Ζώδια: Οι ημερήσιες προβλέψεις της Τετάρτης (08/05)

Αναλυτικά: Κριός

Η επερχόμενη Νέα Σελήνη στον Ταύρο τις προσεχείς ημέρες θα φέρει νέες ευκαιρίες σε οικονομικό και συναισθηματικό επίπεδο. Έως τις 23 του μήνα, θα έχεις τη δυνατότητα για νέες αρχές, βελτιωμένες συμφωνίες και χωρίς ταχύτητες. Έχοντας τον Κρόνο σε εξάγωνο από τον 12ο σου, θα βοηθηθείς να σταθεροποιήσεις την οικονομική σου κατάσταση μέσω νέων προσπαθειών, ενώ με τον Ουρανό σε σύνοδο, μπορείς να περιμένεις απρόσμενη τύχη και ίσως ακόμη και τυχερά γεγονότα. Αυτή η ευνοϊκή περίοδος στο οικονομικό θα συμβάλει

στη συναισθηματική ισορροπία και την αίσθηση πληρότητας, ενώ στον τομέα των σχέσεων θα ενισχύσει τον αισθησιασμό και την ανάγκη για επικοινωνία.

Ταύρος

Είσαι στο επίκεντρο των ευνοϊκών επιρροών, καθώς η Νέα Σελήνη συμβαίνει στο ζώδιό σου, τονίζοντας την ανάγκη σου για αίσθηση ασφάλειας μέσω των σχέσεών σου και των υλικών σου κτήσεων. Ό,τι σε ικανοποιεί θα βρεθεί στο επίκεντρο, και με την ευνοϊκή επίδραση του Κρόνου, θα καταφέρεις να σταθεροποιήσεις την κατάσταση τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Η παρουσία του Ουρανού μπορεί να προκαλέσει εκνευρισμό και περίεργες αντιδράσεις, αλλά ταυτόχρονα θα δώσει μια αναζωογονητική πνοή για νέα ξεκινήματα. Αυτές οι ημέρες θα φέρουν νέες συνεργασίες, επαυξημένο κύκλο γνωριμιών και την επιθυμία να επισημοποιήσεις τη σχέση σου, ενώ αν είσαι ελεύθερος/η, μπορεί να ξεκινήσεις μια νέα σχέση.

Δίδυμος

Η Νέα Σελήνη του Μαΐου θα φωτίσει τον 12ο σου τομέα και σε προτρέπει να αναλογιστείς τους λόγους που σε κρατούν πίσω και γιατί νιώθεις ανασφαλής να προχωρήσεις. Το εξάγωνο με τον Κρόνο από τον 10ο σου θα σε ενθαρρύνει να αντιμετωπίσεις επαγγελματικές προκλήσεις και να ενισχύσεις τη θέση σου. Είναι δυνατόν να βρίσκεσαι σε μια περίοδο αδράνειας και αβεβαιότητας, αλλά η παρουσία του Ουρανού θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις φόβους και διλήμματα, προσφέροντας ευκαιρίες για απελευθέρωση και εσωτερική εξέλιξη. Είναι σημαντικό να επικοινωνείς με αισιόδοξους ανθρώπους και να αποφεύγεις παράνομες δραστηριότητες.

Καρκίνος

Η Νέα Σελήνη στο Ταύρο στον 11ο σου τομέα θα σε επηρεάσει θετικά σήμερα. Τις επόμενες ημέρες θα έχεις την ευκαιρία να έρθεις σε επαφή με πολλούς ανθρώπους και να κάνεις νέες σημαντικές γνωριμίες, οι οποίες θα υποστηρίξουν τα μελλοντικά σου σχέδια, ειδικά αν είσαι δραστήριος σε κοινά ή ομαδικά περιβάλλοντα. Το εξάγωνο με τον Κρόνο από τον 9ο σου τομέα θα σε βοηθήσει να διευρύνεις τους στόχους και τα σχέδιά σου σε κοινωνικό επίπεδο, ενώ η εμπλοκή του Ουρανού θα σε ενθαρρύνει να ρισκάρεις και να αφήσεις πίσω συντηρητικές ιδέες και συμπεριφορές. Στα πλαίσια ομαδικών δραστηριοτήτων ενδέχεται να γνωρίσεις κάποιον που θα τραβήξει το ερωτικό σου ενδιαφέρον.

Λέων

Με τη Νέα Σελήνη στο Ταύρο στον 10ο σου τομέα, νέοι ορίζοντες ανοίγονται στην καριέρα σου. Είναι η στιγμή να προβάλεις τον εαυτό σου και να επιδιώξεις μια προαγωγή ή την ενίσχυση της θέσης σου. Το εξάγωνο με τον Κρόνο από τον 8ο σου τομέα σε καλεί να γίνεις πιο οργανωμένος και υπεύθυνος για να σταθεροποιήσεις την οικονομική σου κατάσταση. Η παρέμβαση του Ουρανού μπορεί να προκαλέσει αντιδράσεις, αλλά θα σε βοηθήσει να ξεχωρίσεις, ειδικά αν είσαι ελεύθερος επαγγελματίας. Είτε παίρνεις πρωτοβουλίες είτε όχι, οι ευκαιρίες θα εμφανιστούν και πρέπει να είσαι έτοιμος να αποδείξεις τις ικανότητές σου. Αναμένονται αλλαγές στον επαγγελματικό χώρο και αυξημένες κοινωνικές υποχρεώσεις.

Παρθένος

Η Σελήνη περνά στο Ταύρο στον 9ο σου τομέα, επιφέροντας μια πολύ καλύτερη διάθεση σε σένα. Θα νιώθεις ενθουσιασμένος και έτοιμος να απολαύσεις την παρέα και να αποφύγεις την καθημερινή ρουτίνα. Με το εξάγωνο του Ήλιου από τον 9ο σου με τον Κρόνο από τον 7ο σου, αν διατηρείς μια σχέση από απόσταση, μπορεί να βρεθείς με τον/την αγαπημένο σου ή ακόμα και να κανονίσετε ένα ταξίδι μαζί. Η σύνοδος της Σελήνης με την Αφροδίτη φέρνει ευχάριστες συναντήσεις γενικότερα, ιδιαίτερα με συγγενείς και ανθρώπους με τους οποίους συνδέεσαι σε εγκεφαλικό και πνευματικό επίπεδο.

Ζύγος

Η Νέα Σελήνη στο Ταύρο στον 8ο σου τομέα, σε εξάγωνο με τον Κρόνο από τον 6ο σου και σε σύνοδο με τον Ουρανό, θα σε βοηθήσει να αναδιοργανώσεις τα οικονομικά σου και να βάλεις σε τάξη ευθύνες και υποχρεώσεις. Είναι μια ευκαιρία να αντιμετωπίσεις τις οικονομικές σου εκκρεμότητες και να κάνεις μια νέα αρχή, απαλλαγμένος από παρελθοντικές εμμονές. Αλλαγές θα υπάρξουν και στην αισθηματική σου σχέση. Είναι σημαντικό να αφήσεις πίσω σου τους φόβους και τις ανασφάλειες και να εκφράσεις ανοιχτά τα συναισθήματά σου για να ανανεωθεί ο ερωτικός σου τομέας.

Σκορπιός

Με τη Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται στο ζώδιο του Ταύρου στον 7ο σου τομέα, η προσοχή σου εστιάζεται στις διαπροσωπικές σχέσεις. Το εξάγωνο με τον Κρόνο από τον 5ο σου σε καλεί να είσαι πιο σοβαρός και υπεύθυνος, είτε πρόκειται για την σχέση σου είτε για θέματα που αφορούν παιδιά ή συνεργασίες. Η σύνοδος με τον Ουρανό φέρνει ανανέωση και είναι η ευκαιρία να κάνεις αλλαγές που σε κρατούν πίσω. Αν είσαι ελεύθερος/η, μπορεί να προκύψει μια νέα ερωτική γνωριμία. Στον επαγγελματικό τομέα, προβλέπονται νέες συμφωνίες και συνεργασίες, ενώ αυξάνεται ο κύκλος γνωριμιών και η κοινωνικότητά σου.

