Αργύρης Πανταζάρας: «Χάρη έκανα στην μητέρα μου που την κάλεσα στον γάμο μου…»

Για την παράσταση στην οποία συμπρωταγωνιστούν This is not Romeo & Juliet αλλά και τον ρομαντικό γάμο τους στην Κωνσταντινούπολη μίλησαν στο Mega ο Αργύρης Πανταζάρας και Σίσσυ Τουμάση.

«Γνωριζόμασταν από παλιά. Η πρώτη μας συνεργασία ήταν σε αυτήν την παράσταση. Η παράσταση μιλάει για ξόρκια αγάπης. Εεε, κάποια πιάσανε!» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Αργύρης Πανταζάρας αστειευόμενος, ενώ η Σίσσυ Τουμάση μιλώντας για την παράσταση είπε πως συγκινείται κάθε φορά που παίζει σε αυτήν.

«Νομίζω πως

είμαι με την καλύτερη συνεργάτιδα. Το ότι παντρευτήκαμε στο Πατριαρχείο ήταν συμβολικό» πρόσθεσε ο Αργύρης Πανταζάρας και η Σίσσυ Τουμάση εξήγησε τον λόγο: «Ήταν η μητέρα μου από εκεί και ήθελα να το κάνουμε εκεί για τη μνήμη της».

Το ερωτευμένο ζευγάρι ρωτήθηκε ακόμη, εάν ενοχλήθηκε για την δημοσιότητα που πήρε ο γάμος τους, αφότου έγινε γνωστό πως παντρεύτηκαν σε στενό κύκλο.

Η Σίσσυ Τουμάση είπε πως δεν το περίμενε πως θα γίνει κάτι τέτοιο, ενώ ο Αργύρης Πανταζάρας σημείωσε πως αυτό που τους ενδιέφερε ήταν να γίνει ο γάμος ήρεμα και μετά, ας μαθευόταν.

«Και στη μητέρα μου, χάρη της έκανα να έρθει. Ήταν κλειστός ο γάμος με λίγους από επιλογής συγγενείς. Εύχομαι όλοι να κάνουν τον γάμο, όπως θέλουν» δήλωσε με χιούμορ ο Αργύρης Πανταζάρας και η Σίσσυ Τουμάση αντέδρασε περιπαικτικά: «Ε, μην λες έτσι τώρα».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Keywords
Τυχαία Θέματα
Σίσσυ Τουμάση, Χάρη,sissy toumasi, chari