Ολυμπιακός: Εμπλοκή με Όρτα – Τι συνέβη

14:28 2/1/2024 - Πηγή: Sportime

Ολυμπιακός: Εμπλοκή με Άντρε Όρτα στους ερυθρόλευκους καθώς η Μπράγκα είναι δύσκολη στις διαπραγματεύσεις.

Ο Κάρλος Καρβαλιάλ έχει ξεχωρίσει έναν παίκτη για τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο και αυτός είναι ο Άντρε Όρτα της Μπράγκα.

Ο Πορτογάλος τεχνικός ξέρει καλά τον 27χρονο συμπατριώτη του, ο οποίος μπορεί να δώσει λύσεις στις θέσεις έξι, οκτώ και δέκα.

Στα υπέρ του Ολυμπιακού το γεγονός πως ο Όρτα δεν έπαιρνε στην Μπράγκα τον χρόνο συμμετοχής που επιθυμεί (δώδεκα εμφανίσεις

με δύο γκολ και μία ασίστ στο πρωτάθλημα, τις έντεκα βασικός), καθώς δεν έχει συμπληρώσει 90λεπτο.

Ολυμπιακός: Εμπλοκή με Όρτα – Τι συνέβη

Η Μπράγκα όμως είναι σκληρή στις διαπραγματεύσεις της και θέλει… ακατέβατα έξι εκατ. ευρώ για να τον δώσει στον Ολυμπιακό.

Μάλιστα ο Άρτουρ Ζόρζε τον έβαλε και βασικό στο τελευταίο παιχνίδι τη με την Κάζα Πία στις 30 Δεκεμβρίου, όπου αγωνίστηκε για 59 λεπτά, την τρίτη μεγαλύτερη σε διάρκεια συμμετοχή του στην χρονιά.

Ο Ολυμπιακός κάνει όλα τα… χατίρια των Πέδρο Άλβες και Κάρλος Καρβαλιάλ στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο του Ιανουάριου (Ναβάρο, Μαρτίνς, Περέιρα), όμως τα έξι εκατ. για τον Όρτα μπορεί να είναι… πολλά, ειδικά για παίκτη στα 27.

Οι ερυθρόλευκοι πάντως δεν αφήνουν την περίπτωση Όρτα, την κυνηγούν και πάντα σε αυτές τις περιπτώσεις το όνομα του Ζόρζε Μέντες μπορεί να παίξει τον ρόλο του.

Διαβάστε επίσης:

Ολυμπιακός: Η μεγάλη αλλαγή στις προπονήσεις του Καρβαλιάλ σε σχέση με τον Μαρτίνεθ

Προχωράει τις μεταγραφές ο Ολυμπιακός – Κλείνει Γκάμπριελ Περέιρα!

Διονύσης Αντωνέλλος για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα