Η GRANIKAL στην έκθεση HORECA

Η GRANIKAL σας περιμένει στην έκθεση HORECA στο HALL 1 περίπτερο C08 D09 για να παρουσιάσει τη νέα σειρά εμφιαλωμένων χαμηλών αλκοολικών βαθμών aperitivo cocktail της, την ολοκληρωμένη σειρά των Προϊόντων Ροής της και τους νέους premium χυμούς Mala Peruviana!

Η ώρα για την κορυφαία έκθεση στον Τουρισμό και τη Μαζική Εστίαση, HORECA

2024, πλησιάζει και η GRANIKAL για ακόμα μια χρονιά θα δώσει το παρόν με ένα περίπτερο που θα κερδίσει όλες τις εντυπώσεις!

Η GRANIKAL ανταποκρινόμενη στις νέες τάσεις της αγοράς αλλά και στο Italian style που αποτελεί σημαντικό κομμάτι του DNA της, πρωτοπορεί ακόμα μια φορά και λανσάρει στην ελληνική αγορά τη νέα σειρά χαμηλών αλκοολικών βαθμών εμφιαλωμένων Aperitivo cocktails της, σε συνεργασία με τη γνωστή ιταλική εταιρεία LUXARDO. H LUXARDO είναι 100% οικογενειακή επιχείρηση και παρασκευάζει μια πλούσια γκάμα από τα καλύτερα ιταλικά λικέρ από το 1821!

Στο πρώτο μέρος του περιπτέρου θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε τη νέα κατηγορία εμφιαλωμένων aperitivo cocktails - NOLO APERITIVO ITALIANO - μια σειρά από 3 καινοτόμα προϊόντα που θα ξεχωρίσουν στην Ελληνική αγορά! Η ισορροπημένη σύνθεση των γεύσεων τους εμπνευσμένη από την αυθεντική ιταλική παράδοση του aperitivo, θα σας προσφέρει μια πραγματική εμπειρία απόλαυσης και θα σας ταξιδέψει σε ένα κόσμο γεμάτο αρώματα!
Τα aperitivo cocktails θα αποτελέσουν την πιο εύκολη και ποιοτική λύση για δροσιστικό cocktail στην επιχείρηση σας και έρχονται σε τρεις υπέροχες κλασικές γεύσεις που θα συναρπάσουν και τον πιο απαιτητικό πελάτη:

APERITIVO SPRITZ (2,1% ABV, 200ml)

LIMONCELLO SPRITZ (3% ABV, 200ml)

BITTER ROSSO SODA (5,9% ABV, 200ml)

"BAR IN FRONT OF THE BAR" ΕΚΠΛΗΞΗ TAKEOVER!

Στο δεύτερο μέρος του περιπτέρου, η GRANIKAL, με γνώμονα την κάλυψη όλων των αναγκών σας, θα παρουσιάσει για πρώτη φορά την ολοκληρωμένη της σειρά Προϊόντων Ροής τα οποία καλύπτουν όλες τις κατηγορίες αλκοόλ: APERITIVO, GIN, VODKA, ΡΟΥΜΙ CACHAÇA. Το δημοφιλές street bar της Αθήνας BAR IN FRONT OF THE BAR θα είναι εκεί με ένα takeover έκπληξη που θα συζητηθεί!

Η GRANIKAL λοιπόν σε συνεργασία με το BAR IN FRON OF THE BAR, θα έχει τη χαρά να σας σερβίρει εκπληκτικά cocktails έχοντας ως βάση τα ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΡΟΗΣ της και με μπόλικη δόση δεξιοτεχνίας, φαντασίας και εμπειρίας!

MALA PERUVIANA PREMIUM ΧΥΜΟΙ!

Το τρίτο μέρος του περιπτέρου της GRANIKAL θα αποτελεί η σειρά των φυσικών premium χυμών MALA PERUVIANA!
Θα έχετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε την κλασική σειρά premium τοματοχυμών αλλά και να ανακαλύψετε πρώτοι τη νέα σειρά φυσικών χυμών CRANBERRY, STRAWBERRY & PASSION FRUIT.

Οι premium χυμοί της Mala Peruviana έχουν σχεδιαστεί για όσους θέλουν μια ακαταμάχητη φυσική γεύση. Είναι τέλειοι σόλο, για long drinks ή ως mixers στα ποτά σας.

Keywords
Αναζητήσεις
i-granikal-stin-ekthesi-horeca.htm
Τυχαία Θέματα