Τα ζώδια του Σαββάτου 16ης Φεβρουαρίου 2019

Γράφει ο Κωνσταντίνος Πάππας, PhD

Ζυγοί, η επιθυμία να αναπτύξετε τον κοινωνικό σας κύκλο, δείχνει την διπλωματική σας διάθεση που σας οδηγεί σε πολυμήχανες ενέργειες. Οι διοργανώσεις εξόδου, είναι ένα μέσο που μπορεί να χρησιμοποιήσετε για την επαφή σας. Τοξότες, η διαίσθηση σας μπορεί να γίνει οδηγός για τις μελλοντικές σας ενέργειες, εφόσον είναι ικανή να σας προσδιορίσει τα αισθήματα που τρέφουν για σας, οι γύρω σας. Υδροχόοι, η διάθεση σας μπορεί να σας κάνει να τρέξετε με γρήγορους ρυθμούς για την κατάκτηση των στόχων σας, εφόσον προβάλλεται η προσωπική σας λάμψη.

ΚΡΙΟΣ

Η

μέρα σας, σήμερα, είναι ιδιαίτερα δημιουργική και μπορείτε να σχεδιάσετε την μελλοντική σας επαγγελματική πορεία, βάζοντας τα δυνατά σας. Ξέρετε, ότι μπορείτε να τα καταφέρετε και να εμπιστευτείτε το ένστικτο και τις ικανότητες σας, χωρίς να παρασύρεστε από τις δήθεν υποσχέσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Οι πρωτοβουλίες που έχετε πάρει μέχρι σήμερα, έχουν δείξει ότι μπορείτε να καταφέρετε πολλά πράγματα στην ζωή σας, στηρίζοντας τις ελπίδες και τα όνειρα σας στην αγάπη που δείχνετε για το αντικείμενο που σας ενδιαφέρει. Το πείσμα σας σε αυτή την περίπτωση, είναι το προσόν σας να φτάσετε τον στόχο σας και να λάμψει η προσωπικότητά σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι ταραχές που έχουν συμβεί στο παρελθόν σας στο κοντινό σας περιβάλλον, επηρέασαν την ψυχική σας κατάσταση και σας έχουν φέρει σε θέση άμυνας. Η θέση αυτή, την εκφράζετε με έναν έντονο εκνευρισμό, χάνοντας καμία φορά τα όρια σας. Προσπαθήστε να καταλαγιάσετε τα συναισθήματά σας και να δείτε τι ακριβώς σας συμβαίνει, χωρίς να επιρρίπτετε ευθύνες στους άλλους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα, ίσως σας παρασύρουν οι εμμονές του παρελθόντος και σας οδηγήσουν σε αρνητικά αποτελέσματα. Μπορεί να έρθουν στην επιφάνεια κάποιες δολοπλοκίες του παρελθόντος και εσείς καλείστε να τις αντιμετωπίσετε με ωριμότητα και λογική.

ΛΕΩΝ

Η κοινωνική σας εικόνα, είναι ευχάριστη προς τα άτομα που σας περιβάλλουν και αυτό δημιουργεί εν δυνάμει ευκαιρίες, που θα προκύψουν κυρίως στον επαγγελματικό σας τομέα. Εκμεταλλευτείτε την τάση της ημέρας και δημιουργήστε ένα κοινωνικό κλοιό που θα σας φτάσει στον στόχο σας, με ποιο γοργούς ρυθμούς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ενώ τα πράγματα γύρω σας μπορούν να κυλήσουν ευχάριστα, μπορεί να τα ανατρέψει μία ιδιόρρυθμη συμπεριφορά που μπορείτε να εμφανίσετε και να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις με τα άτομα που συναναστρέφεστε. Δείτε με περισσότερη επιείκεια, τα θέματα που θα συζητηθούν και μην κρατάτε μία απόλυτη στάση.

ΖΥΓΟΣ

Θέματα που αφορούν την παιδεία ή νομικές υποθέσεις, σήμερα, θα απασχολήσουν εσάς ή μέλη του κοντινού σας περιβάλλοντος και θα πρέπει να δώσετε μία λύση. Η διεύρυνση του πνευματικού σας ορίζοντα, σας ενδιαφέρει περισσότερο και η εστίαση σε ομάδες, και σε νέα μορφωτικά επίπεδα είναι αυτό που σας δυναμώνει την ψυχολογία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι λογομαχίες που θα προκύψουν με το συγγενικό ή οικογενειακό περιβάλλον, θα είναι με αφορμή κάποιων εκκρεμοτήτων ή κληρονομικών θεμάτων. Για να φτάσετε σε ένα θεμιτό αποτέλεσμα, θα πρέπει οι συζητήσεις να εξελιχθούν σε ένα ήπιο κλίμα και να μην παρασυρθείτε από υπεροπτικές συμπεριφορές.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μείνετε επιφυλακτικοί στις νέες συνεργασίες που θα προκύψουν στον δρόμο σας και παρατηρείστε την συμπεριφορά τους, κρίνοντας με προσοχή τις κινήσεις τους. Η ειλικρινής διάθεσης, σας θα βοηθήσει να ξεκαθαρίσετε την θέση σας και να συμμετάσχετε με αποφασιστικότητα στις συζητήσεις που θα εξελιχθούν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η καθημερινότητα, θα απορροφήσει ένα μεγάλο μέρος της ενέργεια σας και θα εγκλωβίσει λίγο τις σκέψεις σας, απομακρύνοντας σας από δραστηριότητες που είναι πιο δημιουργικές. Μπορείτε να χαλαρώσετε με άτομα που σας χαρίζουν μία ευχάριστη διάθεση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Διώξτε το άγχος που σας έχει καταβάλει αυτή την περίοδο και σας δημιουργεί ανασφάλειες, που σας κρατούν στο παρελθόν. Έχετε το σθένος να το αντιμετωπίσετε, εφόσον η στασιμότητα δεν σας αντιπροσωπεύει και επιθυμείτε να φτάσετε τον στόχο σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Αποφύγετε τις κόντρες στο κοντινό σας περιβάλλον, γιατί δεν είστε σε θέση να τις αντιμετωπίσετε και να ισχυριστείτε τις απόψεις σας με αποφασιστικότητα. Οι αθλητικές ή καλλιτεχνικές δραστηριότητες, είναι αυτές που θα σας προσφέρουν την ευεξία, που θα αλλάξει την διάθεση σας.

Πρόεδρος του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

Keywords
Τυχαία Θέματα