Διαιτησία: Το «ήρθατε οργανωμένοι» και το πέναλτι στον Ολυμπιακό!

18:07 9/4/2024 - Πηγή: Sportime

Διαιτησία: Ο Αστέρας Τρίπολης που θυμήθηκε το πέναλτι που έδωσε ο Φωτιάς στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο «Καραϊσκάκης», οι ειρωνείες για το πέναλτι υπέρ της Κηφισιάς, η άγνοια κανονισμού και η ένσταση που έχει η ΚΕΔ για τις αποφάσεις που πήρε στο «Κολοκοτρώνης» ο Τάσος Σιδηρόπουλος.

Πολλά παράπονα είχαν οι Αρκάδες από την διαιτησία του Σιδηρόπουλου στην ήττα τους με ανατροπή από την Κηφισιά. Η φάση του πέναλτι

υπέρ της Κηφισιάς εκνεύρισε τους ανθρώπους του Αστέρα Τρίπολης που είχαν να πουν κάτι και στον 4ο Βασίλη Φωτιά. Άσχετο με το ματς. «Δεν ήταν πέναλτι αυτό που έδωσες στο ματς με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκης», ήταν το παράπονο που εξέφρασαν στον διεθνή ρέφερι. Οτι του φανεί…

Πάντως αρκετά ειρωνικά σχόλια και από πλευράς του πάγκου των γηπεδούχων κατά τη διάρκεια του ματς. «Βλέπουμε ήρθατε όλοι οργανωμενοι εδώ», είπαν αρκετές φορές οι «κιτρινομπλε». Στη φάση που η μπάλα γύρισε στον τερματοφύλακα της Κηφισιάς από το γόνατο συμπαίκτη του έδειξαν αδιάβαστοι όσον αφορά στον κανονισμό.

Για την ΚΕΔ πάντως να αναφέρουμε οτι το πέναλτι που καταλόγισε ο Σιδηρόπουλος και έκανε support o Μανούχος που ήταν VAR, ήταν σωστό.

Εκεί που φαίνεται πως διαφώνησε η πλειοψηφία των μελών της Επιτροπής, ήταν στην 2η κίτρινη κάρτα του Πρίτσα. Ούτε υποσχόμενη, ούτε ριψοκίνδυνο ήταν το μαρκάρισμα. Υπερβολική.

Νίκος Μαρκάτος για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα