Μεντιλίμπαρ: Έβαλε το γούρικο κοντομάνικο αλλά έκανε και ματ

Μεντιλίμπαρ: Έβαλε το γούρικο κοντομάνικο ο Βάσκος αλλά έκανε και ματ στην Φερντσβάρος και ξεκούρασε και παίκτες.

Όλα… σωστά έγιναν στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με την επικίνδυνη Φερεντσβάρος, με τον Χοσέ Λουΐς Μεντιλίμπαρ να δίνει άλλον αέρα στον Ολυμπιακό, που αν ήταν λίγο πιο εύστοχος στην τελική προσπάθεια θα είχε πάρει και

σκορ ασφαλείας.

Ο Ολυμπιακός κέρδισε 1-0 τους Ούγγρους και πάει με ένα πολύτιμο γκολ για να παίξει για την πρόκριση.

Χαρακτηριστική ήταν η ενδυματολογική επιλογή του Μεντιλίμπαρ, ο οποίος προτίμησε να φορέσει κοντομάνικο μπλουζάκι, όπως και τότε, όταν κέρδισε τον τελικό του Europa με την Σεβίλλη.

Εκτός βέβαια από τα… απαραίτητα γούρια, ο Μεντιλίμπαρ είδε την συνήθεια να επαναλαμβάνεται και να κερδίζει όπως συνήθως τον πρώτο του αγώνα σε κάθε νέα του ομάδα καθώς και τους Έσε και Ορτέγκα να κάνουν το… παιχνίδι της ζωής τους ενώ και ο Ελ Κααμπί βρήκε δίχτυα την κατάλληλη στιγμή μετά από ένα ανεπανάληπτο χαμένο τετ α τετ και ένα γκολ που του στέρησε ο πολύ καλός Ούγγρος τερματοφύλακας.

Μεντιλίμπαρ: Έβαλε το γούρικο κοντομάνικο αλλά έκανε και ματ

Ο Μεντιλίμπαρ παράταξε ένα σωστά τοποθετημένο Ολυμπιακό ενώ δεν δίστασε να χρησιμοποιήσει δύο επιθετικούς στα τελευταία λεπτά του παιχνιδιού, απέναντι σε μία ομάδα που ήρθε αήττητη στον Πειραιά.

Το άστρο του… Βάσκου προπονητή έλαμψε στο Γεώργιος Καραϊσκάκης, με τον Ολυμπιακό να δείχνει πως βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο, ώστε να διεκδικήσει την πρόκριση στην δύσκολη ρεβάνς της Ουγγαρίας.

Το… άλλο καλό της υπόθεσης είναι πως ο Μεντιλίμπαρ, με την διαχείριση που έκανε ξεκούρασε και τους Τσικίνιο και Μασούρα για το δύσκολο επόμενο παιχνίδι που έχει να παίξει ο Ολυμπιακός στην Τούμπα.

Διαβάστε επίσης:

Με εκτελεστή Ελ Κααμπι ο Ολυμπιακός ξέρανε τη Φερεντσβάρος! Και τώρα πρόκριση στη Βουδαπέστη

Ολυμπιακός: Σημαίες του Παναθηναϊκού στο «Γ. Καραϊσκάκης»

Διονύσης Αντωνέλλος για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα