Τα ζώδια της Πέμπτης 23ης Μαΐου 2019

Γράφει ο Κωνσταντίνος Πάππας, PhD*

Λέοντες, η διοχέτευση της ενέργειάς σας σε δραστηριότητες που σας χαρίζουν ευεξία, θα σας κάνει πιο δημιουργικούς. Ο εκνευρισμός και οι αντιπαλότητες θα μπορέσουν να εκμηδενιστούν, αν εσείς κρατήσετε μία ώριμη στάση.

Παρθένοι, μία ευχάριστη διάθεση θα σας υποδείξει νέους δρόμους και ευκαιρίες που θα μπορέσετε να τις αξιοποιήσετε. Η υπερβολική όμως ευαισθησία σας, θα είναι το εμπόδιο που μπορεί να επηρεάσει τα σχέδιά σας.

Αιγόκεροι, συγκεντρωθείτε σε θέματα που θα χαρακτηρίσουν την άνοδο σας και θα προκύψουν μέσα από αυτά ευκαιρίες, οι οποίες

θα σας αλλάξουν την ζωή σας.

ΚΡΙΟΣ

Η μέρα, θα είναι για σας ευχάριστη και θα μπορέσετε να κάνετε δημιουργικά πράγματα, παρέα με τους φίλους σας. Οι στόχοι σας, σας δίνουν το έναυσμα να χαράξετε νέους δρόμους και να αγαπήσετε τον εαυτό σας, δείχνοντάς εμπιστοσύνη στις δυνατότητες που έχετε.

ΤΑΥΡΟΣ

Οι μνήμες του παρελθόντος, θα ξυπνήσουν σήμερα και θα σας φέρουν αντιμέτωπους με τις κινήσεις και τις ενέργειες που έχετε κάνει. Θα πρέπει να αποσαφηνίσετε τα λάθη που έχουν δημιουργηθεί και να βρείτε νέους τρόπους επίλυσης. Η απογοήτευση δεν βοηθάει, απλά φέρνει στο προσκήνιο τύψεις και ενοχές.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι νέες συνεργασίες και τα σχέδια που έχετε οργανώσει, μπορούν να πάρουν μορφή καθώς είστε επικεντρωμένοι στον στόχο σας. Μην αφήσετε τα τρίτα άτομα να εισβάλουν αρνητικά στην προσωπική σας ζωή, απλά κρατήστε τους σε απόσταση και ξεχωρίσετε την δική σας θέση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η ευχάριστη διάθεση, βοηθάει τις προσωπικές σας σχέσεις. Σήμερα, θέλετε να φροντίσετε τον σύντροφό σας και να του δείξετε πόσο πολύτιμος είναι για σας, αυτό μπορεί να ανανεώσει την σχέση σας. Έντονα συναισθήματα, έρχονται πάλι στο προσκήνιο.

ΛΕΩΝ

Ο εκνευρισμός και η οξυθυμία, είναι στοιχεία που δεν μπορείτε να τα κρύψετε εύκολα σήμερα. Οι αλλαγές και τα απρόοπτα, σας έφεραν έξω από τα νερά σας και δημιούργησαν ένα κλίμα ανασφάλειας. Προσπαθήστε να εκλογικέψετε τα συναισθήματα σας και να λειτουργήσετε, με περισσότερη ωριμότητα στα ζητήματα που εξελίσσονται.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σήμερα, εξετάστε καλύτερα προτάσεις ιδιαίτερα στον επαγγελματικό σας τομέα. Μην λειτουργείτε με το συναίσθημα στις αποφάσεις που πρέπει να λάβετε, απλά σκεφτείτε με καθαρή λογική. Η ευαισθησία που σας διακατέχει, μπορεί να σταθεί εμπόδιο στα σχέδιά σας.

ΖΥΓΟΣ

Η αγάπη για την ζωή, σας ωθεί να δημιουργείτε νέα πράγματα και σχέδια καθημερινά κα να μην μένετε σε στερεότυπα. Ο αέρας της διαφορετικότητας, σας διακατέχει και το κοντινό σας περιβάλλον ενθουσιάζεται από τις ενέργειές σας. Συνεχίστε να κινήστε ελεύθερα και να κατακτείτε τους στόχους σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι συμβουλές που θα δώσετε σε άτομα που σας ενδιαφέρουν, θα είναι σημαντικές και θα τους βοηθήσετε στους προβληματισμούς τους. Η ενέργεια σας αυτή, θα τονώσει την αυτοπεποίθησή σας και θα νιώσετε ηθική ικανοποίηση. Η φροντίδα και η υποστήριξη, στέκονται ως αρετές στην ζωή σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Πριν κάνετε νέες ενάρξεις στην ζωή σας, κάντε έναν απολογισμό που θα σας φέρει κοντά με τα λάθη του παρελθόντος. Αυτό θα είναι χρήσιμο, για τα επόμενα βήματά σας. Έχετε το σθένος να αντιμετωπίσετε τα πάντα με σύνεση και αυτό, σας δίνει την ευκαιρία να τα καταφέρετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Δεν σας είναι εύκολο να αντιμετωπίσετε, τις δύσκολες καταστάσεις που συμβαίνουν γύρω σας και ως αποτέλεσμα να κλείνεστε στον εαυτό σας. Η μοναξιά, είναι ένα έντονο συναίσθημα και προσπαθείτε μέσω αυτής, να βρείτε τον εαυτό σας. Μην πιέζετε τα πράγματα και αφήστε τα δύσκολα, για αύριο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι συνεργασίες με νέα πρόσωπα και ειδικά του γυναικείου φύλου, θα έχουν καλές προοπτικές στο μέλλον. Η δυναμική που θα δείξετε, θα βοηθήσει και τους άλλους γύρω σας. Επίσης, η φιλική σας διάθεση θα ισορροπήσει τις σχέσεις σας με κοντινά και οικογενειακά πρόσωπα.

ΙΧΘΥΕΣ

Η απάντηση που μπορεί να λάβετε σήμερα, θα σας ξυπνήσει μνήμες και συναισθήματα. Μείνετε προετοιμασμένοι και μην χάνετε την ψυχραιμία σας, όταν τα πράγματα γίνονται πιο έντονα γύρω σας.

Πρόεδρος του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

Keywords
Τυχαία Θέματα