Πέτρος Κουσουλός: Αυτός θα είναι ο κουμπάρος στον γάμο του – Η αναφορά στις τρεις κόρες του

Ο γνωστός δημοσιογράφος μίλησε για τη νέα του συνεργασία με το Open και την εκπομπή του «Ανοιχτές Υποθέσεις», ενώ αναφέρθηκε στον ρόλο του ως πατέρας.

«Θα προσπαθήσουμε για τον γιο να τιμήσουμε τον μπαμπά. Από την πρώτη κόρη μου, μέχρι την τρίτη, νόμιζα ότι θα ήταν αγόρι. Ήμουν σχεδόν βέβαιος ότι θα είναι αγόρι, επειδή μου έκανε πλάκα ο γυναικολόγος», είπε ο Πέτρος Κουσουλός ως πατέρας τριών κοριτσιών.

Ενώ θυμήθηκε: «Στην Κρήτη

έχουμε έναν άνθρωπο ο οποίος έχει τρεις κόρες, πήγαινε για τον γιο… γενάει η γυναίκα του τρίδυμα και βγαίνουν άλλες τρεις κόρες. Καταλαβαίνεις ότι λιποθύμισε».

Σχετικά με την εκπομπή του στο Open: «Η εκπομπή ήταν να ξεκινήσει λίγο νωρίτερα, κάποιοι εξωγενείς παράγοντες προκάλεσαν κάποια προβληματάκια κι έτσι ξεκινήσαμε στις 21 Μαρτίου», είπε ο Πέτρος Κουσουλός.

Τέλος, σχετικά τη συνεργασία του με τον Θανάση Κατερινόπουλο ο οποίος μέχρι την περσινή σεζόν βρισκόταν στην Αγγελική Νικολούλη, ο Πέτρος Κουσουλός απάντησε: «Ο Θανάσης Κατερινόπουλος δεν είχε κάποια επαγγελματική υποχρέωση. Ως εκ τούτου είχαμε συζητήσει με τον Θανάση, να ξέρεις θα γίνουμε κουμπάροι, θα με παντρέψει, ήταν αρωγός και έτσι έγινε η μεταγραφή».



Keywords
Τυχαία Θέματα
Πέτρος Κουσουλός, Αυτός,petros kousoulos, aftos