Ολυμπιακός: Δεν προχωράνε οι μεταγραφές του Πέδρο Άλβες και ενεργοποιείται πάλι ο Κορδόν στον Ολυμπιακό – Ποιον φέρνει

Ολυμπιακός: Δεν προχωράνε οι μεταγραφές του Πέδρο Άλβες στους ερυθρόλευκους που δεν έχουν χρόνο διαθέσιμο και ενεργοποιείται πάλι ο Αντόνιο Κορδόν για να έρθει στόπερ.

Ο Αντόνιο Κορδόν μετά την πρόσληψη του Πέδρο Άλβες ως αθλητικού διευθυντή των ερυθρόλευκων, ανέλαβε επιτελικό ρόλο, δίπλα από τον Βαγγέλη Μαρινάκη, σε όλες τις ποδοσφαιρικές ομάδες ιδιοκτησίας του προέδρου του Ολυμπιακού.

Όμως ο Πέδρο Άλβες

παρά τις επαφές που έκανε σε Πορτογαλία και Βραζιλία για να φέρει στόπερ στους ερυθρόλευκους δεν κατάφερε ακόμα να κλείσει παίκτη.

Η άμεση ανάγκη του Ολυμπιακού για την προσθήκη έως και δύο στόπερ στο ρόστερ του, ενεργοποίησε και πάλι τον Αντόνιο Κορδόν στον μεταγραφικό σχεδιασμό των Πειραιωτών.

Ολυμπιακός: Δεν προχωράνε οι μεταγραφές του Πέδρο Άλβες και ενεργοποιείται πάλι ο Κορδόν στον Ολυμπιακό – Ποιον φέρνει

Έτσι ο Κορδόν, ο οποίος θεωρείται ένας από τους καλύτερους Ευρωπαίους αθλητικούς διευθυντές με τεράστιο δίκτυο στη Λατινική Αμερική και ειδικά την Αργεντινή, φέρνει στον Ολυμπιακό τον 22χρονο, αριστεροπόδαρο στόπερ της Μπόκα Τζούνιορς, Νίκολας Βαλεντίνι.

Ο ύψους 1,97 μ. Βαλεντίνι έχει market value στα 4 εκατ. ευρώ ενώ μπορεί να παίξει εκτός από αριστερό και δεξί στόπερ. Είναι διεθνής με την Κ23 της Αργεντινής και σε 21 εμφανίσεις με τη φανέλα της Μπόκα (σ.σ. έπαιξε και μία σεζόν στην Αλντοσίβι), έχει βάλει ένα γκολ.

Η Αργεντινή θεωρείται πεδίο δράστης του Αντόνιο Κορδόν, με τον Ισπανό να φαίνεται πως έχει ενεργοποιηθεί και πάλι για τα καλά, αφού οι στόπερ που μιλούσε ο Πέδρο Άλβες αποδείχτηκαν χρονοβόρες και ακριβές περιπτώσεις.

Διαβάστε επίσης:

Ολυμπιακός: Τέλος! Αυτός ξεχώρισε με Παναθηναϊκό

Καρβαλιάλ: Αποκάλυψη για Φορτούνη και Ποντένσε

Διονύσης Αντωνέλλος για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα