από την 1η Ιουνίου.

The post Αλλαγές στην ηγεσία του PlayStation first appeared on GameOver.

The post Αλλαγές στην ηγεσία του PlayStation appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα