Ζώδια: Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις από 20/05 έως 26/05

Αναλυτικά:Κριός

1ο Δεκαήμερο

Αυτή την περίοδο θα έχεις περισσότερες μετακινήσεις, συζητήσεις και συναντήσεις με φίλους και γνωστούς, ενώ θα παρουσιαστούν ευκαιρίες για νέες γνωριμίες, διευρύνοντας τον κοινωνικό σου κύκλο. Κάποια από τα νέα άτομα που θα γνωρίσεις θα έχουν κύρος και επιρροή, κάτι που μπορεί να σε βοηθήσει επαγγελματικά. Αν προσπαθείς να κλείσεις μια συμφωνία, είναι πιθανό να δεις εξελίξεις ή να οριστικοποιηθεί τώρα. Αν είσαι

σε σχέση, μπορεί να ζητήσεις βοήθεια από έναν φίλο για να λύσεις προβλήματα, καθώς μπορεί να έχει καλύτερη αντίληψη ως τρίτος. Αν είσαι ελεύθερος, μπορεί να γνωρίσεις κάποιον μέσα από κοινή παρέα που θα σε γοητεύσει από την πρώτη στιγμή και θα προσπαθήσεις να τον κατακτήσεις.

2ο Δεκαήμερο

Το κλίμα ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου ή έναν σημαντικό συνεργάτη θα είναι κάπως τεταμένο. Παρόλο που δεν έχεις κακές προθέσεις, η συμπεριφορά σου θα είναι συχνά εγωιστική και θα δυσκολεύεσαι να συγκρατήσεις τα νεύρα σου κατά τη διάρκεια διαφωνιών, κάτι που θα προκαλέσει αντίστοιχη αντίδραση από την άλλη πλευρά. Αν προσπαθείς να κλείσεις κάποια συμφωνία, ενδέχεται να μην έχεις τα αποτελέσματα που επιθυμείς και να εκφράσεις έντονα τη δυσαρέσκειά σου. Αν είσαι ελεύθερος και σκέφτεσαι να προσεγγίσεις κάποιον, θα είσαι διεκδικητικός, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι το άλλο άτομο θα ανταποκριθεί θετικά. Αντίθετα, τα πράγματα θα πάνε καλύτερα σε ό,τι αφορά μελλοντικά επαγγελματικά σχέδια, σπουδές, ταξίδια, νομικά ζητήματα και υποθέσεις που σχετίζονται με το εξωτερικό.

3ο Δεκαήμερο

Αυτές τις μέρες θα έχεις πολλές ιδέες και εμπνεύσεις σχετικά με το πώς να αυξήσεις το εισόδημά σου, με το ένστικτό σου να σε καθοδηγεί συχνά στις σωστές αποφάσεις. Τα αποτελέσματα θα είναι πολύ θετικά και θα έχεις την εύνοια της τύχης. Μπορεί να λάβεις μια γενναιόδωρη αύξηση, μπόνους ή να κλείσεις μια νέα, επικερδή συμφωνία. Δεν αποκλείεται να ξεκινήσεις κάποια παράλληλη δραστηριότητα που θα σου φέρει περισσότερα κέρδη από όσα υπολόγιζες. Σε προσωπικό επίπεδο, θα επιλέξεις να δικαιολογήσεις τα λάθη ενός αγαπημένου προσώπου ή να κάνεις τα στραβά μάτια για να διατηρήσεις την σχέση σας, ενώ είναι πιθανό να ξεκινήσεις έναν παράνομο δεσμό.

Ταύρος

1ο Δεκαήμερο

Αυτή την περίοδο, έχεις σχεδόν εμμονή με το πώς να βελτιώσεις την οικονομική σου κατάσταση και να επιτύχεις την άνεση που ονειρεύεσαι, για να μπορείς να απολαμβάνεις όσα επιθυμείς χωρίς περιορισμούς και να νιώθεις πιο ασφαλής. Μια μεγάλη επαγγελματική ευκαιρία θα προκύψει αυτές τις μέρες, η οποία αν την αξιοποιήσεις κατάλληλα, θα εκτοξεύσει την καριέρα και τα κέρδη σου. Στην ερωτική σου ζωή, η αυξημένη εμπιστοσύνη στο ταίρι σου θα βελτιώσει τη σχέση σας αν είσαι δεσμευμένος/η. Αν είσαι ελεύθερος/η, ίσως γνωρίσεις κάποιον που θα σου προσφέρει συναισθηματική ασφάλεια και θα θελήσεις να προχωρήσεις σε κάτι πιο σοβαρό.

