Καρέ καρέ η στιγμή της επίθεσης στη δημοσιογράφο Ρένα Κουβελιώτη – Δείτε το βίντεο

Σοκαριστική είναι η στιγμή της επίθεσης στην δημοσιογράφο Ρένα Κουβελιώτη, κατά τη διάρκεια ρεπορτάζ στη νοτιοανατολική Αττική, όπως καταγράφηκε σε βίντεο που μετέδωσε ο Alpha.

Ειδικότερα, η δημοσιογράφος έκανε ρεπορτάζ σε ένα οικόπεδο στο Λαγονήσι, όπου υπάρχουν αναφορές ότι γίνονται οξυγονοκολλήσεις μέσα στη φύση, κάτω από πεύκα.

Σε αυτό το πλαίσιο, το τηλεοπτικό συνεργείο του Alpha πλησίασε για να μάθει εάν υπάρχει άδεια γι’ αυτές τις εργασίες, σε μία έκταση όπου υπάρχουν

ξερά χόρτα και εύφλεκτα υλικά.

Ένας από τους ανθρώπους που βρίσκονταν στον χώρο επιτέθηκε -αρχικά λεκτικά- στην δημοσιογράφο και στη συνέχεια άσκησε βία πρώτα στον εικονολήπτη και μετά στην δημοσιογράφο, με μία απότομη και βίαιη περιστροφική λαβή του δεξιού χεριού, που της προκάλεσε τραύμα στην κλείδα και κακώσεις στην αυχενική χώρα.



Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, επικρατεί μυστήριο με αυτό το οικόπεδο στη λεωφόρο Αναβύσσου, που θυμίζει αμαξοστάσιο.

«Σε κάποια σημεία, μοιάζει με εργοτάξιο βαρέων οχημάτων. Δεκάδες λεωφορεία, φορτηγά ψυγεία και κοντέινερ βρίσκονται σε ένα οικόπεδο, που, σύμφωνα με τον δήμο, έχει σφραγιστεί από την Πολεοδομία πριν από έναν χρόνο», αναφέρεται στο ρεπορτάζ.

«Είναι μία παντελώς αυθαίρετη και παράνομη δράση στον χώρο εκεί από τον κύριο Σώρρα, εδώ και 3 – 3,5 χρόνια», λέει, μεταξύ άλλων, ο δήμαρχος Σαρωνίδας Πέτρος Φιλίππου.

Keywords
Τυχαία Θέματα