Τέλος ο Άμπραμπατ, δεν κατάφερε να πείσει και επιστρέφει Ιταλία

14:57 30/4/2024 - Πηγή: Contra

Είναι αλήθεια πως σε μία ομάδα η οποία υπολειτουργεί είναι δύσκολο να μην υπάρξουν "παράπλευρες απώλειες". Φαινομενικά ο Σοφιάν Άμπραμπατ αποτέλεσε μία τέτοια για την Γιουνάιτεντ και δυστυχώς και για τις δύο πλευρές κοινό μέλλον δεν υπάρχει.

Ο Μαροκινός εντυπωσίασε με τις εμφανίσεις του στο Παγκόσμιο Κύπελλο και πολλές μεγάλες ομάδες έδειξαν ενδιαφέρον για την απόκτησή του. Η Γιουνάιτεντ ήταν πιο "ζωηρή" και συμφώνησε σε δανεισμό ενός έτους με προαιρετική οψιόν αγοράς. Ο Άμπραμπατ όμως παρόλο που προσπάθησε να προσαρμοστεί ουδέποτε δέθηκε με την ομάδα.

Πνευματικά και αγωνιστικά δεν έδειξε να ανταποκρίνεται στην Premier League. Του δόθηκαν ευκαιρίες (25 συμμετοχές) οι οποίες πήγαν αναξιοποίητες, την ώρα βέβαια που η ομάδα βυθιζόταν με ή και χωρίς εκείνον.

Ο Τζιμ Ράντκλιφ φέρεται να αποφάσισε ότι δεν υπάρχει λόγος να δοθεί μία δεύτερη ευκαιρία και ο 27χρονος θα επιστρέψει στην Φιορεντίνα με μόνο θετικό την εμπειρία του αγγλικού πρωταθλήματος. Ο ίδιος υποστηρίζεται πως δεν έχει σκοπό να παραμείνει στην ιταλική ομάδα και επομένως θα κληθεί να επιλέξει για μία ακόμη φορά το μέλλον του.

Διαβάστε περισσότερα

Το σχέδιο της Γιουνάιτεντ για τον Ράσφορντ και το ενδεχόμενο της πώλησης

Ομάδα έκπληξη από την Αγγλία εξετάζει την υπόθεση του Τόμας Τούχελ

Keywords
Τυχαία Θέματα