Αγγελόπουλοι: “Παγκόσμιο φαινόμενο ο Ολυμπιακός-Το Μέχρι Τέλους μας οδήγησε στην κορυφή Ελλάδας και Ευρώπης” (video)

Αναλυτικά:

“Νομίζω είναι τρομακτικό επίτευγμα.. Συγχαρητήρια σε όσους είναι δίπλα στον Ολυμπιακό, στον προπονητή, στο σταφ, στους φιλάθλους μας. Νομίζω ότι είναι μια δικαίωση για εμάς. Από την απόφαση που πήραμε, το “μέχρι τέλους” που μας οδήγησε στην κορυφή της Ελλάδας και της Ευρώπης. Είναι κάτι το συγκλονιστικό.

Σήμερα γράφουμε ιστορία. Μετά από μια σεζόν με τραυματισμούς, μεταγραφές και αλλαγές καταφέραμε

να προκριθούμε στο Βερολίνο. Είμαστε περήφανοι και νιώθουμε δικαιωμένοι για την πορεία μας. Περάσαμε σε τρίτο συνεχόμενο Final Four, σπάζοντας την έδρα της Μπαρτσελόνα. Κάτι που μέχρι σήμερα δεν είχε ξαναγίνει. Τα στατιστικά τα παρακολουθούμε, ώστε να βελτιωνόμαστε για να φτάνουμε στο στόχο μας.

Φύγαν πολύ σημαντικοί παίκτες, παίκτες επιπέδου από τον Ολυμπιακό κι όμως ο σύλλογος παραμένει στην κορυφή. Όταν ηγείσαι ενός τέτοιου συλλόγου, πρέπει να παίρνεις σκληρές αποφάσεις. Η ιστορία δεν μας χρωστάει κάτι. Μένει μόνο να παίξουμε με τη Ρεάλ με το μαχαίρι στα δόντια. Σπάσαμε έδρα στο πέμπτο παιχνίδι. Δεν έχουμε συνειδητοποιήσει ακόμα τι έχουμε κάνει.

Είχαμε εμπιστοσύνη. Είχα έρθει τον Γενάρη, όταν παίζαμε με την Μπαρτσελόνα και την Μπασκόνια, χάσαμε και στα δύο και ο Ολυμπιακός τότε ήταν ένατος. Έχει γίνει μια τρομερή ανατροπή, έχουμε έναν δικό μας τρόπο, ο Ολυμπιακός είναι παγκόσμιο φαινόμενο. Είναι το ένατο Final Four που πηγαίνουμε με το υπάρχων σύστημα, με τον δικό μας τρόπο, έχουμε κάνει κάτι το συγκλονιστικό.

Κάναμε διορθωτικές κινήσεις στο τέλος και στο ντεμαράζ στο τέλος της χρονιάς όλοι βοήθησαν. Σήμερα κερδίσαμε την Μπαρτσελόνα κι ο πρόεδρός της μας έδωσε συγχαρητήρια. Η αντιπαλότητα είναι καλή, η τοξικότητα όχι. Οδηγεί σε επικίνδυνες καταστάσεις. Όποιος είναι ο αντίπαλος στον τελικό, αν περάσουμε στον τελικό, πρέπει να παίξουμε όπως πρέπει”.

Keywords
Τυχαία Θέματα