Ξεκάθαρη επιλογή το 1.82

Όχι δύο γκολ που ήθελα εγώ, πέντε έβαλε η Αταλάντα στην Μίλαν που ήταν για λύπηση. Δεν ήταν το ίδιο ευχάριστα τα νέα από το Λονδίνο διότι η Τότεναμ πραγματοποίησε την χειρότερη εμφάνιση με τον Μουρίνιο στον πάγκο και ηττήθηκε δίκαια από την Τσέλσι.

Η Μπλάκμπερν είναι στο πικ της φόρμας της και το απέδειξε με το σπουδαίο διπλό επί της Μπριστολ Σίτι την προηγούμενη αγωνιστική. Αυτή

ήταν η πέμπτη νίκη στην τελευταία εξάδα αγώνων, διάστημα στο οποίο η μοναδική «απώλεια» ήταν η ισοπαλία στην έδρα της Σουόνσι με 1-1. Η ομάδα του Μόουμπρεϊ έχει αποκτήσει τρομερή αυτοπεποίθηση στο παιχνίδι της, στο Ίγουντ Παρκ μετρά τέσσερις διαδοχικές νίκες και με μία ακόμα απόψε θα πιάσει την Μπρέντφορντ στην έκτη θέση, δηλαδή στην ζώνη των play offs ανόδου.

Εκ διαμέτρου αντίθετη η κατάσταση στην Γουίγκαν. Η πρόσφατη εντός έδρας ισοπαλία κόντρα στην Χάντερσφιλντ δεν μπορεί σίγουρα να θεωρηθεί θετικό αποτέλεσμα, πόσο μάλλον όταν αποτέλεσε τον δέκατο σερί αγώνα χωρίς νίκη στην Τσάμπιονσιπ. Η ομάδα του Κουκ βρέθηκε στον πάτο του βαθμολογικού πίνακα και τώρα πηγαίνει σε μία έδρα, όπου έχει υποστεί δέκα ήττες στις δεκατρείς τελευταίες επισκέψεις της!

Φόρμα και παράδοση δείχνουν ξεκάθαρα Μπλάκμπερν. Οι γηπεδούχοι ενισχύονται μάλιστα από την επιστροφή του μεσοεπιθετικού και πρώτου σκόρερ, Ντακ, και ο άσος βρίσκεται σε φυσιολογική απόδοση.

Πηγή: bet-hoven.net

Keywords
Τυχαία Θέματα