Τοξότης

Η Νέα Σελήνη στο Ταύρο στον 6ο σου τομέα, σε εξάγωνο με τον Κρόνο από τον 4ο σου και σε σύνοδο με τον Ουρανό, φέρνει νέες ευκαιρίες και σχέδια στον επαγγελματικό σου χώρο. Αν είσαι άνεργος/η, μπορεί να ξεκινήσεις δουλειά και να διαφοροποιηθεί εντελώς η καθημερινότητά σου, προς το καλύτερο, μέσα από την ενέργεια σου που θα επικεντρωθεί σε πρακτικά θέματα. Αν το επιτρέπουν τα οικονομικά σου, μπορείς να σκεφτείς να επενδύσεις σε ένα ακίνητο, ενώ θα δείχνεις αρκετή υπευθυνότητα και οργάνωση σε θέματα που αφορούν το σπίτι και τους γονείς σου. Μπορεί να υπάρξει κάποια εξάντληση λόγω αυξημένου άγχους, αλλά τίποτα σημαντικό ή ανησυχητικό.

Αιγόκερως

Η Νέα Σελήνη στο Ταύρο στον 5ο σου τομέα είναι πράγματι ευνοϊκή για εσένα. Θα επικεντρωθείς σε πράγματα που σε ικανοποιούν και σε αυτά που σου αρέσουν, ενώ θα δείξεις αρκετή δημιουργικότητα. Το εξάγωνο με τον Κρόνο από τον 3ο σου τομέα μπορεί να φέρει επανασυνδέσεις και συζητήσεις για παλιές ιστορίες. Η σύνοδος του Ουρανού με τη Νέα Σελήνη θα σε ωθήσει σε νέα πρωτοποριακά σχέδια, ενώ μπορεί να φέρει κεραυνοβόλους έρωτες. Αν και γενικά αποφεύγεις το ρίσκο, αυτές οι ημέρες μπορεί να γίνεις πιο τολμηρός/η, ενώ η τύχη μπορεί να είναι με το μέρος σου, κυρίως αν έχεις γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου.

Υδροχόος

Η Νέα Σελήνη στο Ταύρο στον 4ο σου τομέα φέρνει την ανάγκη για συναισθηματική ισορροπία μέσω των στενών σχέσεών σου με τα μέλη της οικογένειάς σου. Το εξάγωνο με τον Κρόνο από τον 2ο σου τομέα θα σε καθοδηγήσει να αποφύγεις οικονομικά ρίσκα και περιττά έξοδα. Η εμπλοκή του Ουρανού με τη Νέα Σελήνη μπορεί να προκαλέσει εκνευρισμό και εντάσεις στο σπίτι, καθώς θα εμφανιστεί η ανάγκη για αλλαγές που θα σε ενοχλούν. Ενδέχεται να επιλέξεις να αλλάξεις τον τρόπο ζωής σου, ίσως μέσω αλλαγών στον χώρο σου ή στο σπίτι, προκειμένου να βελτιωθεί η αισθητική σου και να αντιμετωπίσεις την ενοχλητική αίσθηση της εγκλωβισμένης ζωής.

Ιχθύς

Η Νέα Σελήνη στον τομέα του 3ου σου σε ωθεί να εκφράσεις τις απόψεις και τα συναισθήματά σου, εξωτερικευόμενος/η περισσότερο. Οι σχέσεις σου με κοντινά πρόσωπα θα βελτιωθούν, ενώ με το εξάγωνο της Νέας Σελήνης και τον Κρόνο θα δείχνεις υπευθυνότητα στις υποχρεώσεις σου. Αναμένονται αυξημένες μετακινήσεις, δοσοληψίες και συναλλαγές, ενώ νέες συμφωνίες και συμβόλαια είναι πιθανές με τη σύνοδο της Νέας Σελήνης και τον Ουρανό. Μπορεί να επιθυμήσεις τροποποιήσεις σε υπάρχουσες συμφωνίες. Συνολικά, θα είσαι πολύ δραστήριος/η και κινητικός/η, με προχωρημένες ιδέες, αλλά η κρίση σου μπορεί να γίνει υποκειμενική σε ορισμένες περιπτώσεις, ειδικά αν αντιμετωπίσεις πρόσωπα και καταστάσεις με ευαισθησία και συναισθηματικά.

Keywords
Τυχαία Θέματα