Ναβάρο: «Να πάρουμε πρωτάθλημα και ευρωπαϊκό»

Ο Ισπανός επιθετικός του Ολυμπιακού αναφέρθηκε στους στόχους των Πειραιωτών στα τρία ματς που απομένουν για τα play off του πρωταθλήματος και για τη ρεβάνς με την Άστον Βίλα στο «Γ. Καραϊσκάκης». Ο 26χρονος μίλησε στην ισπανική εφημερίδα «Marca».

Αρχικά, ο Ναβάρο δήλωσε αρχικά: «Αυτή η επιλογή προέκυψε, από τη μια μέρα στην άλλη, και έπρεπε να προσαρμοστώ όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Το στιλ του μου ταιριάζει καλά. Μου αρέσει να

πιέζω, να πηγαίνω δυνατά στην μπάλα… Με τον Καρβαλιάλ, τον οποίο διαδέχθηκε ο Μεντιλίμπαρ, το προσπαθήσαμε, αλλά με τον «Μεντίλ» έχουμε ενωθεί πολύ περισσότερο».

Και συμπλήρωσε στη συνέχεια: «Προσπαθώ να βοηθήσω μέσα στον αγωνιστικό χώρο για να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα, αλλά ελπίζω να συνεχίσουμε και στην Ευρώπη, να πάμε τελικό και να κατακτήσουμε το τρόπαιο. Εμείς οι επιθετικοί δεν μπορούμε να σκοράρουμε σε κάθε ματς, αλλά αν οι προπονητές σου δίνουν αυτοπεποίθηση, όπως στη Ζιλ Βιθέντε, στην Πόρτο και τώρα στον Ολυμπιακό είσαι πιο χαλαρός και τα γκολ έρχονται πιο εύκολα».

Τέλος, συμπλήρωσε: «Ο Ιμπόρα, ο Κίνι, ο Μεντιλίμπαρ… με βοήθησαν να προσαρμοστώ. Υπάρχουν επίσης πολλοί Πορτογάλοι στα αποδυτήρια. Είμαστε μία οικογένεια και περνάμε καλά. Τα αποτελέσματα το δείχνουν».

Keywords
Τυχαία Θέματα