Survivor 10/1: ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΟ SPOILER! Αυτοί κερδίζουν το αγώνισμα επάθλου!

Survivor 10/1: Οι Διάσημοι έχουν κάνει άχαστο ξεκίνημα στο Survivor 2024 με 3/3 νίκες. Πάνε για 4×4 κόντρα στους Μαχητές στο έπαθλο;

Το ριάλιτι του ΣΚΑΪ έχει επιστρέψει δυναμικά στην prime time ζώνη της ελληνικής τηλεόρασης με υψηλά ποσοστά τηλεθέασης.

Λογικό κι επόμενο το κανάλι του Φαλήρου να τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση.

Πρωταγωνιστές στο ξεκίνημα δεν είναι άλλοι από τους Διάσημους που έχουν μπει λίγο στο… μιξ. Δαλάκα, Ασημίνα και Παππάς είναι οι παλιές

καραβάνες που δίνουν ρυθμό στους νέους celebrities και ανθυπο-celebrities του Δομίνικου.

Γι’αυτό άλλωστε έχουμε δει τρεις σερί νίκες. Η εμπειρία παίζει ρόλο, κυρίως στα ματσαρίσματα όταν το παιχνίδι φτάνει σε κρίσιμο σημείο.

Οι Μαχητές δείχνουν μια ταχύτητα πίσω σε ψυχολογική ετοιμότητα και γι’αυτό ένας από τους τρεις Μπλε θα αποχωρήσει στο επεισόδιο της Τετάρτης (10/1).

Στο MEGA-POLL μπορείτε να ψηφίσετε τον παίκτη που θέλετε να αποχωρήσει.

Προς το παρόν συγκατηθείτε για το ποιος θα φύγει. Εμείς θα μείνουμε στην πρώτη φάση του επεισοδίου και θα σας σερβίρουμε έτοιμο, λαχταριστό κλειδωμένο spoiler για τον νικητή στο αγώνισμα επάθλου.

Λογικά θα δοθεί κάποιο κιτ ψαρέματος, με τους ηττημένους να το παίρνουν δύο εβδομάδες μετά. Λέτε να έχουμε την ανατροπή και να ξεκινήσει το τάισμα από τώρα;

Survivor 10/1: Οριστικό spoiler! Αυτοί κερδίζουν!

Έχουμε και λέμε. Το 3/3 των Κόκκινων προσθέτει πίεση στους Μπλε. Δεν είναι λίγο πράγμα να τους παίρνουν το σκαλπ με το… καλημέρα.

Βαρυσήμαντο πράγμα η ψυχολογία. Σαν την κοινωνία. Άλλους τους ανεβάζει και άλλους τους κατεβάζει στα τάρταρα, που έλεγε και μια ψυχή.

Οι πηγές μας, πιστοποιούν ότι οι Μαχητές θα πρέπει να περιμένουν λίγες μέρες για να νικήσουν. Είχατε διαβάσει το πρωί την πρώτη εκτίμηση για τον νικητή του επάθλου.

Γι’αυτό, ετοιμαστείτε για 4/4 από τους Διάσημους που θα πάρουν και το αγώνισμα επάθλου!

Γεωργία Τσιαρλή για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα