«Πυρ και μανία» η Λαϊκή Συσπείρωση Νέας Ιωνίας με τον Άδωνι Γεωργιάδη

«Πυρ και μανία» είναι η Λαϊκή Συσπείρωση Νέας Ιωνίας με τον υπουργό Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη, τον οποίο κατηγορεί ότι όχι μόνο έκλεισε το φαρμακείο του ΕΟΠΥΥ στην πόλη, αλλά τώρα προγραμματίζει και εγκαίνια για την επαναλειτουργία του.

«Θέλουν να του πούμε και μπράβο επειδή ανοίγει ξανά το φαρμακείο του ΕΟΠΥΥ που είχαν κλείσει οι ίδιοι!» αναφέρει η παράταξη σε ανακοίνωσή της, προσθέτοντας ότι «ο προκλητικός υπουργός Υγείας της Ν.Δ., Άδωνις Γεωργιάδης, εκτός από την εργολαβία που έχει αναλάβει στο ξέπλυμα των φονιάδων του Ισραήλ στη γενοκτονία που συμβαίνει εδώ και μήνες προς τον λαό και τα παιδιά της Παλαιστίνης, θέλει επιπλέον να προσβάλει τη νοημοσύνη του λαού της Νέας Ιωνίας και των γύρω περιοχών».

«Πώς αλλιώς να εξηγήσει κανείς το ότι λέει πως το φαρμακείο του ΕΟΠΥΥ στη Νέα Ιωνία έκλεισε πριν ορκιστεί ο ίδιος ως υπουργός, ότι χάρη στις δικές του προσπάθειες το φαρμακείο θα επανέλθει, ενώ προαναγγέλλει και… εγκαίνια!» αναρωτιέται ο συνδυασμός του ΚΚΕ και συνεχίζει:

«Τι να πρωτοσχολιαστεί;

Η αναλγησία της αντιλαϊκής πολιτικής της κυβέρνησης, που, αφού μέσα σε μια νύχτα έκλεισε το φαρμακείο και ταλαιπωρεί επί μήνες εκατοντάδες ασθενείς, τώρα πανηγυρίζει, άγνωστο γιατί;Το ότι ο Άδ. Γεωργιάδης θέλει να κάνει εγκαίνια(!!!) σε έναν χώρο που λειτουργούσε κανονικά και τον έκλεισε η κυβέρνησή του; Τελικά δεν υπάρχει έστω κάποιο όριο ντροπής… Το πρόβλημα φυσικά δεν είναι ότι είναι μόνο γελοίοι, αλλά πως είναι ταυτόχρονα και εξαιρετικά επικίνδυνοι για τον λαό και τη δημόσια υγεία…Ότι δε λέει κουβέντα για την ανάγκη αναβάθμισης του Κέντρου Υγείας, για τις μεγάλες ελλείψεις σε ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, όπως και για το μεγάλο πρόβλημα της στέγασης και του κινδύνου έξωσης που υπάρχει εδώ και τουλάχιστον 2 χρόνια;

Ξεκαθαρίζουμε: Το φαρμακείο του ΕΟΠΠΥ επιστρέφει στη Νέα Ιωνία, επειδή ο λαός της πόλης, τα σωματεία, οι φορείς, κινητοποιήθηκαν από την πρώτη στιγμή. Αυτό πίεσε  την κυβέρνηση και την υποχρέωσε σε αναδίπλωση. Αυτό, επίσης, πίεσε τη δημοτική αρχή, ώστε να ζητήσει την επαναλειτουργία του φαρμακείου. Οι κομμουνιστές βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή αυτού του αγώνα και μέσα στη Βουλή και στο Δημοτικό Συμβούλιο και σε κάθε κινητοποίηση και διαμαρτυρία.

Σε αυτόν τον δρόμο συνεχίζουμε, χωρίς κανέναν εφησυχασμό, για να αποκτήσει επιτέλους η Νέα Ιωνία αναβαθμισμένο και πλήρως στελεχωμένο Κέντρο Υγείας.

Για υστερόγραφο: Είναι φανερό πως αυτοί που θα παρευρεθούν στα εγκαίνια του Άδ. Γεωργιάδη θα καταγραφούν στη λαϊκή μνήμη ως συνένοχοι στην άγαρμπη προσπάθεια εκθειασμού της αντιλαϊκής κυβερνητικής πολιτικής και στον τομέα της Υγείας».

The post «Πυρ και μανία» η Λαϊκή Συσπείρωση Νέας Ιωνίας με τον Άδωνι Γεωργιάδη appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Πυρ, Λαϊκή Συσπείρωση Νέας Ιωνίας, Άδωνι Γεωργιάδη,pyr, laiki syspeirosi neas ionias, adoni georgiadi