Τα ζώδια της Κυριακής 3ης Ιουνίου

Γράφει ο Κωνσταντίνος Πάππας, PhD*

Λέοντες, αρκετά θα σας απασχολήσουν σήμερα, γι’ αυτό βάλτε ένα καλό πρόγραμμα στη μέρα. Αιγόκεροι, προχωρήσετε με ηρεμία σήμερα, ιδιαίτερα σε συζητήσεις για επαγγελματικά σας ζητήματα, ελέγξτε καλύτερα όσα θέλετε να κάνετε.

ΚΡΙΟΣ

Γνωρίζετε ότι έχετε καταβάλει μεγάλη προσπάθεια για να φτάσετε τους στόχους σας, μην παρασύρεστε λοιπόν από βιαστικές κινήσεις. Η διάθεσή σας, μπορεί να μην είναι η κατάλληλη, ώστε να διακρίνετε εις βάθος τα συναισθηματικά των γύρω σας. Προσεγγίστε τους με θετικό τρόπο και να είστε σίγουροι ότι θα βοηθήσει.

ΤΑΥΡΟΣ

Η

μέρα φέρνει μία πρόκληση, να συνειδητοποιήσετε τις δυνατότητές σας και να κατακτήσετε τους στόχους σας. Οι συναντήσεις που έχετε οργανώσει στον επαγγελματικό σας τομέα, θα ευνοηθούν και θα σας δώσουν το προβάδισμα για την εξέλιξή σας. Τα οικονομικά σας, θα τα βάλετε σε μία τάξη και στα προσωπικά σας θα προβείτε σε ξεκαθαρίσματα με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Τα οικονομικά και τις υποχρεώσεις σας, θα προσπαθήσετε να τα οργανώσετε καλύτερα και αυτό μπορεί να σας επηρεάσει αρκετά σήμερα. Θα τραβήξουν την προσοχή σας, παρελθοντικά θέματα, μια εσωτερική ανάγκη σας ωθεί να επανεξετάσετε τις σχέσεις σας, θα σας βοηθήσει να βρείτε αυτό που ψάχνετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η εστίαση στις σχέσεις σας, θα δώσει το ερέθισμα να κατανοήσετε την ειλικρίνεια και την εντιμότητά όσων σας περιβάλλουν. Μπορείτε να ξεχωρίσετε τα πραγματικά τους αισθήματα και να κρατήσετε την ανάλογη στάση. Σήμερα, μπορείτε να δείξετε περισσότερο τα συναισθήματά σας προς όσους αγαπάτε και μία ζεστασιά να περιβάλλει τις σχέσεις σας.

ΛΕΩΝ

Η μέρα, θα κυλήσει με μία ένταση γύρω από υποχρεώσεις και εκκρεμότητες. Η ταχύτητα για να τα προλάβετε, μπορεί να σας προκαλέσει σωματική και ψυχική κούραση. Προσπαθήστε να ηρεμήσετε και να βρείτε χρόνο για χαλάρωση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι ευθύνες, σας μεταφέρουν το άγχος και σας αποπροσανατολίζουν. Έχετε την ικανότητα και την καθαρότητα σκέψης να ανταπεξέλθετε με τις καλύτερες προδιαγραφές και να φτάσετε στο θεμιτό αποτέλεσμα. Απλά αποβάλλετε το άγχος και εστιάστε στον εαυτό σας, κάνοντας πράγματα που σας ανανεώνουν.

ΖΥΓΟΣ

Ο έντονος συναισθηματικός σας κόσμος, σας ωθεί να βρεθείτε σε χώρους και με πρόσωπα που σας βοηθούν να αισθάνεστε ασφάλεια, έχετε σήμερα ανάγκη από φροντίδα. Αποφύγετε κάθε ένταση, που μπορεί να προκύψει με τα άτομα που σας περιστοιχίζουν, εστιάστε περισσότερο στα θέλω σας και σε όσα σας μεταφέρουν θετική ενέργεια.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σήμερα θα υπάρξει μία έντονη κινητικότητα, αλλά δεν είναι η κατάλληλη μέρα για να πάρετε τις αποφάσεις για την στήριξη και την εξέλιξή σημαντικών θεμάτων. Κάποια συναισθηματική αστάθεια, θα μεταφέρει μία ευαισθησία στις σκέψεις σας. Μέσω της επικοινωνίας με αγαπημένα σας πρόσωπα, όλα σήμερα μπορούν να βελτιωθούν.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μία ήρεμη ατμόσφαιρα θα υπάρξει σήμερα, όμως στα οικονομικά σας να είστε πιο προσεκτικοί, αποφύγετε έξοδα. Ο τρόπος συμπεριφοράς σας, απέναντι στον σύντροφό σας και σε αγαπημένα σας πρόσωπα μπορεί να αλλάξει πολλά, δίνοντάς στις σχέσεις σας έναν αέρα ανανέωσης.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Δεν είναι η κατάλληλη μέρα για να ξεκαθαρίσετε θέματα που σας απασχολούν, αποφύγετε οποιαδήποτε ένταση που δεν θα μπορέσετε να την χειριστείτε σε ήπιους τόνους. Σήμερα φροντίστε να βρείτε τρόπους, που θα σας δώσουν την χαλάρωση και την ηρεμία που έχετε ανάγκη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σήμερα φροντίστε να βελτιώσετε την ψυχολογία σας από την αρχή της ημέρας, κάνοντας πιο ανάλαφρα πράγματα, αποφύγετε να σκεφτείτε θέματα που αφορούν το παρελθόν και να δημιουργήσετε βιαστικά συμπεράσματα. Σκεφτείτε περισσότερο όσα θέλετε να κάνετε και βάλτε τις σκέψεις σας σε τάξη, ιδιαίτερα σε θέματα που αφορούν τις προσωπικές σας σχέσεις, ώστε να βρείτε τον κατάλληλο τρόπο να κινηθείτε.

ΙΧΘΥΕΣ

Με θετική διάθεση και καλή επικοινωνία απέναντι στους άλλους σήμερα, τα πράγματα μπορούν να εξομαλυνθούν, ανοίγοντας νέους δρόμους ιδιαίτερα σε θέματα σχέσεων. Είναι πιο εύκολο να βελτιώσετε θέματα που σας έχουν απασχολήσει μέχρι τώρα, ιδιαίτερα μέσα σε ερωτικές σχέσεις και να ξεπεραστούν ζητήματα πού καιρό έχουν μείνει στάσιμα.

* Πρόεδρος του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

Keywords
Τυχαία Θέματα