Στον τελικό του Champions League η Ρεάλ Μαδρίτης, 2-1 την Μπάγερν Μονάχου σε ματς-θρίλερ

Οι Μαδριλένοι θα βρουν στον τελικό του Champions League στο «Γουέμπλεϊ» την Μπορούσια Ντόρτμουντ.Σε έναν επαναληπτικό ημιτελικό που εξελίχθηκε σε θρίλερ, η Ρεάλ Μαδρίτης επικράτησε της Μπάγερν Μονάχου 2-1 με ανατροπή, για να εξασφαλίσει την παρουσία της στον τελικό του Champions League στο…

Έτσι, σε συνδυασμό με το 2-2 του Μονάχου, η Ρεάλ Μαδρίτης

πέρασε στον τελικό του Champions League της 1ης Ιουνίου, εκεί όπου θα βρει την Μπορούσια Ντόρτμουντ, η οποία είχε αποκλείσει 24 ώρες νωρίτερα την Παρί Σεν Ζερμέν.

Ματσάρα στη Μαδρίτη, με ανατροπή στον τελικό του Champions League η Ρεάλ

Το παιχνίδι αδικείεται με το γεγονός ότι το πρώτο ημίχρονο έληξε χωρίς σκορ (0-0). Οι δύο ομάδες είχαν πολλές ευκαιρίες για να σημειώσουν τουλάχιστον ένα γκολ, αλλά τόσο οι δύο τερματοφύλακες, Λούνιν και Νόιερ, όσο και η αστοχία των παικτών άφησαν ανοικτούς λογαριασμούς για το δεύτερο μέρος.

Η Μπάγερν Μονάχου προηγήθηκε στο 68' με τον Αλφόνσο Ντέιβις, με μιε ακπληκτική ατομική προσπάθεια. Ωστόσο, ο κορυφαίος της παίκτης στο ματς, ο τερματοφύλακας και αρχηγός της, ο οποίος είχε κάνει σωτήριες επεμβάσεις στη διάρκεια της αναμέτρησης, έμελλε να εξελιχθεί σε μοιραίο, καθώς στο 88' σε ασταθέστατη απόκρουση σε σουτ του Βινίσιους, έδωσε την ευκαιρία στον Χοσέλου να ισοφαρίσει.

Η Ρεάλ Μαδρίτης δεν σταμάτησε εκεί. Με την ψυχολογία που της έδωσε η ισοφάριση, ο Ισπανός επιθετικός πέτυχε και δεύτερο γκολ στις καθυστερήσεις και έστειλε τη «βασίλισσα» στον 18ο τελικό στην ιστορία της, παρά τις φωνές των Βαυαρών για την ακύρωση του γκολ του Ντε Λιχτ στο 10ο λεπτό των καθυστερήσεων, στο οποίο δόθηκε οφσάιντ στο ξεκίνημα της προσπάθειάς του και παρά τη σαφέστατη οδηγία να εξελίσσεται το παιχνίδι μέχρι να τελειώσει η φάση.

Τα highlights της αναμέτρησης:

Ρεάλ Μαδρίτης - Μπάγερν Μονάχου 2-1

Ρεάλ Μαδρίτης (Κάρλο Αντσελότι): Λούνιν, Καρβαχάλ, Ρούντιγκερ, Νάτσο, Μεντί, Τσουαμενί (70' Καμαβινγκά), Κρόος (69' Μόντριτς), Βαλβέρδε (81' Χοσέλου), Μπέλιγχαμ (90+10' Μιλιτάο), Ροντρίγκο (81' Ντίαθ), Βινίσιους

Μπάγερν Μονάχου (Τόμας Τούχελ): Νόιερ, Κίμιχ, Ντε Λιχτ, Ντάιερ, Μαζραουί, Πάβλοβιτς, Λάιμερ, Σανέ (76' Κιμ), Μουσιάλα (85' Μίλερ), Γκνάμπρι (27' λ.τρ. Ντέιβις), Κέιν (84' Τσούπο-Μότινγκ)

Keywords
Τυχαία Θέματα
Champions League, Ρεάλ Μαδρίτης 2-1, Μπάγερν Μονάχου, -θρίλερ,Champions League, real madritis 2-1, bagern monachou, -thriler