Τα ζώδια της Πέμπτης 20 Φεβρουαρίου 2020

Γράφει ο Κωνσταντίνος Πάππας*

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα, στα οικονομικά σας θα πρέπει να είστε προσεκτικοί, αν πρόκειται να διαχειριστείτε χρήματα ή αν θέλετε να κινηθείτε πάνω σε κάποιο θέμα που σας απασχολεί. Καλύτερα να βασιστείτε σε συμβουλές ανθρώπων με εμπειρία.

ΤΑΥΡΟΣ

H Σελήνη περνάει στο ζώδιο του Υδροχόου, σήμερα, και τονίζει τα επαγγελματικά σας. Καλό είναι να είστε ευέλικτοι και αποφασιστικοί, πάνω σε επαγγελματικά θέματα. Προσπαθήστε να εστιάσετε σε όσα είναι ήδη σε εξέλιξη και αποφύγετε να πάρετε αποφάσεις, για οικονομικά θέματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μπορείτε

να κινηθείτε με μεγαλύτερη ευκολία, σε ζητήματα που σας απασχολούν, όπως και στις προσωπικές σας σχέσεις. Ασχοληθείτε περισσότερο με άτομα που αγαπάτε και περάστε περισσότερο χρόνο μαζί τους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το ένστικτό σας μπορεί να σας βοηθήσει, σήμερα. Η ψυχολογία σας, μπορεί να φέρει κάποιες δυσκολίες στα επαγγελματικά σας και ιδιαίτερα, στις επαγγελματικές σας επαφές και σχέσεις. Επανεξετάστε τα σχέδια που έχετε και βασιστείτε στην επικοινωνία σας.

ΛΕΩΝ

Κάποια εμπόδια μπορεί να αντιμετωπίσετε, σήμερα, στα επαγγελματικά σας και καλό είναι να κινηθείτε προσεκτικά και με αρκετή υπομονή. Φροντίστε να προγραμματίσετε όσα θέλετε να ολοκληρώσετε. Αποφύγετε όμως το άγχος, το οποίο δεν θα σας βοηθήσει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μπορείτε να αντιμετωπίσετε με την πρακτική σας σκέψη τις δυσκολίες και με την δημιουργικότητά σας, να επιλύσετε θέματα που εκκρεμούν. Προσεγγίστε ζητήματα τα οποία σας δυσκολεύουν, με ηρεμία.

ΖΥΓΟΣ

Κινηθείτε προσεκτικά στις σχέσεις σας, σήμερα. Αν η κατάσταση είναι λίγο έντονη, προσπαθήστε να ασχοληθείτε με κάποια άλλα θέματα. Θα βρείτε την λύση σε κάποια ζητήματα, με ήρεμο τρόπο και αρκετή διπλωματία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι σχέσεις σας, μπορεί να είναι αρκετά περίπλοκες. Η διάθεσή σας, ίσως να μην βοηθάει στην καλυτέρευση τους. Προσπαθήστε να έρθετε κοντά με όσους αγαπάτε, μην απομακρύνεστε και μην κλείνεστε στον εαυτό σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι απαιτητικές καταστάσεις στον επαγγελματικό σας τομέα δεν λείπουν, όπως και δυσκολίες που αντιμετωπίζετε, όμως οι ικανότητές σας τονίζονται και μπορείτε να ανταπεξέλθετε στις απαιτήσεις που υπάρχουν. Θα βρείτε εναλλακτικές λύσεις, για όσα πλέον δεν λειτουργούν όπως θέλετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μπορείτε να αναπτύξετε τις ικανότητές σας και να χειριστείτε καλά καταστάσεις και να είστε αποδοτικοί, σε ζητήματα που σας απασχολούν. Στα επαγγελματικά σας, επιδιώξτε να έχετε τον έλεγχο των καταστάσεων, αυτή την περίοδο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μπορεί να υπάρξουν κάποια θέματα στον επαγγελματικό σας τομέα και καλό είναι σήμερα, να προσπαθήσετε να είστε όσο πιο αποδοτικοί σε αυτό τον τομέα. Θα πρέπει να δώσετε τον καλύτερο σας εαυτό, ώστε να προχωρήσετε σχέδια που επιθυμείτε.

ΙΧΘΥΕΣ

Στις σχέσεις σας, αλλά και γενικότερα στη ζωή σας, έχετε την απαραίτητη δυναμική να κάνετε αλλαγές. Εμπιστευτείτε τον εαυτό σας, μπορείτε να δημιουργήσετε πολλά. Η έμφυτη δημιουργικότητά σας, θα σας βοηθήσει σε αυτό.

Keywords
Τυχαία Θέματα