2ο Δεκαήμερο

Αυτές τις μέρες δεν είσαι καλά ψυχολογικά, καθώς έχεις συσσωρεύσει αρκετό θυμό και τα άγχη σου είναι έντονα. Το πρόβλημα είναι ότι δεν βρίσκεις τρόπο να εκφράσεις αυτά τα συναισθήματα. Ίσως προσπαθήσεις να επικεντρωθείς στη δουλειά, αλλά οι αυξημένες υποχρεώσεις και πιθανές δυσάρεστες ή απαιτητικές καταστάσεις θα σε οδηγήσουν σε απρόβλεπτες αντιδράσεις, προκαλώντας εντάσεις με συναδέλφους. Προς τα τέλη της εβδομάδας, θα διαχειριστείς με περισσότερη αποφασιστικότητα τα οικονομικά σου και θα πάρεις πρωτοβουλίες. Στην ερωτική σου ζωή, θα προσεγγίσεις διακριτικά αλλά αποτελεσματικά το άτομο που σε ενδιαφέρει.

3ο Δεκαήμερο

Αυτή την εβδομάδα, οι φίλοι σου θα δουν την πιο ρομαντική σου πλευρά και θα καταλάβουν πόσο ευαίσθητος/η είσαι. Στις συζητήσεις και στις συμβουλές που θα δώσεις, θα εστιάζεις κυρίως στα συναισθήματα. Δεν αποκλείεται κάποιο φιλικό πρόσωπο να σου εξομολογηθεί τον έρωτά του. Η τύχη είναι με το μέρος σου στην ερωτική σου ζωή, καθώς θα καταφέρεις να πάρεις αυτό που θέλεις από το άτομο που σε ενδιαφέρει. Εάν ήδη υπάρχει κάποιος που σε γοητεύει, η σχέση σας θα προχωρήσει, ενώ αν έχεις ήδη μια σχέση, θα δεις να πηγαίνει όλο και καλύτερα. Επίσης, υπάρχει πιθανότητα να γνωρίσεις ένα νέο άτομο και να ερωτευτείτε σφόδρα.

Δίδυμος

1ο Δεκαήμερο

Με την Πανσέληνο να πραγματοποιείται στον δικό σου άξονα, ήρθε η στιγμή να λάβεις σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον και την προσωπική σου εξέλιξη. Διαθέτεις το πείσμα, την αντοχή και τη δύναμη για να κυνηγήσεις τους στόχους σου και θα εκμεταλλευτείς κάθε ευκαιρία που θα παρουσιαστεί. Ακόμη και αν αντιμετωπίσεις εμπόδια, θα τα ξεπεράσεις ή θα τα εξαλείψεις. Η σχέση σου με τον/την σύντροφό σου αλλάζει σελίδα, καθώς θα αναζητήσεις τρόπους για να την ανανεώσεις και θα αρχίσεις να βλέπεις κάποια πράγματα από διαφορετική οπτική. Αυτό θα σας φέρει πιο κοντά, εκτός κι αν, μετά από πολλές προσπάθειες, αποφασίσεις ότι πρέπει να κλείσει αυτός ο κύκλος. Αν είσαι ελεύθερος/η, ένας μεγάλος έρωτας θα μπει στη ζωή σου και το άτομο αυτό θα σου αλλάξει κυριολεκτικά τη ζωή.

2ο Δεκαήμερο

Αυτή την περίοδο, διάφορες εντάσεις και καβγαδάκια με φίλους μπορεί να σου χαλάσουν τη διάθεση και να καταστρέψουν όμορφες στιγμές. Πιθανόν, δεν θα είσαι εσύ η αιτία αυτών των συγκρούσεων, γεγονός που θα σε ενοχλήσει ακόμη περισσότερο. Η σχέση σου με το ταίρι σου επίσης δεν θα είναι ήρεμη, καθώς θα υπάρχει νευρικότητα και ασήμαντες αφορμές θα προκαλούν τσακωμούς. Ωστόσο, η σεξουαλική σας ζωή δεν φαίνεται να επηρεάζεται, αντιθέτως θα υπάρξει περισσότερη δραστηριότητα. Αν είσαι ελεύθερος/η, θα υπάρξει κάποιο φλερτ που θα σε ενθουσιάσει, αλλά η ενθουσιασμό σου μπορεί να μην κρατήσει για πολύ, ίσως γιατί η άλλη πλευρά θα σε απογοητεύσει.

3ο Δεκαήμερο

Στη δουλειά, θα λάβεις σημαντική βοήθεια από άτομα που δεν σε υποστηρίζουν ανοικτά, αλλά επιθυμούν να προωθήσουν τα σχέδια και τις ιδέες σου. Είναι πολύ πιθανό να κλείσεις κάποια συμφωνία που επιθυμούσες καιρό, αν και θα υπάρχει παρασκήνιο. Η ερωτική σου ζωή θα είναι γεμάτη μυστικά και μυστήριο. Μια κρυφή ερωτική σχέση μπορεί να ξεκινήσει τώρα, ενώ δεν αποκλείεται να σε προσεγγίσει κάποιος/α από το παρελθόν με διάφορα τεχνάσματα. Μέχρι να βεβαιωθείς για τις προθέσεις του/της, δεν θα μιλήσεις σε κανέναν. Αν διατηρείς μια σταθερή σχέση, θα θελήσετε με το ταίρι σου να περάσετε χρόνο μακριά από όλους και όλα και θα πάρετε μεγάλες αποφάσεις για το μέλλον σας, τις οποίες προς το παρόν δεν θα αποκαλύψετε σε κανέναν.

Καρκίνος

1ο Δεκαήμερο

Αυτή η εβδομάδα θα σε επηρεάσει περισσότερο σε ψυχολογικό επίπεδο παρά θα φέρει συγκεκριμένα γεγονότα, ωστόσο οι εσωτερικές αλλαγές που θα συμβούν θα είναι πολύ ευεργετικές. Θα συμφιλιωθείς με τα λάθη του παρελθόντος, θα αποβάλλεις πολλά από τα άγχη και τις φοβίες σου, και θα αρχίσεις να βλέπεις το μέλλον με περισσότερη αισιοδοξία, κάνοντας σχέδια και όνειρα. Αν είσαι σε σχέση, θα έρθεις πιο κοντά με τον/την σύντροφό σου, νιώθοντας πρωτόγνωρα συναισθήματα που κάποιες φορές θα είναι έντονα και ανεξέλεγκτα. Αν είσαι ελεύθερος/η, θα αρχίσεις να μην ανησυχείς τόσο για το μέλλον της ερωτικής σου ζωής και θα αφήσεις τα πράγματα να εξελιχθούν φυσικά, αν και υπάρχει πιθανότητα να αρχίσεις μια παράνομη σχέση. Αν διατηρείς μια σχέση από απόσταση, θα αντιμετωπίσεις δυσκολίες και μπορεί να σου είναι πιο εύκολο να την τερματίσεις αν σε έχει κουράσει.

2ο Δεκαήμερο

Το κλίμα στη δουλειά σου δεν είναι καθόλου χαλαρό και αυτές τις μέρες μπορεί να φτάσεις μέχρι και να καβγαδίσεις με κάποιον συνεργάτη. Η αιτία μπορεί να είναι μια απόφαση που θα πάρεις εν αγνοία του ή το αυταρχικό σου στιλ. Αυτή την ένταση ενδέχεται να τη μεταφέρεις και στο σπίτι, προκαλώντας αναταραχή. Μπορεί επίσης να τσιτώσεις με τη συμπεριφορά κάποιου μέλους της οικογένειάς σου ή για ένα καθαρά οικογενειακό ζήτημα. Προς τα τέλη της εβδομάδας, η καθημερινότητά σου θα μπει σε μια τάξη και θα βάλεις τα θέματα σου σε σειρά, κλείνοντας και τα ανοιχτά μέτωπα.

3ο Δεκαήμερο

Ένα μεγάλο σου όνειρο θα μπει σε τροχιά υλοποίησης χάρη στις εμπνευσμένες ιδέες που θα έχεις για να προωθήσεις τα σχέδια σου και γιατί θα ακολουθήσεις με πίστη και αισιοδοξία τη διαίσθησή σου. Η βοήθεια από κάποιο φιλικό σου πρόσωπο θα παίξει σημαντικό ρόλο, τόσο σε πρακτικό όσο και σε συναισθηματικό επίπεδο. Επίσης, μπορεί να κάνεις μια τυχερή γνωριμία με κάποιο πρόσωπο-κλειδί. Αν είσαι ελεύθερος/η, θα γνωρίσεις μέσω παρέας κάποιο άτομο που θα σου προκαλέσει έντονα ερωτικά συναισθήματα, ή κάποιος/α που ήδη γνωρίζεις θα σου αποκαλύψει ότι νιώθει κάτι παραπάνω για σένα.

Λέων

1ο Δεκαήμερο

Αυτή την εβδομάδα θα αρχίσεις να περνάς περισσότερο χρόνο με τους φίλους σου και να εστιάζεις περισσότερο στην κοινωνική σου ζωή, προσπαθώντας να διευρύνεις τον κύκλο σου. Θα βάλεις στόχο να συμπεριλάβεις άτομα κύρους ή άτομα που μπορούν να σε βοηθήσουν στις επαγγελματικές σου υποθέσεις. Μια νέα γνωριμία που θα επιδιώξεις να κάνεις τώρα, μπορεί τελικά να καταλήξει σε επαγγελματική συνεργασία. Στην ερωτική σου ζωή, θα ζήσεις μοναδικές συγκινήσεις, καθώς ένα νέο πρόσωπο θα μπει στη ζωή σου, με το οποίο θα νιώσετε έντονα συναισθήματα και θα φαίνεται ότι έχετε μέλλον μαζί. Αν είσαι δεσμευμένος/η, ίσως υπάρξει ένα τρίτο πρόσωπο που θα σου προκαλέσει ανεξέλεγκτα συναισθήματα. Σε αυτή την περίπτωση, θα βρεθείς σε δίλημμα για το τι να κάνεις με τη σχέση σου. Αν έχεις μάτια μόνο για τον/την σύντροφό σου, τότε όλο αυτό το πάθος θα το βιώσεις μέσα στη σχέση σου, νιώθοντας ακόμα πιο έντονα συναισθήματα.

2ο Δεκαήμερο

Αυτές τις μέρες θα είσαι διαρκώς εν κινήσει λόγω διαφόρων δουλειών και υποχρεώσεων, περνώντας περισσότερο χρόνο εκτός σπιτιού από ποτέ. Θα συναντήσεις πολλούς φίλους και γνωστούς, θα μάθεις πολλά νέα και θα κάνεις αρκετές νέες γνωριμίες. Κάποιες φορές μπορεί να έχεις καβγαδάκια και εντάσεις ακόμη και με περαστικούς, καθώς το άγχος σου να τελειώσεις τις δουλειές σου θα σε κάνει ανυπόμονο/η και ευερέθιστο/η. Επίσης, δεν αποκλείεται να τσακωθείς με τα αδέρφια σου ή με άλλους συγγενείς. Προς τα τέλη της εβδομάδας θα έχεις σημαντικές εξελίξεις σε σχέση με ένα δημιουργικό σου σχέδιο, το οποίο θα σου δώσει ώθηση και θα σε ανεβάσει ψυχολογικά. Πιθανώς να κάνεις με το ταίρι σου μια εκδρομή, ενώ αν είσαι ελεύθερος/η, μπορεί να ξεκινήσεις ένα φλερτ με ένα άτομο που προς το παρόν σας χωρίζει απόσταση, αλλά σου ξυπνά έντονα συναισθήματα.

3ο Δεκαήμερο

Η δουλειά σου μπορεί να σου προσφέρει μεγάλες χαρές και ικανοποίηση αυτή την περίοδο, καθώς η τύχη σου ανοίγει και οι ευκαιρίες έρχονται η μία μετά την άλλη. Θα λάβεις θετικά σχόλια από συναδέλφους και προϊσταμένους και ίσως να λάβεις μια γενναιόδωρη αύξηση ή μπόνους. Με την αυτοπεποίθησή σου ανεβασμένη, μπορεί να αποφασίσεις να κάνεις σημαντικές αλλαγές στην καριέρα σου, οι οποίες θα σε οδηγήσουν σε νέες κατευθύνσεις. Στην ερωτική σου ζωή, μια σχέση με κάποιο άτομο από τη δουλειά μπορεί να εξελιχθεί σε ερωτικό δεσμό. Αν ήδη έχεις σχέση, είναι πολύ πιθανό να αποφασίσετε με το ταίρι σου να την επισημοποιήσετε.

Παρθένος

1ο Δεκαήμερο

Αυτή την περίοδο θα έρθουν στο προσκήνιο θέματα που αφορούν τα επαγγελματικά σου και την εξέλιξη της καριέρας σου. Θα πάρεις σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον σου και δεν θα διστάσεις να κάνεις αλλαγές και να αναλάβεις σοβαρές πρωτοβουλίες για να επιτύχεις τους στόχους σου. Εάν συνειδητοποιήσεις ότι κάποια πράγματα δεν προχωρούν, θα σταματήσεις να επιμένεις και θα ξεκινήσεις να δουλεύεις πάνω σε ένα νέο πλάνο, με το ίδιο πάθος για δημιουργία. Ακολούθησε το ένστικτό σου και θα δεις την καθημερινότητά σου να βελτιώνεται. Θα είσαι πιο δημιουργικός/ή και παραγωγικός/ή, ενώ μπορεί να αποκτήσεις νέα προνόμια ή να αυξηθούν οι απολαβές σου. Είναι πολύ πιθανό να ξεκινήσει μια ερωτική ιστορία με κάποιον/α από το χώρο εργασίας σου, και δεν θα την σταματήσεις γιατί τα συναισθήματα θα είναι έντονα.

2ο Δεκαήμερο

Το άγχος για τα οικονομικά σου θα είναι έντονο αυτές τις μέρες. Παρόλο που προσπαθείς να περιορίσεις τα άσκοπα έξοδα, συνεχώς παλεύεις με χρέη και άλλες οικονομικές υποχρεώσεις. Τώρα ενδέχεται να δημιουργηθούν και κάποιες νέες. Θα έχεις μια σοβαρή συζήτηση με κάποιον συνεργάτη, η οποία θα σε στρεσάρει, αλλά στο τέλος θα βγει άκρη και οι συμφωνίες θα τηρηθούν. Θα πάρετε μια σημαντική απόφαση με το ταίρι σου, και ό,τι πει θα το τηρήσει. Προς τα τέλη της εβδομάδας θα περάσεις περισσότερο χρόνο στο σπίτι και ίσως μαζί με την οικογένειά σου βρείτε λύσεις για τα οικονομικά σας προβλήματα.

3ο Δεκαήμερο

Η εβδομάδα υπόσχεται επιτυχίες, τύχη και χαρούμενες εξελίξεις σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο, ανεβάζοντας την ψυχολογία σου και κάνοντάς σε να βλέπεις το μέλλον πιο θετικά και αισιόδοξα. Μπορεί να κλείσεις μια νέα συνεργασία, ίσως με το εξωτερικό, που ονειρευόσουν εδώ και καιρό. Επίσης, μπορεί οι συνθήκες σε κάποια υπάρχουσα συνεργασία να αλλάξουν με τρόπο που θα σε ικανοποιήσει απόλυτα. Στην ερωτική σου ζωή, αν έχεις ήδη βρει το άλλο σου μισό, η σχέση σας θα αναθερμανθεί, ειδικά αν καταφέρετε να κάνετε ένα ταξίδι μακριά από όλους, και θα νιώθετε ότι είστε πλέον ένα! Αν είσαι ελεύθερος/η, θα γνωρίσεις έναν μεγάλο έρωτα, για χάρη του οποίου θα αλλάξεις ιδέες και απόψεις.

Ζυγός

1ο Δεκαήμερο

Αυτή την περίοδο, τα φιλόδοξα επαγγελματικά σου σχέδια ή οι σπουδές σου μπαίνουν σε νέα τροχιά. Νιώθεις αυτοπεποίθηση και πιστεύεις στις ιδέες σου, εκμεταλλευόμενος κάθε ευκαιρία για να τα υλοποιήσεις. Είναι πιθανό να βρεθεί και κάποιος άνθρωπος που θα πιστέψει σε σένα και θα σε προωθήσει. Στην ερωτική σου ζωή, η σχέση με τον/την σύντροφό σου αλλάζει προς το καλύτερο. Ανακαλύπτετε νέες πτυχές ο ένας στον άλλον που σας γοητεύουν, και τα αισθήματά σας φουντώνουν, οδηγώντας σε μοναδικές στιγμές στο κρεβάτι. Αν είσαι ελεύθερος/η, μια νέα γνωριμία με άτομο που δεν ανταποκρίνεται στις προδιαγραφές σου θα σου πάρει τα μυαλά. Μπορεί επίσης να ξεκινήσεις μια σχέση από απόσταση με κάποιον/α που θέλεις στη ζωή σου έστω κι έτσι.

2ο Δεκαήμερο

Παρόλο που αποφεύγεις τις εντάσεις, αυτές τις μέρες δεν θα γλιτώσεις τους τσακωμούς με το ταίρι σου ή κάποιον σημαντικό συνεργάτη. Η άλλη πλευρά θα προκαλέσει περισσότερο, όμως επειδή μπορεί να θιχτείς, δεν θα κάνεις εύκολα πίσω. Η στάση τους θα σε ξενίσει και θα δημιουργήσει ανασφάλειες ή παράπονα. Μέχρι το τέλος της εβδομάδας, όμως, τα πράγματα θα ηρεμήσουν και θα μπορέσεις να κάνεις μια ειλικρινή συζήτηση που θα βάλει κάποια πράγματα στη θέση τους. Στη δουλειά πιθανώς να έχεις μια καλή οικονομική εξέλιξη, που, ακόμα κι αν δεν είναι σημαντική, θα είναι μια βοήθεια. Αν είσαι ελεύθερος/η, ετοιμάσου να δεχτείς το έντονο φλερτ κάποιου/ας που έχει ξετρελαθεί μαζί σου.

3ο Δεκαήμερο

Οι ημέρες αυτές είναι ιδανικές για να ασχοληθείς με τις οικονομικές σου εκκρεμότητες, όπως χρέη, οφειλές και κληρονομικά ζητήματα. Θα καταφέρεις να τα βάλεις σε τάξη, και μόλις τα τακτοποιήσεις όλα, θα αισθανθείς τεράστια ανακούφιση, με λιγότερο άγχος και αρνητικές σκέψεις. Τα οικονομικά σου μπορεί να βελτιωθούν αισθητά, είτε από το κλείσιμο μιας νέας συνεργασίας είτε μέσω της πατρικής σου περιουσίας, αν εκμεταλλευτείς κάποιο ακίνητο. Στην ερωτική σου ζωή, μπορεί να υπάρξει μια δεύτερη ευκαιρία σε κάποια σχέση από τα παλιά που δεν έχεις ξεπεράσει.

Σκορπιός

1ο Δεκαήμερο

Αυτό το διάστημα, οι οικονομικές σου υποθέσεις βρίσκονται στο επίκεντρο της προσοχής σου. Προσπαθείς να βάλεις σε τάξη χρέη και οφειλές, ενώ παράλληλα σκέφτεσαι τρόπους να επενδύσεις τα χρήματά σου ή να κλείσεις μια καινούρια οικονομική συμφωνία. Η οικογένειά σου θα σου προσφέρει στήριξη και βοήθεια στις προσπάθειές σου, και όλοι θα έχουν κάποιο όφελος από τις επιτυχημένες κινήσεις σου. Μπορεί επίσης να βελτιώσεις την οικονομική σου κατάσταση χάρη σε μια κληρονομιά ή την εκμετάλλευση ακίνητης περιουσίας. Στα ερωτικά σου, αφήνεις πίσω κολλήματα και εμμονές του παρελθόντος και ζεις με ένταση και πάθος κάθε στιγμή με το ταίρι σου. Ίσως να έχεις και επισκέψεις από το παρελθόν. Αν η σχέση σου έχει αρχίσει να γίνεται τοξική, ίσως να αρχίσεις να προετοιμάζεσαι για το τέλος της.

