Μαρίνα Σάττι: Μας έκανε ρεζίλι…

Η Μαρίνα Σάττι δεν είχε δικαίωμα να συμπεριφερθεί με αυτό τον τρόπο. Τελεία και παύλα. Δεν υπάρχει καμία απολύτως δικαιολογία, κανένα ελαφρυντικό. Η εξήγηση είναι τόσο απλή και το αποτέλεσμα συγκεκριμένο: Ρεζιλίκι.

Αδιαφορώ πλήρως για τα μαντρωμένα κομματόσκυλα που θίχτηκαν από τη συμπεριφορά τους και υψώνουν κορώνες περί εξωτερικής πολιτικής. Με το συμπάθιο, χέστηκε η φοράδα στο αλώνι για τις θέσεις τους.

Επιπρόσθετα, το αφήγημα με τον Έλληνα φορολογούμενο που πληρώνει

την ελληνική αποστολή, ας το αφήσουμε κατά μέρους. Όποτε μας συμφέρει το θυμόμαστε κι αυτό. Ας μην στείλουμε καν κάποιον καλλιτέχνη στη Eurovision σε τελική ανάλυση για να πιάσει τόπο και… οικονομία. Που σιγά μην δεν στείλει το ελληνικό κράτος όταν η ΕΡΤ εκείνες τις μέρες της Eurovision τα «σπάει» σε τηλεθέαση. Το ότι επειδή εγώ σε πληρώνω, θα κάνεις ότι γουστάρω όμως, κάποια στιγμή πρέπει να πάψει να αποτελεί πανάκια.

Από εκεί και πέρα όμως και το «θα κάνω ό,τι θέλω» σε κάτι που εκπροσωπεί (καλώς η κακώς) ολόκληρη τη χώρα, δεν είναι αποδεκτό. Ο κάθε καλλιτέχνης οφείλει να έχει άποψη αν με ρωτάτε, να μην είναι απολιτίκ, υπάρχει όμως ένα όριο. Δεν μπορείς να συμπεριφέρεσαι σαν 12χρονο (και αν) και να το παίζεις επαναστάτρια από την καρέκλα. Στο κάτω κάτω της γραφής ο πολύς κόσμος τώρα έμαθε την Μαρίνα Σάττι, δεν την ξέραμε και από… χθες, σε σημείο τουλάχιστον που να πρέπει να μας είναι κατανοητό και το πολιτικό της υπόβαθρο.

Μια δουλειά έχει η Μαρίνα Σάττι: Να προσπαθήσει για την καλύτερη δυνατή απόδοσή της στο τραγούδι που έχει να πει. Όλα τα υπόλοιπα μας ρεζιλεύουν…

ΤΡΕΛΟ ΜΠΟΝΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΑΖΙΝΟ

Γεωργία Τσιαρλή για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα