Τα ζώδια της Τρίτης 5ης Ιουνίου

Γράφει ο Κωνσταντίνος Πάππας, PhD*

Ταύροι, μπορείτε να κατανοήσετε περισσότερο τους άλλους γύρω σας και να βελτιώσετε τις προσωπικές σας σχέσεις, ξεπερνώντας θέματα που σας έχουν δυσκολέψει. Τοξότες, προσέξτε σήμερα τα οικονομικά σας, βάλτε μία τάξη σε εκκρεμότητες που υπάρχουν.

ΚΡΙΟΣ

Κάποια επίσκεψη ή συνάντηση στον επαγγελματικό σας χώρο, ίσως σας δώσει την απάντηση που περιμένετε και σας αλλάξει τον τρόπο σκέψης σας. Η τάση να ξεκαθαρίσετε κάποια θέματα με τον σύντροφό σας,

η μέρα σήμερα το ευνοεί και ο τρόπος που θα ελιχθείτε θα σας δώσει θετικά αποτελέσματα και αποδοχή.

ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα, θα θελήσετε να ασχοληθείτε και να αναπτύξετε την δουλειά σας, μέσω της επικοινωνίας σας. Ο τρόπος που θα την οργανώσετε, θα είναι ευχάριστος και θα σας αλλάξει την διάθεσή σας προς το καλύτερο. Μία αρμονία σκέψης, θα κατασταλάξει τα θέλω σας και την σχέση με τον σύντροφό σας, θα καλύψει περασμένες καταστάσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι πολλές σκέψεις γύρω από τις ευθύνες που σας ακολουθούν, διαμόρφωσαν την ψυχολογία σας και δεν έχετε την υπομονή να ανταπεξέλθετε σε επαγγελματικά σας ζητήματα. Μπορεί να ξυπνήσουν μνήμες του παρελθόντος, για σχέσεις που πέρασαν και να έρθουν πάλι στο προσκήνιο, με πιο ώριμες σκέψεις αυτή την φορά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η μέρα, δεν θα πρέπει να πάει χαμένη λόγω της ευχέρειας της σκέψης και της μεγάλης αντιληπτικότητας που μπορείτε και έχετε, ειδικότερα σε θέματα που αφορούν τα επαγγελματικά σας. Κάποιες επαγγελματικές συμφωνίες ή συνεργασίες, η μέρα τις ευνοεί. Οι σχέσεις σας, είναι σε πρώτο πλάνο, όμως μην επιτρέπετε σε τρίτα πρόσωπα να σας επηρεάζουν.

ΛΕΩΝ

Συμφωνίες και συνεργασίες σήμερα, στον επαγγελματικό σας τομέα ευνοούνται, έχοντας πράξει κατάλληλα στο παρελθόν. Να είστε πιο επιφυλακτικοί παρατηρώντας τις αντιδράσεις των γύρω σας. Στραφείτε προς τον εαυτό σας και παρατηρείστε τις ανάγκες σας, χωρίς υπέρμετρα πράγματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Απομακρυνθείτε λίγο από την τελειότητα και την λεπτομέρεια, γιατί αυτό σας κουράζει ψυχικά και σας προκαλεί αρνητικές συμπεριφορές προς τους γύρω σας. Διοχετεύστε την ενέργειά σας, σε δραστηριότητες που σας δίνουν θετική ενέργεια και σκέψη. Σκεφτείτε να ανανεώσετε τις σχέσεις σας, δίνοντας περισσότερη αγάπη και φροντίδα. Προσέξτε μην παρασυρθείτε από τα θέλω σας και ξεφύγετε από τα όριά σας.

ΖΥΓΟΣ

Η ευαισθησία σας σήμερα, δεν σας επιτρέπει να παρατηρήσετε καλά καταστάσεις γύρω σας και να πράξετε ανάλογα. Γίνετε πιο επιφυλακτικοί και μην αφήνετε περιθώρια σε τρίτους να σας αποσυντονίσουν. Μία ονειρική διάθεση, θα υπάρξει από μέρους σας και θα εξομαλύνει τα προβλήματα στις σχέσεις σας. Δώστε περισσότερη προσοχή, στην ευαισθησία σας και εστιάστε περισσότερο στον εαυτό σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι πρωτοποριακές ιδέες σας και το πνεύμα της ελευθερίας που σας διέπει σήμερα, έρχονται ως εμπόδια στις συναναστροφές σας με άτομα που σας περιβάλλουν. Αφήστε λίγο τις αντιρρήσεις στην άκρη και σκεφτείτε πιο διπλωματικά. Το ανήσυχο πνεύμα, μεταφέρεται και στις σχέσεις σας και τις οδηγεί σε απρόσμενες εξελίξεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σήμερα η πρακτικότητά και η σταθερότητά σας, είναι τα κίνητρα για να ανεβάσετε τον πήχη στον χώρο εργασία σας. Οι αποφάσεις που θα λάβετε, θα σας φτάσουν στην έκβαση που επιθυμείτε. Οι ευθύνες που έχετε επωμιστεί, σας επηρεάζουν στα συναισθηματικά σας και δεν σας αφήνουν χρόνο να εκφραστείτε ελεύθερα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αν κινηθείτε συνειδητά σε κάθε σκέψη και περίσταση, κατανοώντας τα λάθη του παρελθόντος, τότε θα έχετε την ευχέρεια να διορθώσετε καταστάσεις και να πάρετε τις σωστές επιλογές για το μέλλον σας. Η ειλικρινής διάθεση, θα δώσει τα ξεκαθαρίσματα που χρειάζεται η σχέση σας και θα κερδίσετε μία νέα αρχή, που σας αξίζει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μην επιτρέψετε σε τρίτα άτομα να εκμεταλλευτούν την ευαισθησία σας, η ελευθερία του νου είναι ένα στοιχείο έμφυτο για σας και σας προσφέρει την ικανότητα προόδου, εκμεταλλευτείτε το. Βρείτε χρόνο για τον εαυτό σας και σκεφτείτε το καλύτερο για σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Η επικοινωνία σας σήμερα, όπως και η συνεργασία σας με τους άλλους, θα γίνει μέσα από ένα ευχάριστο κλίμα και τα αποτελέσματα για την επαγγελματική σας σταδιοδρομία, θα είναι θετικά. Η τάση να βρεθείτε με φίλους και να διασκεδάσετε, θα δυναμώσει την αυτοπεποίθηση σας και θα σας αλλάξει την διάθεση.

*Πρόεδρος του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

Keywords
Τυχαία Θέματα