2ο Δεκαήμερο

Έχεις αναλάβει πολλές υποχρεώσεις και καθήκοντα στη δουλειά σου, υπερτιμώντας τις δυνάμεις και τις αντοχές σου, θέλοντας να δείξεις την αξία σου στους συναδέλφους σου και να ξεχωρίσεις. Ωστόσο, μέχρι να ολοκληρώσεις όλα όσα έχεις αναλάβει, το άγχος θα σε καταβάλει και η ψυχολογία σου θα είναι ταραγμένη. Οι συγκρούσεις στον χώρο εργασίας θα είναι αναμενόμενες. Με το ταίρι σου μπορεί να μην είστε μες στα μέλια, αλλά εκτιμάς ότι είναι δίπλα σου και σε στηρίζει, κάτι που σε κάνει να τον/την ερωτεύεσαι περισσότερο. Αν είσαι ελεύθερος/η, τα φλερτ σου δεν είναι πολλά, αλλά αυτό είναι από επιλογή, καθώς δεν θέλεις να χάνεις τον χρόνο σου. Αν κάποιος/α αξίζει, τότε του/της αφιερώνεις χρόνο.

3ο Δεκαήμερο

Ο έρωτας πρωταγωνιστεί στη ζωή σου αυτές τις μέρες, ανεξάρτητα από τη φάση στην οποία βρίσκεσαι. Αν έχεις ήδη σχέση, η ατμόσφαιρα μεταξύ σας θα ξεχειλίζει από ρομαντισμό, και οι εξομολογήσεις θα σας κάνουν να νιώσετε ότι ερωτεύεστε ξανά από την αρχή. Αν είσαι ελεύθερος/η, σύντομα θα βρεθεί στο δρόμο σου το πρόσωπο που θα σπάσει το τείχος που έχεις ορθώσει, θα ζεστάνει την καρδιά σου και θα σε κάνει να πιστέψεις ξανά στην αληθινή αγάπη. Να θυμάσαι ότι εσύ κινείς τα νήματα, καθώς με τα λόγια σου μπορείς να κατευθύνεις την άλλη πλευρά προς τα εκεί που θέλεις, κάτι που σε κάνει να νιώθεις την ασφάλεια που τόσο χρειάζεσαι. Με τον ίδιο τρόπο μπορείς να χειριστείς και πολλούς από τους συνεργάτες σου.

Τοξότης

1ο Δεκαήμερο

Αυτή την εβδομάδα, το ενδιαφέρον σου είναι στραμμένο στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, καθώς ο Ήλιος περνά απέναντί σου στους Διδύμους και η Πανσέληνος πραγματοποιείται στο ζώδιο και δεκαήμερό σου. Οι επικοινωνιακές σου δεξιότητες και το χάρισμα της πειθούς είναι τα κύρια όπλα σου για να βελτιώσεις τις σχέσεις σου με σημαντικά άτομα στη ζωή σου. Μπαίνεις σε διαδικασίες διαπραγμάτευσης με κάποιον συνεργάτη σου και καταφέρνεις να περάσεις τις θέσεις σου και να προωθήσεις τα συμφέροντά σου, ιδιαίτερα σε οικονομικά ζητήματα. Είναι πολύ πιθανό να κλείσεις μια νέα συμφωνία που θα σου προσφέρει πολλά προνόμια. Στην ερωτική σου ζωή, η επικοινωνία με τον/την σύντροφό σου γίνεται πιο ουσιαστική, γεμάτη έρωτα, πάθος και συναισθήματα. Αν είσαι ελεύθερος/η, μια νέα γνωριμία μπορεί να εξελιχθεί σε μοιραία σχέση που θα σου αλλάξει τη ζωή.

2ο Δεκαήμερο

Αυτές τις μέρες, νιώθεις απίστευτη ενέργεια και δεν χάνεις ευκαιρία να βγεις, να διασκεδάσεις και γενικότερα να καλοπεράσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η, δεν θα διστάσεις να φλερτάρεις και να παίζεις σε πολλά ταμπλό, αν και κάτι τέτοιο μπορεί να καταλήξει σε δράμα. Αν είσαι σε σχέση, το πιο πιθανό είναι ότι με το ταίρι σου απολαμβάνετε έντονες στιγμές στο κρεβάτι, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν ρίχνετε και τους τσακωμούς σας. Καβγαδάκια και εντάσεις σε περιμένουν και με φιλικά σου πρόσωπα. Στο χώρο του σπιτιού, θα αντιμετωπίσεις κάποιες απαιτητικές ή δυσάρεστες καταστάσεις, αλλά με τους δικούς σου θα έρθεις πιο κοντά και θα υπάρχει αλληλοκατανόηση. Το θετικό της εβδομάδας είναι πως θα κυνηγήσεις με περισσότερη ορμή και αποφασιστικότητα να υλοποιήσεις τα δημιουργικά σου σχέδια.

