Νεφέλη Κουρή: “Η εγκυμοσύνη ήρθε στους τέσσερις μήνες της σχέση μας, δεν προλάβαμε να γνωριστούμε”

Την Νεφέλη Κουρή συνάντησε η Τζένη Θεωνά, το απόγευμα της Κυριακής, στα πλαίσια του νέου επεισοδίου για την εκπομπή «Μαμα-δες» στην ΕΡΤ. Μέσα σε όλα, μάλιστα, η νεαρή ηθοποιός που φέτος συμμετέχει στην καθημερινή σειρά «Ηλέκτρα» μίλησε από καρδιάς για την γνωριμία με τον σύντροφο της και την περίοδο της εγκυμοσύνης της.

Ειδικότερα, η Νεφέλη Κουρή σημείωσε χαρακτηριστικά πως «η εγκυμοσύνη ήρθε αρκετά νωρίς στη σχέση μας, κοντά στους τέσσερις μήνες. Σχεδόν αμέσως. Δεν είχαμε μείνει καθόλου μαζί και αυτό

έχει και τα θετικά και τα αρνητικά του. Τα αρνητικά είναι ότι δεν προλάβαμε, αυτό που θεωρεί κάποιος, να περάσουμε αρκετό ελεύθερο χρόνο μαζί , να ταξιδέψουμε και να γνωριστούμε κιόλας. Έγινε όμως μέσα, μαζί με το παιδί, αυτό. Έγιναν όλα μαζί».

«Δεν τρόμαξα τόσο πολύ με την εγκυμοσύνη γιατί ήμουν σε μια φάση της ζωής μου που ήθελα παιδί. Επειδή δουλεύω από πολύ μικρή, είχα κάνει πράγματα και ένιωθα αρκετά πλήρης σε αυτό το κομμάτι οπότε δεν είχα απωθημένα για να πω ότι η εγκυμοσύνη μού σταμάτησε κάτι και με εγκλώβισε μέσα σε αυτό. Οπότε ήρθε σε μια πολύ ωραία στιγμή της ζωής μου».

«Για κάποιο λόγο εμπιστεύθηκα τον σύντροφο μου πολύ σε αυτό για να το προχωρήσουμε. Γνωριστήκαμε στην πρώτη φωτογράφιση που έκανα, όταν ήμουν πολύ μικρή, το 2013. Σε εκείνον με κέρδισε το ότι ήταν πάρα πολύ ευγενικός και ήρεμος, πιο πολύ απ’ όλα αυτά μου άρεσαν, Μοιάζουμε πολύ » πρόσθεσε, εν συνεχεία, η Νεφέλη Κουρή στην εκπομπή ειδικού ενδιαφέροντος της δημόσιας τηλεόρασης.

Πηγή: zappit.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
Νεφέλη Κουρή,nefeli kouri