Παύλος Μαρινάκης: «Η απάντηση της ΕΠΟ για τον τελικό του Κυπέλλου δεν μας έκανε σοφότερους»

Η ασφάλεια στις μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις ήταν ένα από τα θέματα, για τα οποία μίλησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης σε ραδιοφωνική συνέντευξή του στο Κανάλι Ένα 90,4 FM.

Όσον αφορά την ασφάλεια στις μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις, ο κ. Μαρινάκης επεσήμανε ότι «η κυβέρνηση πήρε μια σειρά από αυστηρά, αλλά δίκαια μέτρα για να μπορούμε να πηγαίνουμε στο γήπεδο και να ξέρουμε ποιος κάθεται δίπλα μας και να ξέρει και η ομάδα που δίνει τα λεφτά της, είτε είναι ΚΑΕ

είτε ΠΑΕ, ποιος μπορεί να καταστρέψει αυτό το προϊόν, πετώντας κάτι στο γήπεδο και να έχουμε αυτοματοποιημένες ποινές».

«Το σεβάστηκαν όλες οι ομάδες της SUPERLEAGUE 1, εκτός από ένα γήπεδο, που δεν έχει βάλει κάμερες.

Πώς είναι δυνατόν στην ίδια χώρα να διοργανώνεται ένας ευρωπαϊκός τελικός με κόσμο, με τη συμμετοχή για πρώτη φορά μετά από δεκαετίες, μιας ελληνικής ομάδας και στην ίδια χώρα, χωρίς ευθύνη της κυβέρνησης -γιατί η κυβέρνηση δίνει την εγγύηση σε ένα γήπεδο, που, όμως, έχει τις προδιαγραφές να γίνει ο τελικός με κόσμο- δύο μεγάλες ομάδες να συμμετέχουν στον εγχώριο τελικό κυπέλλου χωρίς κόσμο; Η απάντηση της ΕΠΟ δεν μας έκανε σοφότερους.

Επελέγη μια έδρα -εγώ να δεχτώ ότι όταν επελέγη η έδρα αυτή δεν ήταν γνωστοί οι νέοι κανόνες, οι οποίοι πλέον ισχύουν με τις κάμερες και τα εισιτήρια. Υπήρξε, όμως, μια επιμονή σε αυτή την επιλογή και είναι μια αντίφαση.

Ως άνθρωπος που αγαπάει τον αθλητισμό και το ποδόσφαιρο και το μπάσκετ, τι θα απαντήσουμε στους ανθρώπους που αγαπούν την ομάδα τους και βλέπουν στην ίδια χώρα να μπορεί να διοργανώσει ευρωπαϊκό τελικό με κόσμο, με τη συμμετοχή ελληνικής ομάδας και να μην μπορεί να γίνει ένας χειρισμός από την Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, να διοργανωθεί ένας ελληνικός τελικός με τη συμμετοχή των δύο ομάδων;

Πώς έγινε, δηλαδή, στο μπάσκετ;

Το μπάσκετ πώς το κατάφερε και έπαιξε ΟλυμπιακόςΠαναθηναϊκός στον τελικό με κόσμο και δεν έγινε τίποτα;» κατέληξε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Παύλος Μαρινάκης, ΕΠΟ, Κυπέλλου,pavlos marinakis, epo, kypellou