Άρης Πορτοσάλτε : Έχει δίκιο αυτή τη φορά…

Από τις σπάνιες φορές που ο Άρης Πορτοσάλτε εξέφρασε την κοινή γνώμη. Αφορμή η απόφαση, για την ακρίβεια η ατιμωρησία για τους υπαίτιους της φωτιάς στο Μάτι και το πώς τοποθετήθηκε η Ρένα Δούρου μετά τα όσα αποφάνθηκε η δικαιοσύνη.

Το σημερινό πρωτοσέλιδο του Sportime αναφωνήσαμε… ευτυχώς! Ευτυχώς που υπάρχει δικαιοσύνη και άνθρωποι όπως η Ρένα Δούρου και ο Κώστας Καραμανλής κυκλοφορούν ελεύθεροι. Διότι, οι τραγωδίες στο Μάτι και στα Τέμπη ασφαλώς και δεν φέρουν την υπογραφή τους! Τι να λέμε…

Η Ρένα Δούρου ανέφερε, μέσες άκρες, πως παρότι δικαιώθηκε ο κώδικας

αξιών της δεν της επιτρέπει να χαρεί τη δικαίωση. Ευτυχώς που έχει κώδικα αξιών δηλαδή και δεν πανηγυρίζει, ή γι για να το γράψουμε διαφορετικά. Ευτυχώς που έχει κώδικα αξιών και συνεχίζει και ασχολείται με τα κοινά και την πολιτική…

Λέει λοιπόν ο Άρης Πορτοσάλτε: «Έλεος Κυρία μου. Τουλάχιστον μη μιλάς! Κάτσε στην άκρη…». Μεγάλη αλήθεια. Δεν φτάνει που συντελείται έγκλημα για δεύτερη φορά, έχουμε και τυμπανοκρουσίες.

Βέβαια, ο γνωστός δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ δεν είχε τις ίδιες ευαισθησίες στον Κώστα Καραμανλή. Άλλη πίστα η συγκεκριμένη. Εκεί ήταν ό,τι πει η δικαιοσύνη και «έφερε στοιχεία ο Καραμανλή».

Αλλά ας μην του χαλάσουμε μία από τις ελάχιστες καλές στιγμές του φέτος. Ασχέτως αν κι αυτή, το λόγο της είχε…

ΤΡΕΛΟ ΜΠΟΝΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΑΖΙΝΟ

Γεωργία Τσιαρλή για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Άρης Πορτοσάλτε, Έχει,aris portosalte, echei