Ο Αρκαλοχωρίου Ανδρέας τίμησε τον Υφ. Κλιματικής Κρίσης με τον Σταυρό των Αποστόλων Παύλου και Τίτου

18:07 18/5/2024 - Πηγή: dogma

Ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Λευτέρης Αυγενάκης και ο υφυπουργός κ. Χρήστος Τριαντόπουλος μετά των Γενικών Γραμματέων, Γεωργίου Ζερβού Υπουργείου Οικονομικών, ΥΠΑΑΥ κ. Γιώργου Στρατάκου και Αποκατάστασης Φυσικών Καταστροφών και Κρατικής Αρωγής, κ. Πέτρου Καμπούρη, επισκέφτηκαν χθες το Αρκαλοχώρι.

Κατά την διάρκεια της επίσκεψης συναντήθηκαν στο Πολιτιστικό Πολύκεντρο της Ιεράς Μητρόπολης Αρκαλοχωρίου με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη κ. Ανδρέα, όπου συνομίλησαν για ευρύτερα θέματα που προέκυψαν από τον σεισμό του 2021.

Στη συνέχεια, στο Πολιτιστικό Πολύκεντρο

επισκέφθηκαν τις κοινωνικές δομές της Ι. Μητρόπολης: το Κέντρο Αλληλεγγύης, το Κοινωνικό Ιατρείο Φαρμακείο, το Ένδυμα Αγάπης, και τους χώρους των Σχολών.

Τέλος, ο υπουργός κ. Αυγενάκης, και ο Υφυπουργός κ. Τριαντόπουλος μετά του Σεβασμιωτάτου κ. Ανδρέα επισκέφτηκαν το Δημαρχείο, όπου υπήρξε συζήτηση και ενημέρωση από τους κ. Υπουργούς, τον Δήμαρχο κ. Βασίλη Κεγκέρογλου, τους φορείς του Αρκαλοχωρίου και τους πολίτες για τα ζητήματα τα ανάκυψαντα από το σεισμό.

The post Ο Αρκαλοχωρίου Ανδρέας τίμησε τον Υφ. Κλιματικής Κρίσης με τον Σταυρό των Αποστόλων Παύλου και Τίτου appeared first on Dogma.

Keywords
Τυχαία Θέματα