Τα ζώδια της Τρίτης 16ης Ιουλίου 2019

Γράφει ο Κωνσταντίνος Πάππας, PhD*

Ταύροι, αποφύγετε πρόσωπα που έχουν ένα αρνητικό παρελθόν, διότι θα εξελιχθούν παρασκηνιακά θέματα. Προσέξτε τα βήματα που θα ακολουθήσετε, μην είστε επιπόλαιοι και βιαστικοί στις συζητήσεις που θα κάνετε.

Λέοντες, η αγάπη που δείχνετε προς τους άλλους και ταυτόχρονα προς τον εαυτό σας, παρουσιάζει έναν δυναμικό και σταθερό χαρακτήρα. Έχετε την ικανότητα και την σοφία, να τους συμβουλέψετε σε οποιαδήποτε δυσκολία υπάρχει στην ζωή τους.

Σκορπιοί, μετριάστε την οξυθυμία σας σε περίπτωση που τα πράγματα είναι έκρυθμα γύρω σας και τίποτα δεν σας

δίνει, την ασφάλεια που θέλετε. Στις διαπροσωπικές σας σχέσεις, θα παρουσιαστούν διαφωνίες που απαιτούν να έχετε ξεκάθαρη σκέψη.

ΚΡΙΟΣ

Η συνάντησή σας με κάποια πρόσωπα, θα σας βοηθήσει να αναδείξετε τα καλλιτεχνικά σας ταλέντα. Η δημιουργικότητα και τα ενδιαφέροντά σας, θα αναδειχθούν μέσα από πρωτότυπες ιδέες. Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν και κάντε τις απαραίτητες κοινωνικές σχέσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα, θα αισθανθείτε ότι δεν είναι μία από τις καλύτερες μέρες και αυτό, θα επηρεάσει την ψυχολογία σας. Απομακρυνθείτε από άτομα που έχουν αρνητικές σκέψεις και δεν έχουν να σας προσφέρουν τίποτα το θετικό. Μείνετε επιφυλακτικοί στις προτάσεις που θα δεχθείτε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σήμερα, η επιθυμία να ασχοληθείτε με κάτι εκκεντρικό και νέο, είναι αρκετά έντονη. Ένας αυθόρμητος ενθουσιασμός, θα εμφανιστεί στην συμπεριφορά σας και αυτό, θα δημιουργήσει ένα ευχάριστο κλίμα στις σχέσεις σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η αρνητική ψυχολογική σας κατάσταση, επηρεάζει τις επαγγελματικές σας υποθέσεις που βρίσκονται σε εξέλιξη. Μην προβείτε σε αποφάσεις, αφού δεν είστε έτοιμοι να τις πραγματοποιήσετε. Αφήστε τον χρόνο να περάσει, χωρίς να πιέζετε καταστάσεις.

ΛΕΩΝ

Η αυτοπεποίθηση και η δυναμική σας στάση απέναντι στα πράγματα, είναι αυτή που θα σας ξεχωρίσει από το σύνολο. Οι προτάσεις που έχετε κάνει στον επαγγελματικό σας τομέα, είναι έτοιμες να δώσουν μία ολοκληρωμένη εικόνα για τα σχέδιά σας. Μην αμφιβάλλετε για τα βήματά σας, αφού βρίσκεστε σε ετοιμότητα για κάθε αντιξοότητα που μπορεί να εμφανιστεί.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μην αφήνετε την ψυχική σας κατάσταση, να σταθεί φρένο στην σταδιοδρομία σας και να χάσετε τον δρόμο που έχετε χαράξει. Η συνάντησή σας με αγαπημένα σας πρόσωπα, πρέπει να εξελιχθεί σε ήπιους τόνους, αποφύγετε σημαντικές συζητήσεις.

ΖΥΓΟΣ

Μία ευχάριστη διάθεση, σας ωθεί να οργανώσετε εξόδους με φιλικά σας πρόσωπα και να διασκεδάσετε μαζί τους. Δεν χρειάζεται να έχετε ενδοιασμούς για τις προτάσεις σας, εξάλλου η διασκέδαση είναι ένα κοινό κίνητρο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Νέες συμφωνίες και συνεργασίες, ευνοούνται σήμερα και θα μπορέσετε να δείτε τα πράγματα, πιο ξεκάθαρα. Ακούστε τις προτάσεις τρίτων και κινηθείτε με διπλωματία. Αποφύγετε παρορμητικές κινήσεις, που μπορούν να προκαλέσουν προβλήματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μία ευνοϊκή εξέλιξη θα υπάρξει σήμερα, για τις επαγγελματικές σας ιδέες και τα σχέδιά σας. Η νέα έναρξη που θέλετε να κάνετε, θα δημιουργήσει νέες προοπτικές και θα αισθανθείτε ότι μπορείτε να ολοκληρώσετε τα όνειρά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η συναισθηματική σας κατάσταση, είναι αυτή που σας δημιουργεί ανασφάλειες και φέρνει αντιθέσεις, στις αποφάσεις που θέλετε να πάρετε. Οι υποθέσεις που έχετε αναλάβει, μπορεί να σας έχουν πιέσει και αυτό, επιδεινώνει την ψυχολογία σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μια νοσταλγική διάθεση, θα σας ωθήσει να ξαναβρείτε χαμένες σχέσεις από το παρελθόν και να οργανώσετε καλύτερα, τις ιδέες σας. Τα σχέδιά σας, μπορούν να πάρουν την μορφή που εσείς επιθυμείτε, φτάνει να δείξετε θετική διάθεση.

ΙΧΘΥΕΣ

Η αίσθηση ότι ελέγχεστε από το συναδελφικό σας περιβάλλον, ίσως είναι έντονη και αυτό σας οδηγεί, σε μία πιο συγκροτημένη σκέψη. Η ψυχρότητα που μπορεί να εμφανιστεί, δημιουργεί μία αστάθεια στα συναισθήματά σας και δεν μπορείτε να νιώσετε ελεύθεροι. Απλά λειτουργήστε αποφασιστικά και διώξτε το άγχος.

Πρόεδρος του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

Keywords
Τυχαία Θέματα