Τα ζώδια της Τρίτης 2ας Απριλίου 2019

Γράφει ο Κωνσταντίνος Πάππας, PhD*

Κριοί, τα σχέδια και τα πρωτότυπα πλάνα που έχετε οργανώσει, είστε σε θέση να τα πραγματοποιήσετε και να τους δώσετε μορφή. Η δημοσιότητα που επιθυμείτε να πάρουν, θα συντελέσει στην επαγγελματική σας πορεία. Θυμηθείτε ότι έχετε την δύναμη, να αξιοποιήσετε ένα καλό υλικό. Δίδυμοι, η εσωτερική σας δύναμη, να προχωρήσετε σε μονοπάτια που σας είναι πρωτόγνωρα, δημιουργεί μία θετική εικόνα. Η παιδεία, η μόρφωση και η διεύρυνση του πνευματικού σας ορίζοντα, είναι ένα στοιχείο που σας δίνει θετική ενέργεια. Παρθένοι, οι κοινότυπες σκέψεις της καθημερινότητας,

θα οδηγήσουν τις πράξεις σας σε ενέργειες, που ως αποτέλεσμα θα σας απομονώσουν από την δημιουργία και την φαντασία σας.

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα, μπορείτε να χαράξετε μία νέα αρχή στην ζωή σας και να ακολουθήσετε με αισιοδοξία τα όνειρά σας. Η αγάπη για τον στόχο σας, μπορεί να νικήσει τις αντιξοότητες που έχουν κάνει την εμφάνισή τους και προσπαθούν να σας αποτρέψουν από την πορεία σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Ενώ τα επαγγελματικά σας, μπορούν να έχουν την άνθιση που εσείς έχετε προβλέψει και κάνετε τις αντίστοιχες προσπάθειες, οι αντιδράσεις των άλλων γύρω σας, μπορούν να δείξουν ένα διαφορετικό πρόσωπο. Μείνετε επιφυλακτικοί σε ότι σας πουν, η κριτική τους ίσως σας δώσει το έναυσμα να επιμείνετε στον στόχο σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι εκδηλώσεις που θα λάβετε μέρος, θα ενεργοποιήσουν την άμυνα σας και την στάση σας προς την επιβίωση. Ίσως θα είναι καθοριστικές, για τα επόμενα σχέδιά σας, εφόσον θα αποκτήσουν γερά θεμέλια από μέρους σας. Αντισταθείτε σε ότι θεωρήσετε προσβλητικό για το άτομό σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η φόρτιση που υπάρχει για τα οικονομικά σας και ιδίως για την διαχείριση τους, θα σας φέρει κάποια ένταση. Οι νομικές υποθέσεις που θα έχουν ως βάσεις τα οικονομικά, θα σας απασχολήσουν και θα ψάξετε τον τρόπο για να τις αντιμετωπίσετε. Αποφύγετε τον πανικό και εξετάστε ψύχραιμα, τα στοιχεία που σας δίνονται.

ΛΕΩΝ

Σήμερα, μπορείτε να ελέγξετε πιο ξεκάθαρα τις συμπεριφορές από το γύρω περιβάλλον και να δημιουργήσετε ένα τοίχος, που θεωρείτε αναγκαίο. Οι ξεκάθαρες σκέψεις, θα υποδείξουν την ανιδιοτελής στάση σας, απέναντι σε κοινά ζητήματα. Δώστε στους γύρω σας, να κατανοήσουν εις βάθος τις προθέσεις σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι υποχρεώσεις που θέλετε να ξεκαθαρίσετε και να φέρετε εις πέρας, σας επιβαρύνουν την ψυχολογική σας διάθεση και αντιδράτε έντονα, ψάχνοντας την ισορροπία σας. Αφήστε τα πράγματα να κυλήσουν, χωρίς να πιέζετε τις καταστάσεις και εστιάστε μόνο στον εαυτό σας.

ΖΥΓΟΣ

Τα επαγγελματικά σας σχέδια, που πρόκειται να υλοποιηθούν έχουν μία σταθερή πορεία ανόδου, εφόσον έχετε δείξει την ανάλογη βαρύτητα μέχρι σήμερα. Μπορείτε λοιπόν, να επιμεληθείτε με λεπτομέρεια τις επόμενες ιδέες που έχετε θέσει στο τραπέζι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο έντονος συναισθηματισμός σας και η ανάγκη να στραφείτε προς το οικείο περιβάλλον, σας κάνουν απόμακρους από κάθε σχέδιο και την επίτευξή του. Μην ανησυχείτε, έχετε τον χρόνο να αξιοποιήσετε τις καινούργιες σας ιδέες, φτάνει να μην παρασύρεστε από αρνητικές σκέψεις. Επομένως, ζήστε την θαλπωρή του σπιτιού, χωρίς ενοχές και τύψεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η ανάγκη για επικοινωνία και η ευαίσθητη διάθεση σας, θα μπορέσουν να οδηγήσουν τις κινήσεις σας στην ανανέωση των παρελθοντικών σας σχέσεων. Ίσως οι ώριμες σκέψεις, δώσουν ένα διαφορετικό αποτέλεσμα από αυτό που προϋπήρχε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Στα επαγγελματικά σας, θα έχετε μία ανοδική πορεία κοιτώντας πλέον με μία διαφορετική οπτική την κατάσταση που σας περιβάλει. Μπορείτε να ξεκαθαρίσετε την θέση σας στους άλλους γύρω σας και να προτάξετε με δυναμισμό τα νέα σας σχέδια, έχοντας κάνει τους κατάλληλους σχεδιασμούς χωρίς να αφήνετε περιθώρια αναμονής.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αποφύγετε συζητήσεις και αντιδράσεις με ψυχρότητα, αφού δεν μπορείτε να ελέγξετε την συμπεριφορά σας, λόγω εκνευρισμού. Οι υπερβολικές ευθύνες, σας έχουν κουράσει και ίσως εμφανίζεται μία ματαιοδοξία στις σκέψεις σας. Ασχοληθείτε με δραστηριότητες που θα σας κρατήσουν ενεργούς και ταυτόχρονα, θα σας αποβάλλουν το άγχος.

ΙΧΘΥΕΣ

Στο κοντινό σας περιβάλλον, υπήρξαν κρυφές καταστάσεις και δυσφημήσεις απέναντι στο πρόσωπό σας. Σήμερα, λοιπόν θα έρθουν στο φως θέματα, που θα σας αγγίξουν ψυχολογικά και θα σας μειώσουν την ενέργεια. Θυμηθείτε ότι οι αρνητικές σκέψεις, θα θολώσουν την αλήθεια, μείνετε απλά ρεαλιστές.

Πρόεδρος του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

Keywords
Τυχαία Θέματα