Δολοφονία 63χρονης στη Χαλκίδα: Πού στρέφονται οι έρευνες - Τι προβληματίζει την ΕΛ.ΑΣ

Πού στρέφονται οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. για την εξιχνίαση της δολοφονίας της 63χρονης στη Χαλκίδα.Στο φως της δημοσιότητας έρχονται νέα στοιχεία για τη δολοφονία 63χρονης γυναίκας στην περιοχή της Χαλκίδας. Η γυναίκα που εντοπίστηκε νεκρή μέσα στο σπίτι της, την περασμένη Παρασκευή, έφερε 5…

Όπως προκύπτει ο δράστης ή οι δράστες δεν έψαξαν

περαιτέρω το σπίτι καθώς δεν εκλάπησαν κάποια χρυσαφικά που ήταν κρυμμένα σε άλλο σημείο.

Η αστυνομία διερευνά όλα ενδεχόμενα.

Όμως, σύμφωνα με το Mega οι αστυνομικοί εκτιμούν πως ο δολοφόνος μπήκε από την μπροστά πόρτα με το κλειδί.

Αυτό που εξετάζει η αστυνομία είναι τα άλλοθι 6-7 ατόμων και τις τηλεφωνικές αναλύσεις από τα κινητά τους τηλέφωνα ώστε να διαπιστωθεί εάν βρίσκονταν κοντά στο σημείο τις κρίσιμες ώρες.

Όσον αφορά τη ληστεία οι αστυνομικοί αναζητούν απαντήσεις στο πώς έμαθαν οι δράστες ή ο δράστης για τα χρήματα αλλά και από πού προέρχονται αυτά τα λεφτά.

Το «τυφλό» σημείο της κατοικίας της 63χρονης

Κατά την νέα έφοδο που έκανε η αστυνομία διαπιστώθηκε ότι το πίσω μέρος της διώροφης μονοκατοικίας της 63χρονης είναι «τυφλό» σημείο πράγμα που σημαίνει ότι δεν το πιάνει καμία κάμερα, με αποτέλεσμα να μπορεί κάποιος να κάνει την διαδρομή για το σπίτι χωρίς να γίνει αντιληπτός.

Μάλιστα, οι αστυνομικοί κατά την διάρκεια της νέας αυτής έρευνας που έκαναν έκατσαν μισή ώρα μέσα στο σπίτι και μισή ώρα έξω από αυτό.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Δολοφονία 63χρονης, Χαλκίδα, Πού, ΕΛ ΑΣ,dolofonia 63chronis, chalkida, pou, el as