Το ιδιόχειρο σημείο του Δημήτρη Σταρόβα μέσα από το νοσοκομείο

Γρηγόρης Γκουντάρας και Γρηγόρης Αρναούτογλου επισκέφτηκαν τον Δημήτρη Σταρόβα στο νοσοκομείο. Ένα ιδιόχειρο σημείωμα του Δημήτρη Σταρόβα από το νοσοκομείο στο οποίο εξακολουθεί να νοσηλεύεται μετά το εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη την Τετάρτη (15 Μαΐου) δημοσίευσε ο Γρηγόρης Γκουντάρας, ο οποίος…

«Για την ιστορία επειδή μου στέλνετε πολλά μηνύματα για τον Δημήτρη Σταρόβα για να του μεταφέρω τα περαστικά και όλα αυτά, να σας πω ότι πάμε για το δεύτερο 24ωρο. Τα πράγματα είναι σταθερά. Με πολύ χαμηλά την μπάλα. Χθες τον επισκέφθηκα

κιόλας στο νοσοκομείο. Όλα καλά. Σταθερά μεν. Όλα καλά. Περιμένουμε. Και οι γιατροί είναι πολύ αισιόδοξοι. Εντάξει; Οπότε δε χρειάζεται να περιμένουμε πολλά πράγματα. Είναι εκεί η Άννα 24 ώρες το 24ωρο. Και ό,τι είναι, θα τα πούμε», ανέφερε ο Γρηγόρης Αρανούτογλου.

«Ο Δημήτρης Σταρόβας θα γίνει γρήγορα καλά»

O καλλιτέχνης επικοινωνεί με το περιβάλλον και φαίνεται πως βελτιώνεται η κατάσταση της υγείας του.

Μιλώντας το πρωί της Παρασκευής (17/5) στο MEGA, η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη ανέφερε ότι «η γρήγορη μεταφορά του στο νοσοκομείο και η αντιμετώπιση από την ιατρική ομάδα της νευρολογικής κλινικής του Τζανείου, είχε πολύ καλά αποτελέσματα»

«Πρέπει να προσέχουμε κάποια πράγματα, δηλαδή τους προδιαθεσικούς παράγοντες, που είναι η υπέρταση, ο διαβατής και τα πολλά κιλά μας. Αυτά όλα αν τα φροντίζουμε θα αποφεύγουμε όσο το δυνατόν περισσότερο αυτές τις ασθένειες», πρόσθεσε η κ. Παγώνη και κατέληξε λέγοντας: «Πιστεύω θα γίνει γρήγορα καλά και θα πάει στο σπίτι του».

Keywords
Τυχαία Θέματα