Maestro season 2: Ορέστης και Αλεξάνδρα σε κατάθλιψη

Maestro season 2: Πρεμιέρα του δεύτερου κύκλου στο Mega κάνει απόψε (22:40) το Maestro του Χριστόφορου Παπακαλιάτη και όλα τα βλέμματα βρίσκονται πάνω του.

Η σειρά που συζητήθηκε όσο καμιά άλλη τα τελευταία 2 χρόνια, αφού στον πρώτο κύκλο σάρωσε την τηλεθέαση στο μεγάλο κανάλι και τα πήγε εξαιρετικά και στο εξωτερικό μέσω Netflix, επιστρέφει τώρα για να ολοκληρώσει την ιστορία της.

Maestro season 2: Ο Ορέστης σε κατάθλιψη με την Αλεξάνδρα

Η

Αλεξάνδρα γεννάει και το μωρό αλλάζει τα πάντα στη ζωή τόσο της ίδιας όσο και του Ορέστη. Η ζωή με ένα νεογέννητο είναι πολύ αγχωτική για τον Ορέστη και γεμάτη προκλήσεις που είναι έτοιμος να τις αντιμετωπίσει.

Την ίδια ώρα η Αλεξάνδρα περνάει επιλόχειο κατάθλιψη και ζει μέσα στις φοβίες της. Ο ερχομός του μωρού προκαλεί πολλή κούραση και νεύρα και αλλάζει τις δυναμικές στη σχέση τους ανασύροντας όλα τα προβλήματα που είχαν πάντα.

Παράλληλα, το τραύμα στην ψυχή του Ορέστη από τον έρωτα με την Κλέλια παραμένει ανεπούλωτο. Το ίδιο όμως συμβαίνει και σε εκείνη καθώς οι προσπάθειές της να τον ξεπεράσει πέφτουν στο κενό. Ο Ορέστης διδάσκει στο ωδείο και η Κλέλια πηγαίνει να γραφτεί πραγματοποιώντας το όνειρό της. Οι δυο τους συναντιούνται και παρότι θέλουν να πέσουν ο ένας στην αγκαλιά του άλλου συνειδητοποιούν πόσα τους χωρίζουν.

Διαβάστε επίσης:

Maestro 2: Η υπόθεση από το πρώτο επεισόδιο που θα βγει σε Mega και Netflix

Maestro 2: Αυτή η γυναίκα αλλάζει τη ζωή της Κλέλιας

Δανάη Τριανταφυλλίδου για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Maestro, Ορέστης, Αλεξάνδρα,Maestro, orestis, alexandra