Φουστάνος για τον ξαφνικό θάνατο της κομμώτριας: «Σοβαρή επέμβαση η λιποαναρρόφηση, θέλει προσοχή»

Πληθαίνουν τα αναπάντητα ερωτήματα για τον ξαφνικό θάνατο της  γνωστής κομμώτριας, Χαράς Ιωαννίδη, από την Πάτρα. Σοκ επικρατεί στην πόλη της Πάτρας από το θάνατο της 57χρονης γνωστής κομμώτριας, Χαράς Ιωαννίδη, η οποία υπεβλήθη σε εγχείρηση λιποαναρρόφησης και λίγες ημέρες αργότερα άφησε την τελευταία της πνοή.…

Ανδρέας Φουστάνος: «Η λιποαναρρόφηση είναι μια σοβαρή επέμβαση»

Ο Ανδρέας Φουστάνος, πλαστικός χειρουργός μίλησε στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα!» σχετικά με

τα πρωτόκολλα που θα πρέπει να ακολουθούνται σε μία επέμβαση λιποαναρρόφησης. «Είναι μια σοβαρή επέμβαση πρέπει να γίνει με όλη την προσοχή και να λάβει ο γιατρός τα μέτρα του, καθώς κάνει μια επέμβαση χειρουργική που μπορεί να έχει μια οποιαδήποτε επιπλοκή. Ο ειδικός για την επέμβασης της λιποαναρρόφησης είναι ο πλαστικός χειρουργός. Σε όλες τις επεμβάσεις πρέπει να γίνεται προεγχειρητικός έλεγχος, οποιαδήποτε να είναι η ηλικία του ασθενή».

Ειδικά για την επέμβαση που έκανε η γυναίκα από την Πάτρα επεσήμανε ο κ. Φουστάνος: «Μου φαίνεται περίεργη αυτή τη ιστορία όπως την άκουσα. Πήγε και μέσα σε λίγη ώρα έφυγε, τι επέμβαση ήταν αυτή που μέσα σε λίγη ώρα έφυγε; Τι πράγματα είναι αυτά; Μετά από μία τέτοια επέμβαση (λιποαναρρόφησης) έπρεπε να υπάρχει παρακολούθηση». Καταλήγοντας τόνισε ο πλαστικός χειρουργός: «Μια επέμβαση λιποαναρρόφησης δεν γίνεται στο πόδι, θέλει πολλή προσοχή».

Keywords
Τυχαία Θέματα