Από Τουρκία… Ελλάδα ο Σάντος

Σύντομη αποδείχτηκε η θητεία του Φερνάντο Σάντος στον πάγκο της Μπεσίκτας, μιας και η τουρκική ομάδα ανακοίνωσε απόψε (13/04) τη λύση της συνεργασίας της με τον πολύπειρο προπονητή, τρεις μήνες μετά την υπογραφή του συμβολαίου του. Σε 16 παιχνίδια που κάθισε στον πάγκο των «αετών» μέτρησε επτά νίκες, ενώ είχε τέσσερις ισοπαλίες και πέντε ήττες, με το 1-1 κόντρα στη Σαμσουνσπόρ να αποδεικνύεται το…. κύκνειο άσμα του.

Πλέον ο ίδιος στρέφει την προσοχή του στην επόμενη μέρα της καριέρας του, η οποία είναι

πολύ πιθανό να τον βρει και πάλι στον πάγκο της Εθνικής, στον οποίο βρέθηκε για τέσσερα χρόνια (2010-2014). Πολλά μέλη του ΔΣ της ΕΠΟ τάσσονται υπέρ της επιλογής του 69χρονου τεχνικού, ενώ θετικός προς την πρόσληψή του είναι και ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Τάκης Μπαλτάκος. Πρόκειται για μία περίπτωση με μεγάλες δυσκολίες κυρίως, οικονομικές οι οποίες όμως μπορούν να ξεπεραστούν.

Άλλωστε και την Παρασκευή (13/04), στη γενική συνέλευση της Εκτελεστικής δεν πάρθηκε καμία απόφαση για το αν θα γίνει πρόταση ανανέωσης στον Γκουστάβο Πογέτ. Έτσι στην επόμενη, πριν το Πάσχα, αναμένονται σημαντικές εξελίξεις στο θέμα του προπονητή της εθνικής Ελλάδος…

Keywords
Τυχαία Θέματα