3ο Δεκαήμερο

Οι συζητήσεις και οι επαφές σου με σημαντικά πρόσωπα από το χώρο της δουλειάς σου πληθαίνουν. Από την πλευρά σου, μπορείς τώρα να προωθήσεις πολύ πιο εύκολα τα σχέδιά σου και τις απόψεις σου, πείθοντας ακόμη και τον πιο δύσκολο συνομιλητή. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα να βελτιωθεί σημαντικά η εργασιακή σου καθημερινότητα, να μπουν πολλά πράγματα σε τάξη και να αυξηθεί η παραγωγικότητά σου, φέρνοντας καλύτερα αποτελέσματα. Έχεις τύχη και πολλές ευκαιρίες σε οικονομικά και συναισθηματικά ζητήματα. Καταφέρνεις να καλύψεις πολλές από τις οφειλές σου, ίσως να σου έρθει μια κληρονομιά ή να υπάρξει άνοδος στο εισόδημα του συντρόφου σου. Στην ερωτική σου ζωή, κυριαρχούν το πάθος και τα συναισθήματα και όλα πηγαίνουν όπως έχεις ευχηθεί.

Αιγόκερως

1ο Δεκαήμερο

Στη δουλειά, θα παρατηρήσεις μια βελτίωση στις συνθήκες και στις σχέσεις σου με τους συναδέλφους, που θα πηγαίνουν από το καλό στο καλύτερο. Το αυξημένο εισόδημά σου θα σε γεμίζει αυτοπεποίθηση και θα τονώνει την αισιοδοξία σου, ενώ θα νιώθεις ικανοποίηση και σιγουριά για τη θέση σου. Στον προσωπικό σου βίο, επιδιώκεις να βρεις ασφάλεια και να απομακρύνεις τα τοξικά στοιχεία από τη ζωή σου, προσελκύοντας αυτό που σε κάνει να αισθάνεσαι πιο ασφαλής και ικανοποιημένος.

2ο Δεκαήμερο

Εκτός του σπιτιού, μπορείς να βρεις την ηρεμία σου, ενώ με τους δικούς σου οι καβγάδες θα πυκνώσουν, επηρεάζοντας τη διάθεσή σου και την απόδοσή σου στη δουλειά. Οι ανασφάλειες για τον επαγγελματικό σου βίο μπορεί να αυξηθούν, αλλά θα βρεις ηρεμία στην παρέα των φίλων σου και σε νέες γνωριμίες που θα κάνεις.

3ο Δεκαήμερο

Ο τρόπος που εκφράζεις τις απόψεις και τις ανάγκες σου είναι κλειδί για την επιτυχία σου, καθώς η γλυκιά έκφρασή σου επιτρέπει να προωθήσεις τα σχέδιά σου με ευκολία. Στην προσωπική σου ζωή, η επικοινωνία με τον/την σύντροφό σου βελτιώνεται, ενώ πιθανόν να ξεκινήσεις μια σοβαρή σχέση με κάποιον νέο γνωριμία.

Υδροχόος

1ο Δεκαήμερο

Αυτές τις μέρες επιδιώκεις να δεις τα δημιουργικά σου σχέδια να παίρνουν μορφή και να προχωρούν προς την υλοποίησή τους. Με αυτοπεποίθηση και αισιοδοξία, προχωράς σε αλλαγές και προσαρμογές προκειμένου να μην υπάρξουν καθυστερήσεις. Στον ερωτικό τομέα, αν είσαι σε σχέση, νιώθεις τα συναισθήματα για το ταίρι σου πιο έντονα από ποτέ, ενώ είναι δυνατόν να σκεφτείς να τερματίσεις μια σχέση που δεν σου προσφέρει πλέον. Αν είσαι ελεύθερος/η, μπορεί να εμφανιστεί κάποιο νέο άτομο που θα σου φέρει αλλαγές στη ζωή.

2ο Δεκαήμερο

Με πείσμα υποστηρίζεις τις απόψεις σου, αλλά μπορεί να εμφανιστείς αδιάλλακτος/η και εγωιστής/ρια, προκαλώντας εντάσεις. Στον επαγγελματικό τομέα, πρέπει να είσαι προσεκτικός/ή για να μην πάρεις βιαστικές αποφάσεις που θα έχουν αρνητικές συνέπειες. Στον προσωπικό βίο, η οδήγησή σου θα πρέπει να είναι προσεκτική για να αποφευχθούν ατυχήματα. Οι προσπάθειές σου για αύξηση του κέρδους σου ενδέχεται να μην έχουν τα αποτελέσματα που περιμένεις.

3ο Δεκαήμερο

Φαίνεται πως αντιμετωπίζεις προβλήματα στις σχέσεις στο σπίτι σου, πιθανώς λόγω οικονομικών προβλημάτων ή έλλειψης συνεννόησης. Ωστόσο, φαίνεται πως υπάρχει αλλαγή στο κλίμα, καθώς λαμβάνεις χρήματα που μπορούν να βοηθήσουν στην κάλυψη των εξόδων σας. Επιπλέον, βρίσκεις τρόπους να αναλάβεις πρωτοβουλίες και να επιβληθείς στους άλλους. Είναι σημαντικό να χρησιμοποιήσεις τα μυστικά που σου έχουν εμπιστευτεί με φροντίδα και ευαισθησία, κρατώντας πάντα υπόψη τον καλό σκοπό σου και την ευημερία της οικογένειάς σου.

Ιχθύς

1ο Δεκαήμερο

Φαίνεται πως έχεις πολύ ενδιαφέρον τρόπο επικοινωνίας με τα μέλη της οικογένειάς σου. Μέσα από αυτές τις συζητήσεις, αποκτάς σημαντικές πληροφορίες και ακούς διάφορα μυστικά. Επιπλέον, φαίνεται πως είσαι ικανός/ή να πείσεις εύκολα τους άλλους για τις ιδέες και τις απόψεις σου. Στον τομέα της ερωτικής ζωής, υπάρχει πιθανότητα να αναπτυχθεί μια νέα σχέση ή να επαναφέρεις κάποια παλιά. Εάν είσαι ήδη σε σχέση, μπορεί να αντιμετωπίσετε προβλήματα από το παρελθόν που πρέπει να αντιμετωπίσετε με νέο τρόπο.

2ο Δεκαήμερο

Φαίνεται πως ανησυχείς για τα οικονομικά σου και ψάχνεις να βρεις λύσεις. Μπορεί να ρισκάρεις με μια επένδυση ή να ζητήσεις αύξηση από τη δουλειά σου. Πρέπει να είσαι προσεκτικός/ή ώστε οι αποφάσεις σου να μην δημιουργήσουν προβλήματα. Επίσης, πρέπει να αντιμετωπίσεις σημαντικά θέματα σχετικά με τις σπουδές ή την επαγγελματική σου πορεία.

3ο Δεκαήμερο

Φαίνεται πως αυτή η εβδομάδα θα είναι ευχάριστη, με επαφή με αγαπημένα πρόσωπα και ευκαιρίες για σημαντικές συζητήσεις. Μπορεί να αναπτυχθεί μια νέα συνεργασία μέσα από το φιλικό σου κύκλο. Επιπλέον, μπορεί να λάβεις υποστήριξη και ενθάρρυνση για τα σχέδιά σου.

Keywords
ζωδια σημερα, νέα, επιρροή, σημαίνει, φλερτ, μυστήριο, δίλημμα, εκκρεμότητες, δραμα, κινηση στους δρομους, αποτελεσματα δημοτικων εκλογων 2010, εκλογες 2010 αποτελεσματα , σταση εργασιας, αξια, τελος ακινητης περιουσιας, τελος ακινητων, Καλή Χρονιά, κοινωνικη συμφωνια, αλλαγη ωρας 2012, ξανα, αποτελεσματα, δουλεια, καριερα, ονειρα, ονειρο, τα νεα, τυχη, φλερτ, ψυχολογια, ωθηση, αγαπη, αγνοια, αγχος, αυξηση, αισιοδοξια, αξιζει, ανθρωπος, ανοδος, ατυχηματα, ατμοσφαιρα, ατομο, αυτοπεποιθηση, βοηθεια, βρειτε, βρισκεις, γεγονοτα, γεγονος, γινεται, γνωριμια, διαστημα, δυναμη, δίλημμα, δωσει, ευκαιρια, ευκολο, ευκολα, υπαρχει, εκμεταλλευση, εκκρεμότητες, εκφρασεις, εκφραση, εβδομαδα, εμμονη, εμμονες, ενεργεια, ενθαρρυνση, ενστικτο, εξελιξη, εξοδα, επικοινωνια, επενδυσεις, επιρροή, επιτυχια, ερχονται, ευημερια, ευνοια, ζωη, ζωδιο, ζωης, ιδεες, ιδιο, ηλιος, ηρεμια, ηρθε η στιγμη, θετικο, θυμασαι, καρκινος, κυκλος, κυρια, κλιμα, λαθη, λογια, μαζι σου, μακρια, ματια, μυστήριο, μοιραια σχεση, μορφη, μπορεις, μυστικα, νευρα, νηματα, ξυπνα, παντα, οδηγηση, ο ηλιος, οικογενεια, ορμη, οφελος, παθος, πιστη, πεισμα, προβληματα, ρολο, συγκεκριμενα, συζητηση, συντομα, σειρα, σκεφτεσαι, σκεψεις, σπιτι, σχεδια, σχεδιο, σχολια, ταξιδια, υλοποιηση, φυσικα, φοβιες, ψυχολογικα, αφορμες, ασφαλεια, δουλειες, δωσεις, εκδρομη, φιλοι, για σενα, ιδιαιτερα, καρδια, κρεβατι, μυαλα, νιωθεις, πληροφοριες, σημαίνει, ταξιδι, θεματα, θεσεις, θετικα
Τυχαία Θέματα