Survivor 16-5: Τι έπαθε η Κατερίνα Δαλάκα; – Χαντάκωσε την ομάδα της

Survivor 16-5: Δεν θυμάμαι ξανά την Κατερίνα Δαλάκα τόσο κακή για την ομάδα της. Σε όλα τα επίπεδα. Σε όλα τα Survivor και στο Survivor 2024 κάνει τη διαφορά. Στα παιχνίδια με τις ασυλίες και τη βοήθεια των Τούρκων δεν είναι ο εαυτός της.

Ο Ατζούν μίλησε για εκείνη λέγοντας πως δίπλα στο όνομά της υπάρχει το λόγκο του Survivor. Οι Τούρκοι παίκτες πλέκουν το εγκώμιό της. Μέχρι που δίκασαν την Σταυρούλα

σε υπερβολικό βαθμό για χάρη της. Εκείνη ωστόσο είναι η μοιραία για τους συμπαίκτες της.

Τσακώθηκε με τον Χριστόφορο.

Τσακώθηκε με την Αλέινα.

Η Δαλάκα δεν ήθελε τους Τούρκους παίκτες.

Δεν άντεξε την ήττα της από τον Σταμάτη, μια ήττα που έφταιγε μόνο αυτή, και έλεγε για το γεγονός πως δεν έπαιξε με γυναίκα.

Μία μέρα πριν, δεν είχε φέρει τον τελικό πόντο στο flag race απέναντι στον Φάνη. Ο δε Φάνης της έχει πάρει τον αέρα για τα καλά.

Survivor 16-5: Αποκορύφωμα η 3η ασυλία!

Θα το πω ξανά. Η Κατερίνα Δαλάκα είναι η καλύτερη παίκτρια που έχουμε δει στο ελληνικό Survivor. Αυτός είναι και ο λόγος που η κριτική πρέπει να είναι σκληρή. Επιπρόσθετα, αυτός είναι ο λόγος που ξενίζει αυτή της η εικόνα.

Δύο αγώνες στην 3η ασυλία, δύο ήττες. Δεν βγήκε μπροστά στο Best of αφήνοντας την Δώρα να παίξει με τον Ντάνιελ. Ας ήταν δυνατή η ώρα στον στόχο, όταν «καίει» ο πόντος δεν θα τον φέρει.

Πριν από όλα αυτά. Προτίμησε την Μερβέ αντί για την Ντάμλα ή την Αλέινα; Πάει καλά;

Με σκορ 12-11 και μετά απο ένα ανατρεπτικό αγώνα οι Μπλε κερδίζουν την τρίτη ασυλία #SurvivorGr #SkaitvGR pic.twitter.com/RRjZVedkNP

Survivor Greece (@SurvivorGreece) May 14, 2024

Και το χειρότερο ήταν στο flag race. Στο Run σκόνταψε σε κρίσιμο σημείο και ο Γκιουλέκας δεν μπόρεσε να κερδίσει…

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ, ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!

Γεωργία Τσιαρλή για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα