MasterChef 17-5: Δάκρυα στην ψηφοφορία, δάκρυα και στην αποχώρηση – Τέλος η μεγάλη έκπληξη του παιχνιδιού (vids)

MasterChef 17-5: Με εντυπωσιακό τρόπο συνεχίζεται το MasterChef, με το χθεσινό (16/5) επεισόδιο του ριάλιτι μαγειρικής του Star να είναι χαρακτηριστικό παράδειγμα, εκτινάσσοντας την τηλεθέαση της prime time.

Μια ακόμη εβδομάδα θρίλερ στον διαγωνισμό έχει ξεκινήσει για τα καλά και έφερε όλους τους παίκτες ενώπιον των ευθυνών τους, με τον Χρήστο να είναι ο παίκτης που αποχώρησε στο επεισόδιο της Τρίτης 16 Μαΐου.

MasterChef 17-5: Δάκρυα στην ψηφοφορία,
δάκρυα και στην αποχώρηση – Τέλος η μεγάλη έκπληξη του παιχνιδιού

Το χθεσινό επεισόδιο του MasterChef, ήταν ίσως και το πιο συναρπαστικό, καθώς στο ριάλιτι μαγειρικής που πλέον παίρνει μια άγρια τροπή έμαθαν τα αποτελέσματα της τελευταίας ομαδικής δοκιμασίας.

Όπως είχατε διαβάσει από το Sportime, οι μπορντό ήταν το φαβορί και επιβεβαίωσαν τον τίτλο τους, παίρνοντας μια ακόμη σημαντική νίκη.

Αντίθετα ήταν τα συναισθήματα για την γκρι μπριγάδα που κλήθηκε να πάει σε μια δύσκολη διαδικασία ψηφοφορίας ανάδειξης του τρίτου και τελευταίου υποψηφίου προς αποχώρηση.

Αυτός ήταν ο Γιάννης Κούρτογλου σε μια διαδικασία με πολλά δάκρυα.

Κάπως έτσι, η τελική τριάδα των υποψηφίων προς αποχώρηση, αποτελούμενη από τον Χρήστο Μοίρα, τον Γιάννη Κούρτογλου αλλά και τον Άνχελ κλήθηκαν να παλέψουν μαγειρικά για την παραμονή τους στο παιχνίδι.

Πιο συγκεκριμένα, για να το πετύχουν αυτό θα έπρεπε να αντιγράψουν πιστά το πιάτο που τους παρουσίασαν οι τρεις κριτές και ο καλεσμένος, Παναγιώτης Γιακαλής.

Όσον αφορά όμως στο ζουμί της υπόθεσης και στην αποχώρηση, ο Χρήστος Μοίρας, η μεγάλη έκπληξη του παιχνιδιού, αποχώρησε!

Δανάη Τριανταφυλλίδου για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα