Τα ζώδια της Παρασκευής 9ης Αυγούστου 2019

Γράφει ο Κωνσταντίνος Πάππας, PhD*

Ταύροι, σήμερα, θέλετε να δείξετε στον σύντροφό σας τα συναισθήματα που τρέφετε για το πρόσωπό του και είστε, ιδιαίτερα ευγενικοί και ταυτόχρονα απρόβλεπτοι. Η ερωτική σας διάθεση, θα είναι πρόσχαρη και θα μείνετε μακριά από προβλήματα και θέματα, που σας απασχολούν.

Δίδυμοι, εξετάστε καλύτερα όσα έχετε οργανώσει για κάποια σημαντικά ζητήματα, αφού μπορεί να απορροφηθείτε από θέματα της καθημερινότητας. Δώστε λίγο χρόνο στις εξελίξεις, που δεν έχουν την δυνατότητα ολοκληρωθούν άμεσα.

Αιγόκεροι, η επικοινωνιακή σας τάση θα δημιουργήσει νέες

ευκαιρίες στον επαγγελματικό σας τομέα και θα αναπτυχθεί, ο κοινωνικός σας κύκλος. Έτσι, θα νιώσετε έτοιμοι να ανοίξετε τα φτερά σας και να κατακτήσετε, τα όνειρα και τις επιθυμίες σας.

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα, θα εξετάσετε περισσότερο την ερωτική σας ζωή και θα προσπαθήσετε, να βρείτε κοινούς στόχους και ενδιαφέροντα με τον σύντροφό σας. Αν παρατηρήσετε όμως πως το ταίρι σας, δεν έχει την κατάλληλη διάθεση να συμμετέχει σε ορισμένες δραστηριότητες, καλύτερα είναι να οργανώσετε μικρές εξόδους που θα σας χαλαρώσουν.

ΤΑΥΡΟΣ

Το φιλικό σας περιβάλλον, θα διοργανώσει νέους τρόπους διασκέδασης και θα νιώσετε ότι η μέρα κυλά ευχάριστα. Οι προσπάθειές σας να διευρύνετε τον κοινωνικό σας κύκλο, είναι έντονες, αλλά θα πρέπει να περιορίσετε κάποιες αντισυμβατικές σκέψεις, που μπορεί να δημιουργήσουν παρεξηγήσεις μεταξύ σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θέματα που αφορούν την καθημερινότητα, θα έρθουν σε πρώτο πλάνο και θα περιοριστούν οι δημιουργικές σας ιδέες. Ίσως νιώσετε μία δέσμευση, η οποία θα μειώσει την ενέργειά σας. Ασχοληθείτε με αθλητικές δραστηριότητες ή με την γιόγκα, που θα σας γεμίσουν θετικά συναισθήματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα, η διασκέδαση και το φλερτ είναι στοιχεία που θα σας δώσουν μία ανάσα από την ρουτίνα. Βρεθείτε με φίλους και οργανώστε νέα σχέδια, που στηρίζονται στην περιπέτεια. Χαρίστε περισσότερο ελεύθερο χρόνο στον εαυτό σας και νιώστε την θετική πλευρά της ζωής.

ΛΕΩΝ

Ο έντονος συναισθηματισμός και το άγχος που σας κυριεύει, στέκονται ως εμπόδια στις νέες σας ενάρξεις. Αφήστε τα δύσκολα για αύριο και επικεντρωθείτε, σε θέματα που σας χαλαρώνουν. Έχετε κάνει αρκετές προσπάθειες στο παρελθόν, που έδειξαν τις ικανότητές σας, απλά τώρα πάρτε μία ανάσα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η υπερευαισθησία που σας διέπει, δημιουργεί εντάσεις με πρόσωπα από το κοντινό σας περιβάλλον και ταυτόχρονα, αμφιβάλλετε για την κριτική σας απέναντί τους. Η ανάγκη να επικοινωνήσετε, ίσως σας φέρει κοντά με άτομα του παρελθόντος και αναβιώσετε όμορφες στιγμές.

ΖΥΓΟΣ

Σήμερα, την ζεστασιά και την φροντίδα που έχετε ανάγκη, θα μπορέσετε να την βρείτε από άτομα που νιώθετε ότι βρίσκονται πολύ κοντά σας. Η μέρα, θα κυλήσει ευχάριστα, εφόσον η ευγένεια και η γλυκύτητα των τρόπων σας, θα σας χαρακτηρίσουν. Εκμεταλλευτείτε ευχάριστες στιγμές και καλυτερεύστε τις σχέσεις σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αποφύγετε, κρίσιμα ζητήματα τα οποία μπορούν να φέρουν έκρυθμες καταστάσεις και χειριστείτε με διπλωματία, τρίτα πρόσωπα που μπορούν να επηρεάσουν καταστάσεις. Οι εντάσεις και οι καυγάδες, μπορούν να φέρουν παρεξηγήσεις μεταξύ σας και το αρνητικό κλίμα, θα επηρεάσει την ψυχολογία σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σήμερα, κάποια παρασκήνια που θα έρθουν στο φως, μπορεί να σας κάνουν να χάσετε την ψυχραιμία σας. Προσπαθήστε να κινηθείτε με ωριμότητα και δείτε από μία πιο σφαιρική οπτική, τα θέματα που τα απαρτίζουν για να βρείτε τις κατάλληλες λύσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τα επαγγελματικά σας σχέδια, μπορούν να έχουν την πορεία που επιθυμείτε και αυτό, να σας εμψυχώσει και να ενισχύσει ταυτόχρονα και την αυτοεκτίμησή σας. Η οργάνωση και η εργατικότητά σας, έχουν μία δομή η οποία σας ωθεί σε μία σταθερή επαγγελματική κατάσταση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η μέρα στον επαγγελματικό σας τομέα, μπορεί να εξελιχθεί ευχάριστα και να αναγνωριστούν τα σχέδια που έχετε προτείνει. Η αποδοχή αυτή, θα σας βοηθήσει και θα φέρει την εξέλιξη που επιθυμείτε, αποφύγετε όμως να υπάρξουν αμφιβολίες για τα άτομα που συνεργάζεστε.

ΙΧΘΥΕΣ

Η διάθεσή σας, είναι πολύ ευχάριστη και αυτό, σας βοηθάει να κάνετε σχέδια και όνειρα για το μέλλον. Η ερωτική σας ζωή, είναι αυτή που προέχει για σας και μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σωστά την προσωπική σας λάμψη. Ο ρομαντισμός και τα βαθιά συναισθήματα που τρέφετε για τον σύντροφό σας, θα φέρουν την βελτίωση της σχέσης σας.

Πρόεδρος του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

Keywords
Τυχαία Θέματα