Survivor: Ποιους παίκτες κάλεσε στη βίλα του ο Ατζούν;

19:42 8/7/2021 - Πηγή: Youfly

Μπορεί το ριάλιτι επιβίωσης να τελείωσε, ο Ατζούν, όμως, δεν αποχωρίζεται τους αγαπημένους του παίκτες. Σε πρόσφατη συνέντευξή του, ο Ηλίας Μπόγδανος μίλησε για τις σχέσεις που έχει κρατήσει με τους Amigos, για το Survivor, αλλά και για την πρόσκληση του Ατζούν στη βίλα του.

Το μεγαλύτερο έπαθλο για εκείνον ήταν η αγάπη του κόσμου, αλλά και της παραγωγής. Μέσα από το παιχνίδι κέρδισε έναν πολύ καλό φίλο, τον

Σάκη Κατσούλη, τον οποίο και θα πάρει μαζί του, όπως δήλωσε ο ίδιος.

Συμπλήρωσε πως μαζί με τον Σάκη, θα ακολουθήσει και η αγαπημένη του, η Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου. H σύντροφός του, αποτελούσε και αποτελεί τεράστιο στήριγμα για τον ίδιο. Ο Ηλίας Μπόγδανος ανέφερε πως ο Ατζούν άφησε ανοιχτή την πρόσκληση, καλώντας πολλούς παίκτες στην εκδήλωση αυτή που θα οργανώσει.

Ο παίκτης μίλησε, επίσης, για την στρατηγική και τον χαρακτήρα του Αλέξη Παππά, αλλά και για όσα τον πλήγωσαν κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Χαριτολογώντας, αναφέρθηκε και στο φαγητό, τονίζοντας πως μετά την επιστροφή του στην Ελλάδα, παρήγγειλαν δέκα τυλιχτά, από τα οποία έφαγε τα τρία.

Ο Ατζούν ετοιμάζεται για μία μεγάλη μάζωξη στη βίλα του, με άρωμα Survivor. Παίκτες από διάφορες χώρες, από όλα τα Survivor που γυρίζονταν παράλληλα στο νησί, είναι ευπρόσδεκτοι στο σπίτι του Ατζούν, για συζήτηση και άφθονο φαγητό!

Δείτε επίσης:

Survivor 5: Ξεκίνησαν οι αιτήσεις – All Star εκδοχή και αλλαγές τη νέα σεζόνSurvivor: Θα μοιραστεί ο Σάκης το έπαθλο με τη Μαριαλένα; (Video)

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

The post Survivor: Ποιους παίκτες κάλεσε στη βίλα του ο Ατζούν; appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα