«Στην Αθήνα ενδιαφέρεται κάποιος για την εθνική μας κυριαρχία»; Ο Κ. Καραϊσκος ρωτά από τη Θράκη

Εμπνευστής, δημιουργός, ψυχή και κινητήριος δύναμη του θρυλικού ΑΝΤΙΦΩΝΗΤΗ στη Θράκη, ο Κώστας Καραϊσκος αποφάσισε να εμπλακεί ως υποψήφιος στις ευρωεκλογές με το κίνημα ΝΙΚΗ. Ο κ. Καραϊσκος σχολιάζει τα όσα ακούσαμε στις δηλώσεις Μητσοτάκη - Ερντογάν, ειδικά για τις μειονότητες.Γιατί η ελληνική κυβέρνηση δεν «κόβει» κάθε κουβέντα για τη Θράκη και επιτρέπει στην Τουρκία να έχει βάλει στην ατζέντα των συζητήσεων την μουσουλμανική μειονότητα, ρωτά ο κ. Καραϊσκος.
Η κατάσταση που επικρατεί στην Θράκη σε όλους τους τομείς, είναι δραματική αλλά παρόλα αυτά ο κ. Καραϊσκος θεωρεί ότι αν οι μανδαρίνοι των Αθηνών σοβαρευτούν, πολλά μπορούν να αλλάξουν προς το καλύτερο.Ενισχύστε το κανάλι του Militaire.gr στο YouTube, κάνοντας κλικ στο κουμπί ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ. Είναι σημαντικό για να μπορέσουμε να κάνουμε περισσότερα. Ενημερωθείτε για το πρόγραμμα JOIN-ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ του Υοu Tube.https://youtu.be/0VXt1ys9jFk

The post «Στην Αθήνα ενδιαφέρεται κάποιος για την εθνική μας κυριαρχία»; Ο Κ. Καραϊσκος ρωτά από τη Θράκη appeared first on Militaire.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα