Το ναυάγιο επόμενα επεισόδια: Τέλος οι βρωμοδουλειές του Δημήτρη – Μαθαίνουν όλοι ποιος είναι

15:56 8/5/2024 - Πηγή: Sportime

Συγκλονιστικές θα είναι οι εξελίξεις από το ναυάγιο στα επόμενα επεισόδια καθώς οι εγκληματικές ενέργειες του Δημήτρη έρχονται στο φως.

Η σειρά του Mega που σαρώνει φέτος τα ποσοστά στην τηλεθέαση οδεύει σιγά σιγά προς την ολοκλήρωσή της και η αγωνία κορυφώνεται.

Το ναυάγιο επόμενα επεισόδια: Τέλος για τον Δημήτρη

Ο Δημήτρης έδειξε από την πρώτη στιγμή πως είναι ένας σκληρός άνθρωπος με σκοτεινό παρελθόν που δεν αφήνει τίποτα και κανέναν να μπει εμπόδιο στα

σχέδιά του. Παρόλα αυτά η μεγάλη του αγάπη είναι η κόρες τους και δε θέλει με τίποτα να τις χάσει από κοντά του. Ο εφιάλτης του όμως θα γίνει πραγματικότητα.

Όλα αρχίζουν όταν η Βάσω βρίσκει έναν φάκελο με το όνομα «Κοντογιωργάκης» στο γραφείο του. Σίγουρη ότι αυτός ο φάκελος έχει την αλήθεια που οδήγησε τον Άγγελο μακριά της τον ανοίγει και μαθαίνει για τα χρέη των γονιών του Άγγελου και το ποιος είναι ο πατέρας της.

Ακόμη πιο σοκαριστικό είναι η ανάμιξη του πατέρα της στο φόνο των γονιών του Άγγελου. Η κοπέλα αποφασίζει να κόψει κάθε δεσμό με την οικογένειά της μετά από αυτό. Η Βάσω θα ταξιδέψει στην Αθήνα για να μιλήσει με τον Άγγελο για όσα έμαθε. Εκεί του ανακοινώνει πως η επιλογή της είναι αυτός και όχι η οικογένειά της.

Παράλληλα ο Βλάσσης ζητάει το λόγο από τον Δημήτρη για την ειδική φροντίδα που δείχνει στη Θοδώρα. Λίγο αργότερα, μαζί με τη Μαρία, αποκαλύπτουν στην έκπληκτη Θοδώρα ότι ο Δημήτρης είναι τοκογλύφος.

Ο Δημήτρης αναρωτιέται τι έχει συμβεί και έχουν φύγει μακριά του οι κόρες του. Όταν συνειδητοποιήσει ότι αυτές έμαθαν την αλήθεια καταλαβαίνει πως η ζωή του έχει τελειώσει.

Διαβάστε επίσης:

Το ναυάγιο επόμενα επεισόδια: Στα λάθος χέρια η εικόνα του Ιπποκράτη – Σοκ για την Ειρήνη

Το ναυάγιο: Ο Βλάσης παραξενεύεται από τα χατίρια του Γιαννακάκη στη Θοδώρα

Το ναυάγιο: Αυτός θα βάλει τέλος στον Δημοσθένη

Δανάη Τριανταφυλλίδου για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα