Equinox: Η νέα “Dark” σειρά του Netflix

12:46 2/1/2021 - Πηγή: Youfly

Το “Equinox” είναι μια μίνι δανέζικη σειρά μυστηρίου έξι επεισοδίων που μπορείτε να δείτε στο Netflix, με πρωταγωνιστές τους Ντανίκα Κούρτσιτς, Λαρς Μπρίγκμαν και Καρολίνε Χαμ.

Equinox: Μια νέα σειρά μυστηρίου στο Netflix

Στη σειρά παρακολουθούμε τη ζωή μιας νεαρής κοπέλας της Άστριντ, της οποίας η αδερφή, η Ίντα, χάθηκε μυστηριωδώς το 1999 μαζί με άλλους συμμαθητές της. Λόγω αυτού του γεγονότος  η ζ ωή της Άστριντ στιγματίζεται και  στοιχειώνεται από

οράματα. Ένας συμμαθητής της Ίντα την καλεί στη ραδιοφωνική εκπομπή που κάνει, λέγοντας της ότι θα πρέπει να βρεθούν γιατί εκείνος γνωρίζει για την ανεξήγητη εξαφάνιση της αδερφής της. Έτσι την παρακινεί να ερευνήσει την υπόθεση και να βρει τι πραγματικά έχει γίνει.

Η Άστριντ στην προσπάθειά της αυτή θα βρεθεί αντιμέτωπη με το παρελθόν της και θα αντιμετωπίσει την τρομακτική πραγματικότητα. ξεσκεπάζοντας την σκοτεινή αλήθεια.

Οι υποσχέσεις για τη σειρά μυστηρίου Equinox ίσως ήταν κάπως υπερβολικές με αποτέλεσεμα όταν την παρακολουθήσει κάποιος να βλέπει ότι κινείται σε ένα μέτριο επίπεδο και ολοκληρώνεται κάπως απότομα. Η σκηνοθεσία είναι καλή, ενώ οι ερμηνείες ουδέτερες.

Δείτε το τρέιλερ από τη σειρά Equinox στο Netflix

Δημιουργός: Τέα Λίντερμπουργκ

Καστ

Ντανίκα ΚούρτσιτςΚαρολίνε ΧαμΒάιολ ΜάρτενσενΛαρς ΜπρίγκμανΧάνε ΧέντελουντΌγκοστ Άιζακ ΚάρτερΦάνι Λεάντερ ΜπόρνενταλΑσκ Μόσμπεργκ ΤρούλσενΠέντερ Χολμ ΓιοχάνσενΑλεξάντρ ΓουιλάμΣουζάν ΣτορμΆντρεα Ένγκελσμαν ΠέρσονΤόμας ΤσάανινγκΜόρτεν Χάουκ-ΦούσμπαολΈσκιλ Τόνεσεν

Επεισόδια: 6

Διάρκεια επεισοδίων: 41 έως 53 λεπτά

Δείτε επίσης:

Netflix: Οι ταινίες μυστηρίου που θα σε καθηλώσουνΟι 10 πιο αναμενόμενες σειρές στο Netflix για το 2021

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com.

The post Equinox: Η νέα “Dark” σειρά του Netflix appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα